Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A78d90a52m 19S81t77a41v69a

30. 3. 2015 21:47

"Jak paní Krnáčová nazve sama sebe?..": dost dobrý!

0 0
možnosti
Foto

Vaše víra v to, že systém začne pracovat pro blaho většiny, pokud to vezmou do rukou ti správní, je jak vidno neochvějná.   Ono to ale vážně není těmi lidmi co tam jsou, ten systém nebude fungovat nikdy, ať tam bude kdokoliv.

0 0
možnosti
Foto

Já bych jedno pojmenování věděl, ale nebudu popisovat zbytečně jisté součástky anatomie.

1 0
možnosti

jinak je supr že i "vesničané" se starají o matičku Prahu a horují ... hlavně ti z TOP09 ... jóóó, za mistra Hudečka, to byla tady teprve jízda, ale o tom se raději ani nepíše;-)

2 2
možnosti
Foto

Pane Václavku představte si, že media dorazila i k nám na vesnici umíme tu číst a zajímáme se o svět kolem sebe.

1 1
možnosti

I70v38o 53M38i58l27d65a

30. 3. 2015 15:33

čert vem právníky od protistrany, stejně je to jedno velké ANO!

hlavním sdělením je zde to, že ani na hodně hodně vysoký post nemají ti dnešní bařtipáni nikoho z věrných, co by předčil svými znalostni desetileté dítě. přesně podle oné hlášky z Černých baronů "no co, je blbej, jestli mu(ji) to vydrží tak ho(ji) povýší..."

1 0
možnosti

No ač se v řadě názorů neshodneme, tak tady máme snad 100% shodu;-D. Víte problém, kromě jiného,  bude asi v tom, že rodným jazykem Krnáčové je maďarština a tak asi nemá "brzdičku" na české vulgarismy.

3 0
možnosti

On "kokot" ve slovenstine nema az tak tvrdy vyznam jako v cestine. A je jasne, ze kdyz primatorka Prahy neovlada jednaci jazyk, je to problem.

Pokud by se na stejnem urade, kteremu primatoruje, uchazela o jakekoliv misto subalterniho urednika, musela by znalost jednaciho jazyka prokazat jako jednu ze zakladnich podminek prijeti. Ach jo.

2 0
možnosti

D87a44v28i71d 20V24l48k

30. 3. 2015 14:57

No je to "Zimní královna" Babiš ji tam nastrčil, aby tam měl pěkný ksichtík s růžovou minulostí v Transparency , jinak je ta paní totální autista. No další primátorkou bude pravděpodobně ta socialistická rozvědčice ta prej drží celé pražské ANO pod krkem. Já jsem si vždycky myslel,že Nečas je poslední level před peklem, ale jak vidím tak ne. že "ANO"

3 0
možnosti

Nejzajímavější je, že noviny vlastněné Babišem jsou jediné, které neinformují, že blbka Krnáčová podvádí s volbou právníků v případu Škodova paláce a o tom, že nezvládá ani tak triviální věc, jako poslat mail správnému člověku nemluvě.

7 1
možnosti
Foto

Lidovky o tom informují. I u válkové a Prachaře napřed psaly Lidovky pak až Dnes.:-/

1 1
možnosti

Ohebná páteř :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.