Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud by byl pan Polický opravdu demokraticky smýšlející člověk, odpustil by si své verbální útoky směrem k IVČRN a byl by ochoten akceptovat zjevný fakt, že ne každý sdílí jeho názor, který pan Polický vydává za jedinou pravdu.

Na rozdíl od něj já jsem pro absolutně nulovou podporu imigrace do ČR.

2 1
možnosti
Foto

Verbální útok pokud nesplńuje kriteria hanobení rasy, národa či vyznání a není vulgární není nic proti demokracii.

Ostatně ve svém blogu jsem nijak na IVČRN neútočil

0 5
možnosti
FP

Pane autore Polický, jdete po povrchu.

To podstatné - nikde nezazněl (z úst podle Vás skvěle složené skupiny pozvaných) podstatný údaj - že imigranti se integrují v naprosto nedostatečné míře, že náklady na integraci se nevracejí.

Nikde nezazněl (z úst podle Vás skvěle složené skupiny pozvaných) neoddiskutovatelný fakt, že odpadlictví od islámu a ateismus mají být trestány smrtí každým muslimem - i tím nejumírněnějším muslimem, jinak je to špatný muslim. Špatný umírněný muslim smí být také zavražděný - i když toto už neplatí pro každého muslima, ale jen pro některé směry islámu. Ukažte mi jediný křesťanský směr, který žádá vraždění ateistů a špatných křesťanů.

Nikde nezazněl (z úst podle Vás skvěle složené skupiny pozvaných) podstatný fakt, že první generace muslimských imigrantů se ještě chce integrovat, byť nakonec příliš často neúspěšně. Ale druhá a třetí generace muslimských imigrantů už jsou teroristé v míře nezanedbatelné. Jak chcete u imigranta, slušného, umírněného a vděčně integracechtivého, poznat, zda jeho vnuk bude terorista nebo nebude?

Takže když zazněly tisíce laskavých a mírumilovných slov (s výjimkou toho politologa, který se agresivně dožadoval cenzury v ČT, aby tam nesměly zaznít racionální argumenty proti imigraci a islámu), tak je to jen maskování budoucí katastrofy, ekonomické i lidskoprávní. Sloužíte krystalickému zlu. Hladkými slovy.

2 1
možnosti
FP

To méně podstatné: a) přiznáváte 2 osoby s konfliktem zájmů. Já bych dodal, že i řada dalších byli jasní multilulturalisté, ale nestojí mi to za to, ztrácet čas dokazováním. Není to podstatné, Podstatné je, že nebyl zastoupen ani jedinou osobou názor opačný - že je imigrace principiální ekonomickou přítěží a i lidskoprávní katastrofou.

b) Tvrdíte: "Hnutí i jeho příznivci si osobují, právo zastupovat lidi, kteří mají strach z přistěhovalectví či Islámu". Dokažte, kde, mně to možná uniklo. A zároveň ukažte někoho, kdo má tedy větší právo je zastupovat. Vy to asi nebudete. 

c) Tvrdíte: ""Svou podporu odvozují jen od počtu "lajků" na svých stránkách. Ve skutečnosti jsou jich v uzavřených skupinách řádově tisíce. Pokud je mi známo, není mezi nimi aktivní nikdo, kdo by vystudoval obor spojený s tématem."" Podstatnější je, že občanů ČR, kteří mají odůvodněnou obavu z imigrace a islámu, je obrovské množství. Vy neznáte průzkumy? Podstatnější a velmi smutné je, že lidé, kteří obor vystudují, zavírají oči před fakty. Viz neefektivita a protilidskoprávní podstata imigrace. Takže jim ta fakta musí dávat amatéři. To co uvádíte, není argument proti amatéru Konvičkovi, ale argument proti profesionálům ve službě krystalického zla.

3 1
možnosti
MV

Taky jsem se u toho dost bavil. Zajímalo by mne naříklad kolik lidí tu knížku od Bárty, Kováře a spol četlo. Kolaps a regenerace: Cesty civilizací a kultur je fakt hodně zajímavý hodně informativní dílo a opravdu to dává člověku možnost se na společnosti dneška I minulosti podívat v různým kontextu.

