Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a) Pokud vím, tak sankce tam jsou, ale třeba se mýlím, sleduji to jen na okraji svojí pozornosti. 

b) Lepší něco, než nic. 

c) A co tedy říkáte na to, že za vlády ODS se Zelenými, lidovci a pak TOP 09 a VV žádná dluhová brzda uzákoněna nebyla, ba ta poslední vláda ODS + TOP 09  připravila pro příští vlády odložený dluh ve výši mnoha desítek až několika stovek miliard - formou povinnost platit jejich církevní restituce a 2. pilíř? Tohle by se mělo odečíst dnešní vládě od dnešní dluhové brzdy. Započíst jen pro autory, až se dostanou příště k lizu.

d) Totéž pro fotovoltaiku. Šílený budoucí dluh pro příští vlády ve výši údajně až 600 miliard. ČSSD tvrdí, že vina je na Fischerově vládě (bez hlasů poslanců ČSSD by důvěru nedostala, přičemž ve Fischerově vládě bylo 10 členů, nominovaných ČSSD) a možná že i  na ODS. ODS tvrdí, že vina je na ČSSD a Fischerově vládě (bez hlasů poslanců ODS by důvěru nedostala, přičemž ve Fischerově vládě bylo 8 členů, nominovaných ODS). Podle mě je vina na všech, kteří mohli přetnout kauzální řetěz, ale spoléhali se, že ho přetne někdo jiný.

(Co tvrdí TOP 09 nevím, ani nevím, zda a jaký byl podíl spoluviny dnešních členů TOP 09, tehdy poslanců a senátorů v jiném tričku.)

e) Obecně: jak zabráníte jakékoliv vládě udělat odložený dluh, který bude muset zaplatit až příští vláda?

1 1
možnosti
Foto

málokdy s vámi souhlasím, tentokrát anoR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.