Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

V opačném gardu? Fakt nejste normální. Jako že by nemuslim byl pochován na muslimském hřbitově? To nejde. A že by místní nechali přestěhovat muslima? Jako muslim budete dobrý. A místo mínusu si dejte facku ať už uděláte něco dobrého :-))

1 2
možnosti
Foto

Opačný gard je, že by nechtěli na univerzálním hřbitově muslima. I to že někoho na hřbitově nechtějí funguje a netýká se to jen muslimů.

0 0
možnosti
HK

Jo ještě tam chybí žvásty Mariškinové o vyhýbání se islámu. Prostě nás vykopou i z hřbitovů za obhajoby sluníčkových idiotů.

1 2
možnosti
HK

Tohle ten kolaborant Polický nečte ... http://www.stalo-se.cz/?p=23904 Muslimská rodina si nepřeje, aby byl vedle jejich muslimského příbuzného pochován nevěřící. Tamní úřady poslušně kolaborují

1 2
možnosti
Foto

Ne podobné plátky nečtu.

Většinou se jedná o nepodložené lži.

Nicméně i kdyby to byla pravda, kolik myslíte, že je případů v opačném gardu?

0 1
možnosti
Foto

Pane kolego, vykašlete se na to. To, co jste publikoval je nepřesné, dokonce nepravdivé. Je to sice (možná) váš osobní postoj, ale zachází s fakty dost divoce. Snad abyste o tomto tématu nic nepsal, protože se sám zesměšňujete. Možná vám to jen ještě nedošlo.

11 2
možnosti
JP

Pan Polický trpí pravděpodobně sebemrskačstvím a psaní takových článků mu dělá dobře. Jinak si jeho postoj a názory nedokážu vysvětlit.

2 2
možnosti
TP

Nyní se podíváme, jak je to doopravdy a necháme promluvit fakta a čísla. Upozornění - JE TO VELMI NEVESELÉ ČTENÍ: http://zboril.blog.ihned.cz/c1-63683200-evropske-no-go-zony-skutecnost-nebo-fikce-cast-2-britanie

4 2
možnosti
JP

Neveselé, ale dost zajímavé. Navíc je i prošpikováno zdroji (sice v eng, ale to je pochopitelné).

1 0
možnosti
MO

Jo, ovládnout Evropu muslimové za pár dekád mohou. A větší díl viny než samotní islamisté na tom budou mít pseudohumanisté jako je autor tohoto článku:-(.

8 2
možnosti
MO

Za mínus panu Polickému děkuji, kdybych jej nedostal tak bych si mohl myslet že jsem napsal něco špatně:-)

8 1
možnosti
RJ

Počet obyvatel v zemích kde panuje komunismus (Čína, Jižní Korea, Vietnam, Kuba) je přibližně stejný jako počet obyvatel v zemích kde panuje islám. Podle vaší zvrhlé představy by tedy klíďo píďo mohli takoví imigranti šířit marxismus všude po Evropě, kam se naimigrují. Nicméně tak Vietnamci či Čínané nečiní a přebírají hodnotový a ideový základ svých nových domovských zemí. Nechť tedy laskavě totéž činí islamisté, jinak nazdar bazar a alou domů...

7 2
možnosti
RJ

Oprava nikoliv Jižní ale Severní Korea.

0 0
možnosti
MK

Víte on je moc velký rozdíl mezi intelektuálním žvaněním  v "Pražské kavárně" a realitou. Vy holt dáváte přednost pseudointelektuální a pseudohumanistickým pindům před realitou, tak svět vidíte jen v růžových barvách

9 2
možnosti
MK

Jedna lež vedle druhé a když ne, tak alespoň demagogie a....indiáni.

Vaše téze. ...mají právo slovem měnit zákony.;-O A proč mám připustit, aby tím slovem ty zákony mohli měnit?!!

...uzavřít hranice...Jasná polopravda. Nikdo to nechce, IVČRN jen nechce přijímat muslimy. Je to tak těžké pochopit?!

...my, ani naši vnuci tady nebudeme a jak to vyřeší příští generace bude na nich.... Klasické sluníčko s hlavou v písku. Po nás potopa. Proč mám VĚDOMĚ přenechávat problém na příští generace. když teď je nejsnáze řešitelný?!!

A mohl bych pokračovat, ale ne pro Vás, to už jsem vzdal, Vy neumíte přijmout platný argument; ale méně informovaní čtenáři se nad Vašimi bláboly možná zamyslí.

19 2
možnosti
OF
Foto

Pro zajímavost od kardinála Vlka z pořadu 20 minut Radiožurnálu z před velikonočního 1. dubna: "Ta kultura islámu, nebo prostě islám, jako náboženství, je bych řekl, je velmi odlišná od naší kultury, od našeho chápání a prožívání náboženství. Mě se zdá, že právě islám zůstal kulturně někde ve středověku. Nejsou tam lidská práva, není tam rovnost svoboda a tak dále a naše kultura ta je prostě daleko vyvinutější."

7 0
možnosti
Foto

Ano naše kultura je z našeho pohledu vyvinutější a chtěl jste tím říct co?

0 2
možnosti