Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Demagogu Polický opět anitkarma.

6 0
možnosti
Foto

Pane Polický a pane Bárto, zcela jasně jde na vašich postojích vidět, že čim méně víte, tim vytrvaleji (a agresivněji) na nich trváte. Navíc se podle vás se dá každé zvěrstvo rozebrat až na samý prvočlen a zcela zbavit viny ideologii, v jehož jménu bylo spácháno. Nijak se nezabýváte podstatou islámu, a to i vykládanou ústy islámských autorit, ale o to více se snažíte zesměšnit ty, kteří si o islámu alespoň něco nastudovali. Vy jste totiž Sofistofob jak Brno a pan Bárta je nejspíše váš věrný žák. Pár zkratek z historie se znalostmi na úrovni střední školy z vás opravdu nedělají experta. Vykřikujete zde již stokrát vám vyvrácené bludy, tudíž vam chybí elementární sebereflexe a díky všem výše vypsaným vašim vlastnostem se s vámi nedá smysluplně diskutovat. Proto na to zcela rezignuji a radím tak každému.

7 2
možnosti
Foto

Já se nepasuji na experta na historii ani na Islám-na to jste přišel jak?

Fakt je ten, že celá historie lidstva je protkána válkami bez ohledu na náboženství.

0 5
možnosti
AF

Jak vidno, pan Polický už hlavu vymytou islámem MÁ Rv !

Teď by se ho B.Kroužková určitě zeptala na přesná čísla o muslimech u nás, 

když situaci dokáže takto zlehčovat ! Nakonec on sám uvádí, že běhen 4 let se počet muslimů u nás zvýšil  6x !  A to je jen začátek .....

Polický  události ve světě, čili  jednání muslimů, nechává nepovšimnuté, 

asi tedy neexistují , že ? Je tolik brutálních zkušeností jak v Evropa, Africe, Americká "dvojčata, i v samotných islámských zemích, je to záměrné a hloupé od p.Polického .

6 1
možnosti
Foto

To uvádím kde , že se zvýšil počet muslimů?8-o

Při sčítání se k islámu přihlásilo cca 3 000 lidí, ale podle odhadů je u nás muslimů

10 000-20 000-ne všichni se k němu při sčítání přihlásili  je otázkou kolik je jich opravdu-neví to nikdo-není o tom žádná statistika.

Nenechávám nic nepovšimnuto-to, že je část muslimů zfanatizováno je fakt. Stejně tak je fakt, že většina muslimů je zcela mírumilovných, a stejně tk, že zhruba stejné procento různých fanatiků je i u nás v Evropě.

Ano o dvojčatech...se píše všude. O teroristických činech nemuslimů se u nás nepíše-nejsou tak zajímavé a spousta lidí je ani jako teroristický čin nevnímá.

Fanatismus a terorismus je u všech národů a náboženství-není to výsadou islámu

0 4
možnosti
MK

Autor ma pravdu a způsobem diskuse to potvrzuje R^

3 1
možnosti
Foto

jistě pane Kavko-vy byste je všechny nechal vystřílet, vystřílel jejich ženy a vystřílel i všechny přátelé-tak jak jste uvedl ve svém blogu-čemu tleskáte, co byste si přálRv

0 4
možnosti
Foto

L92u64b26o68š 92K46r94á45l

8. 2. 2015 18:34

Kam Vam upadl atentát v Madridu s 203 mrtvými a víc ja 1800 zraněnmým?  A co útok v Moskvě na metro, obdobný v Londýně?

14 0
možnosti
BL

To se takovým, jako je Polický a Janda (snad jsou dva, ta symbióza dvou "mlžičů" je neskutečná:-P) , nehodí do krámu, takže.. máme dělat,  že se to nestalo, asi..

6 1
možnosti
KJ

Ne že bych si chtěl hrát na moderátora diskuze, ale tohle věčné a nijak relevantní vztahování historie k dnešním muslimům jenom otravuje a osobně bych ho zakázala ;-).

Trochu to připomíná Palestinu vs. Izrael (https://www.youtube.com/watch?v=-evIyrrjTTY) - tam se taky diskurs nemá šanci posunout výčtem osob, které na území kdysi obchodovali a následně je někdo další příšel vymlátit (& vice versa).

Rozumím nutkavé potřebě citovat knižní pasáže tu i onde, donekonečna se ohánět Karlem Martelem (a opomíjet místní specifika jak u slepých na dvorečku), ale např. evropské právo s ničím podobným nepracuje, což je, pokud člověk zapne odstup a řešení situace ho opravdu zajímá (ergo, nepotřebuje mlátit prázdnou slámu jenom aby měl pravdu), klíčové.

8 0
možnosti
Foto

Ano s tím plně souhlasím. problém je v tom, že islamofobové neustále do diskuzí tahají Evropu v 8 století, arabii v 7 atd.

Je to zcela irelevantní

2 8
možnosti
MK

Jako vždy ,demagog - sluníčkář, článek je stejný jako Vaše diskuse pod jinými články. Vy jste ti nejhorší z tohoto národa, protože se snažíte lhát "vědecky". Když už pro svou demagogii musíte použíti Natálku, to jste na tom hodně špatně.

Právě jsem dopsal článek o Arménech, jestli Vám to něco říká. Na nikoho nedělali křížové výpravy a jsou typickou ukázkou, že nejen v 7. stol. Mohamedáni, ale i na počátku 20. stol. se muslimové chovali jako zvěř a to není tak dávno. A bohužel pro Vás, to se nedá okecat nějakou Natálkou.

12 4
možnosti
ZB

I křesťané se chovají jako zvěř.Teď se mezi sebou zabíjejí na Ukrajině,to není historie,ale současnost.Ikony na tanku a požehnání k zabíjení na obou stranách konfliktu.I papež to považuje za skandální...

3 6
možnosti
MK

To su vytisknu, abych mel na očích, že nechci dopadnout jako autorR^

9 4
možnosti
JS

Jednoznačně islám není klasické náboženství, islám je ideologie. Podobně jako je komunismus. Komunisté to také s lidmi mysleli "dobře".

10 1
možnosti
Foto

Vidím, že se přidal jeden ze "znalců" Islámu;-)

4 9
možnosti
Foto

Nejen islám, ale i ostatní náboženství  včetně našich médií jako je ČT.

A žasnu, jak se jim to daří.

0 2
možnosti
Foto

A některý k tomu nepotřebují Boha, ale stačí jim k tomu Stalin, Gottwald, Filip, Semelová .... :-P

6 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.