Jenže to má víc jak 800 stránek a je třeba I dost věcí si doplnit. To člověk například po křiklounech z IVČRN asi opravdu chtít nemůže. Sice se tam každej tváří, že každej znich je informačně a analyticky obdařen. No ono pro ten obsah co prezentují toho člověk asi opravdu moc znát nepotřebuje. Stačí dát like a tvářit se dostatečně ohroženě a nakrkle.

1 3
možnosti
LR

Na pochopení rizika muslimské imigrace skutečně není potřeba znát sáhodlouhé knihy.

Podstatné je, jaké má požadavky na muslima základ jeho víry.

A ten je zcela neslučitelný s našimi představami o lidských právech a humanitě.

1 1
možnosti
JB

Na Fokus jsem se dívala, a byla to takové - jak to popsat - neužitečné tlachání. Dívala jsem se z více důvodů, jednak mě zajímalo téma, jednak osobně znám jednoho z pozvaných hostů. Bylo to divné. Jakoby se bavili o tom, jestli je lepší nakupovat v Kauflandu, nebo Tescu, a ne o docela vážném tématu. Vadily mi ty předpřipravené a určitě 100 x zcenzorované otázky studentů, takové nemastné, neslané. Jediné, co mě na celé diskusi zaujalo, a pobavilo, byla " vtipná" vsuvka - obrázek ze života české muslimky. Fakt jsem nevěděla, co si myslet, připadala mi, odpusťte, snad stižená nějakou duševní poruchou, ta se v tom přímo vyžívala, a patlala, že není " normální", tato osoba by prostě jako "šedý průměr" žít ani nemohla, ta potřebuje poutat pozornost, za jakoukoliv cenu. A ten šot, když jí kolejdoucí říká - ty sem nepatříš - ochotnické divadlo hadr.

No nevím, jestli si zrovna tato diskuse zasloužila takovou propagaci, prostor na letišti... To už i podvečerní Interview bývá živější, a mám z toho lepší pocity.

3 2
možnosti
Foto

Mě to "tlachání užitečné přišlo"

Pokud by někdo předpřipravil nebo cenzoroval otázky nepochybně by se to dávno vědělo-dotazy byly naprosto normální.

K incidentu s muslimkou-nevšimla jste si jak na ni reagovalo spoustu jiných lidí-pohledy. proč by to někdo nahrával?

Osobně jsem zažil ( pravda před cca 20 lety) když jsme šli ve skupince se 2 černochy (studenti VŠVF)  a na vesnici před nimi s křikem utíkaly děti-bály se jich.

0 3
možnosti
PV

Dobrý den pane Polický, není debata, která plyne jedním směrem prostě zbytečná? Nemělo by se tak závažné téma diskutovat z obou pohledů?  Nedalo by debatě mnohem více, kdyby se o téma "utkali" dvojice např. Shannah - Kuras, Sedláček - Mach atd.? Nevytříbil by se právě takovou debatou obraz daného tématu?

5 0
možnosti
PV

utkaly dvojice :) ach jo...

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Polický, jste pro mne zářným příkladem pravého současného politika. Typickým rysem je hodně diskutovat. Přesně tak, jak to zde pilně činíte. Nechci se opakovat, vše jsem naspal dnes na mém blogu. Ale jedno si neodpustím. Proč se nepoučíte od pana Babiše. Má přeci jenom jedno heslo, které funguje. Nekecat, ale makat. Zda něčeho dosáhne, vyjma volebního úspěchu, je věc jiná. Ale přesně vystihl touhy občanů. Aby nedošlo k omylu. Velice si vážím každé odborné analýzy a uctívám vzdělané lidi. Jenže, vše to odborné by mělo být základem pro řešení problémů, ke kterým se jaksi nikdo nemá. Skoro to vypadá, že mnohý politik těmto analýzám ani nerozumí, vlastně ani nemá ponětí, jak jich v praxi využít. Dovolím si domnívat se, že k nim asi patříte. Takže se nedivte, že Vám zde tolik lidí oponuje. Ale klidně si diskutujte a dokažte tak, že patříte k politikům, bez kterých se naše společnost klidně obejde. Hlavně, když jste si předsevzal urážet ty, kteří možná nemají vzdělání podle Vašich představ a přesto si dovolí pojmenovat věci pravým jménem.

