Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

Ale svobodu nemáme. Nemůžu hajlovat, nemůžu nosit hákový kříž... Nemáme svobodu. Před válkou v rámci svobod dovolili nástup fašismu. Výsledek? Miliony mrtvých. Kdo protestuje proti tomu, že islám brojí proti celému našemu systému hodnot? Kdo protestuje proti vyhánění křesťanů, vypalování kostelů? Ano, cítím se ohrožen muslimem veřejně prohlašujícím že se mohu stát muslimem anebo vypadnout. Polický ať jde vychovávat muslimy. Takový článek by si v islámské zemi dovolil jeden než by byl eliminován.

0 1
možnosti
HK

Pan Polický již ucítil svou příležitost. Tak jak ti nejopovrhovanější "spoluobčané" v historii kolaborovali s fašisty, nevidím ani zde nic jiného. Strach, pseudointelektuální překrucování jasných fakt, neschopnost zdravého úsudku, shrbená záda, vlezlý úsměv a nasládlý odér okolo hlavy. Neuvědomuje si, že tohle si může dovolit jen pokud žije v nemuslimské zemi? Protože Polického rodiče neujišťovali, že pokud odpadne od víry a bude obhajovat cokoliv jiného tak jej zabijí?

2 1
možnosti
JH

..možná je problém v tom, že vy ani spousta komentátorů níže, jste nepochopili, že pan Polický primárně neobhajuje muslimy, ale obhajuje NAŠE práva, která chce partička kolem pana docenta okleštit v rámci boje proti něčemu, co neumí, nebo nechce ani pořádně pojmenovat, natož pochopit...:-/

Pokud vám více vyhovuje teplý a bezpečný chlívek, než svoboda a práva jedince, vaše volba.

1 0
možnosti
JF

Pane, v tomto článku jste zabodoval, jste král demagogů. Jak Vám vysvětlit, od člověka který v islámském ( a to ještě tolerantním z našeho pohledu) působil, že se hluboce mýlíte v chápání tolerance islámu. Pokud  byste chtěl aplikovat Vaše kritéria tam, tak si buďte jist, že už tady nic nenapíšete. To, co popisujete jako náplň IVČRN je zřejmě jen zrcadlový postoj islámského imáma, a tak je tu jen otázka "kdo z koho", která se nedá vyřešit jinak než tak, že každý doma bude dělat, co je jejich standardem chování a žití. Jak ale skutečnou realitu islámu vysvětlit lidem, kteří se řídí heslem "Kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem?". Napiště vzkaz do láhve pro svoje pravnuky, ať si za 100 let přečtou, že jejich praděd byl bláhový snílek.

5 1
možnosti
RM

Nazvěte mne jak chcete, ale raději budu mít kolem republiky pětimetrový plot (ideálně elektrický) a hraniční přechody než mít v republice půl milionu a více muslimů, kteří budou znásilňovat, vraždit, zabíjet různá nečistá zvířata (které si tu chováme), ....kvůli kterým nebudu za chvilku moci na dvoře grilovat česnekem navoňenou krkovičku (aby jim to nesmrdělo) apod.

Je zajímavé, že Vietnamec či Ukrajinec zapadne, přizpůsobí se kultůře která tu je a šlus. A to i v kriminálních činnostech....bohužel.

Muslimům se musí stavět mešity, za čas vymyslí lidé jako vy "dog free" sídliště, pak "pig free" masny a já nevím co ještě....ale hlavně, že muslimky budou mít tu svoji "svobotu oblékání".

Věřím, že i Vám musí znít spojení "muslimka" + "svoboda" (ať v oblékání či jinde) dost ironicky jako mne.

4 1
možnosti
MF

"pár" fanatiků je 15-25% a odhady se přibližují spíše těm 25% -tzn.více než má USA obyvatel. Pro vás pár, pro mě nemalý dav.

Zajímalo by mě, proč je tak usilovně obhajujete.

