Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ha Maruskinova..moh) je oblibena krafka veprova ;)

0 1
možnosti
AK

Polický se rozjel a rychlost jeho ztrapňování a odhalování pravé (křivé) tváře velmi roste.

3 1
možnosti
MN

Přijde mi, že kdyby autor napsal "země je kulatá" a rozebral proč to tak je a jak na tu skutečnost lidé přišli, stejně mu budou všichni nadávat do debilů a říkat že lže.

Článek je informativní, emocí prostý a se zájmem jsem si přečetl, jak taková porážka zvířat probíhá... co na něm všechny tak pohoršuje?

3 2
možnosti
TP

Treba to, ze clanek bagatelizuje odporne tyrani zvirat? Jinak, treba ja jsem pred nekolika dny dal jednomu Polickeho diskusnimu prispevku plus. Klidne bych mu jich oplusoval vic, jenze tezko plusovat verejnou propagaci zla.

3 1
možnosti
TP

Ja uz jsem pochopil, ze pan Policky pocituje zvracenou touhu zastavat se jakehokoliv zverstva a rochnit si v pobourenych reakcich. Pripomina mi to jednoho typka, ktery kdyz se vozere, zacne oslavovat nacisticke Nemecko a bavi se, jak lidi na tu provokaci reaguji. Ale zneuzivat pro to utrpeni nevinnych zvirat (lidi si fakt mohou rici, ze halal je v poradku a pripadu trapeni zvirat pribude) je uz hodne pres caru.

3 1
možnosti
JS

a košer porážka nikomu nevadí?

2 0
možnosti
TP

Z hlediska trapeni zvirat vadi stejne, z komplexniho hlediska budi mene emoci, protoze z halal certifikace se financuje dzihad. V podstate kazdym zakoupenim halal potravin financujete aktivity tuzemskych muslimu, propagandu Sadiho Shanaaha a dalsich salafistu nebo zbrane pro ISIL.

2 1
možnosti
JP

Pane Polický, cituji Vaše slova: "Nevím jestli smrt vnímá nebo ne, ale souhlasím s vámi. Bolest navíc potlačí endorfiny."

Takže když "odkrojím" ze živého zvířete dostatečný flák masa, tak se v podstatě nic neděje, protože to zvíře vlastně ani netrpí, neboť endorfiny zabrání zvířeti trpět.

Bravo... a bravo na druhou jestli opravdu máte veterinu jak sám píšete. Vám bych se chtěl dostat do rukou být zvířetem R^

5 1
možnosti
Foto

Pokud odkrojíte flák masa zvíře neupadne do bezvědomí a pokud ano tak za velmi dlouho-účinek endorfinů mezi tím pomine

0 2
možnosti
PB

pro dnešním rychlém prolétnutí diskuze mě uklidňuje hlavně to, že u názorů se kterými souhlasím je vždy jen jedno mínus, max dvě. Polický/Maruškinová. Jsem rád sem chodí většina normálních lidí.

9 1
možnosti
Foto

Spíš jde o to, že lidi co souhlasí mají strach aby se na ně nepořádal medialní hon jak to vy a vámi podobní máte ve zvykuRv

0 8
možnosti
TP

IDNES dává veřejnou oslavu týrání zvířat na prominentní místo na stránkách? Zajímavé.

5 2
možnosti
RH

"Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny." Tak přesně k tomuhle s islámem směřujeme, a jestli vám není lhostejná budoucnost vašich dětí, neměl byste před tím zavírat oči a pokoušet se obhájit věci, jež s naší kulturou nemají nic do činění! Halal porážka je náboženským rituálem, bez modliteb by maso nebylo pro muslimy poživatelné, bez ohledu na utrpení či neutrpení zvířete, takže pokud tady chceme zavádět krvavé náboženské rituály, je to návrat do středověku, či ještě dál do historie!

11 1
možnosti
Foto

Pane Horáku s Islámem nikam nesměřujeme, je u nás zcela minoritní.

To jestli někdo při porážce používá modlitbu je mi zcela jedno a je nepodstatné. Košer porážka, která je obdobná se u nás praktikuje přes 1000 let. Způsob usmrcení zvěře podřezáním je u nás rovněž historicky běžný a dodnes se někde používá. Každá porážka je krvavá, vždy se maso vykrvuje.

A k náboženskému ritualu-donedávna u nás bylo běžné a dodnes u mnohých je, že před jídlem za něj bohu poděkují.

1 7
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.