7 1
možnosti
Foto

Babiš právě jen kecá a nemaká.

To ale není podstatné-diskuzní pořad v TV je o kecání o čem jiném?

Kde jsem koho urážel?

Ano problémy je potřeba řešit, prvním stupňem řešení problému je zjistit podstatu-důvod problému, druhým je pak řešení. Pořad v TB měl lidem přiblížit podstatu problému-od řešení jsou politici.

2 4
možnosti
Foto

Některé tzv. „elity“ v pořadu Focus Václava Moravec mnezařadili stejně jako 118 761 facebookových příznivců „Islám v Českérepublice nechceme“ do řady škatulek:

Nevzdělaný, nemajetný, volič levice, manuální pracovník a„Islám v České republice nechceme“ označili za nemoc.

Tuto nemoc chtějí léčit nutností povinnosti jako pacientůpodrobit se:

1)     Správné informační kampani

a.     HateFree zóny

b.     HateFree školení

c.     Mediální masáž v ČT

2)     Správné dezinformační kampani

a.     Konec svobody slova – viz cca 21:30 Focus

b.     Neinformovat o NO GO AREA

c.     Islám není islám Za základní důvod této nemoci považují nedostatečnou osobníznalost pacienta dané problematiky, proto považují za svoji povinnost zajistitvšem Čechům přítomnost alespoň jedné mešity v okruhu 30 km. Nechci být léčen! Podepisuji negativní reverz. P. S. Skutečné elity neškatulkují. Jinak jsem více než vysokoškolsky vzdělaný, střední třída, pracuji hlavou avolím pravici.

11 0
možnosti
Foto

Kdo koho kde zařadil?8-o

0 4
možnosti
JO

Jestli chcete u nás pomáhat Muslimům, tak to udělejte za své a nenuťte k tomu lidi, kteří to dělat nechtějí. Ubytujte u sebe doma několik osob, živte je, sežeňte jim práci. Pokud to neuděláte, tak jste stejný pokrytec jako Kocáb, který se strašně divil, že lidé nechtějí žít vedle ubytoven či v Chánově, ale on sám tam odmítl (ačkoli to slíbil) strávit byť jen jednu jedinou noc;-D

To je pokrytectví. Voláte, přijměte uprchlíky, ale já sám to patit nebudu, ať to pěkně platí všichni i ti, kteří je tu nechtějí.

10 1
možnosti
Foto

Co váš výkřik má společného s tématem článku nebo pořadu?

Podle vaší logiky kdo nechce platit daně nemusí, kdo nechce platit nemocenské poj. nemusí....

Stát udělá to o čem rozhodnou politici zvoleni většinou s ohledem na všechny okolnosti-napž. na mwzinárodní závazky.

A nemylte se víc než polovina lidí je ochotna akceptovat uprchlíky před válkou či před živelní pohromou.

0 4
možnosti

Pane Polický: jaké musím mít dokončené vzdělání, abych mohl podle vás kvalifikovaně se ohrazovat proti přijímání muslimů do naší republiky, potažmo do EU ?? Cítím se být v 21.stol ateistou.

8 0
možnosti
Foto

Ohrazovat se můžete jak chcete, ale proč by vás bez vzdělání k tématu, bez publikace k tématu a bez dlouhodobého studia tématu měl někdo považovat za odborníka a zvát do televizní diskuze.8-o

1 11
možnosti
OL

O46t85a94k36a89r 86L78e59v

4. 3. 2015 17:31

Další článek Polického do kategorie "Hvězdná pěchota".Dávám 100 bodů!

8 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.