Švédsko 100hlav per annum a nyní z toho mají obrovský problém

VB - otevřené "protievropské" postoje obyvatelstva. Nogo zony pro normální lidi

Francie - viz VB

Itálie - stovky přistěhovalců denně, někde již obsazují normálním pracujícím lidem jejich domy

Německo - zde taky nebude vše OK, když zde vzniklo hnutí Pegida

Česko - zatím klid. Je jich tu málo. Jen pár sebevrahů chce zavést stav dle výše uvedených států

Polsko - klid, Poláci mají v tomto více rozumu. Navíc silně křesťanský stát

Ne vážený pane, islám v současné podobě není OK a je hrozbou civilizaci, kultuře, rozumnému světu.

3 1
možnosti
MF

oprava - Švédsko 100.000 hlav ročně...

0 0
možnosti
AK

"Zákaz šátků totiž není nic jiného než konec svobody oblékání není."

"Zákaz nacistických uniforem totiž není nic jiného než konec svobody oblékání není. "

Aneb škoda pro Hitlera, že z nacismu neudělal náboženství, Polický by se za něj rval.

1 1
možnosti
JH

... v tom případě navrhuji zakázat také kožené bavorské kalhoty, ve kterých se A. Hitler nechal nafotit... nosit tyto kalhoty tedy logicky, znamená propagaci nacizmu...

1 0
možnosti
Foto

1. Souhlas - musíme se vypořádat se všemi fanatiky, jak s vlastními, tak s přivandrovalými.

2. Taky mi vyhovuje, jak to vypadá u nás - zatím. Nechtěl bych žít třeba ve Švédsku, Anglii, Francii, kde se muslimové roztahují s pomocí místních multikulti sluníčkářů, urážejí je Vánoce, domácí mazlíčci, evropsky oblečené ženy a spousta dalších věcí.

3. Doporučení "odstěhujte se k nim" pro takové lidi jako jste vy, je určitě kritizovatelné. Já bych spíš prosazoval "chcete bydlet u nás, dodržujte naše zákony, respektujte naši kulturu a když se vám to nelíbí, tak táhněte zpátky odkud jste přitáhli".

5 1
možnosti
Foto

Tak o 3 bodu nepochybně sporu není. Kdo chce u nás žít musí respektovat jak naše zákony tak zvyky. Nicméně i my musíme dodržovat naše zákony a respektovat zvyky těch kdo k nám příjdou.

Mínus máte za ten bod 2 a rétoriku v něm.

0 7
možnosti
MK

Se zaslepeným demagogem je zbytečné diskutovat. Doporučuji všem Vašim přitakávačům nejprve vyhodnotit současnou situaci ve Francii, Anglii, Holandsku, Švédsku atd. a potom teprve nastínit, jak to bude v budoucnu v ČR. Přiznávat svůj omyl, paní Maruškinová, až tu bude těch Vašich půl miliónu muslimů, bude opravdu, ale opravdu POZDĚ!!!

10 1
možnosti
JK

Tak to abyste se rovnou oběsil. Než bude pozdě...

1 9
možnosti
JK

Myslím, že v tomto videu je spousta konvičkovských bludů uvedena na pravou míru.

https://youtu.be/LwvoelRluhY

1 9
možnosti
JC

J62i77r35i 83C61e27e

7. 4. 2015 23:10

No to je slušná proti saudská a proti salafistická propaganda...

On moc těch bludů nevyvrací, jen potvrzuje, že všechny muslimské země nelze házet do stejného pytle.

Ovšem na druhou stranu, Saudi jsou hlavní světoví sponzoři a exportéři toho nejzpátečnějšího a nejkonzervativnějšího muslimského směru.

Takže je třeba se mít na pozoru.

6 0
možnosti
LC

Pane Polický, tak dnes bych s vámi většinou i souhlasil a zvlášť s posledním odstavcem. Tak proč máte puzení, že by se to mělo změnit? Řekl bych, že vaše mesiášství vychází z chybné premisy (vliv českých společenských reálií), že muslimové uvažují jako vy. Ale tak to opravdu není.

3 0
možnosti
Foto

Četl jste ten poslední odstavec-já nechci abysme byli izolováni od okolního světa. Jsou jen 2 možnosti-příjmout imigraci nebo se izolovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.