Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je naprosto absurdní a naivní argumentovat porovnáváním národních statistik trestného činu, který je v každé zemi nejen jinak úspěšně postihován, jinak započítáván, ale dokonce je v různých zemích i úplně jinak definován.

1 0
možnosti
JK

To je neskutočná demagógia: najmenej znásilnení sa pácha v moslimských štátoch a najviac v kresťanských. Prečo asi? Pretože v moslimských štátoch je znásilnená žena nezriedka rovnako vinná ako násilník a často je rodinou vyobcovaná. Takže nahlásiť znásilnenie v moslimských štátoch znamená privodiť si na seba ďalšiu pohromu...

5 1
možnosti
LR

Záporné hodnocení

Radek Polický 61314

A zdůvodnění Radečku?

1 1
možnosti
PB

P63e81t16r 51B31ü41r90g14e35r

28. 4. 2015 16:41

Pane, Vy jste tragéd! I takové psaní na objednávku se totiž musí umět -  a musí být také něco v autorově hlavě, asi. Tragické  a neumělé mi připadá zejména Vaše žonglování a přehazování faktů tak, abyste dosáhl kýženého obrazu. Rozhazováním Vašich demagogických pilin jen popudíte. Škoda času...[>-]

2 1
možnosti
Foto

Pane Polický, že Vás to ještě baví !

Rv

2 1
možnosti
JV

Naštěstí mám ve Švédsku příbuzné, takže informace čerpám z první ruky. Pan Polický je pouze demagog. Švédsko má a bude mít bohužel ještě velké problémy právě s imigranty a jejich potomky. :-/

Mimochodem, co myslíte tou nálepkou islámofob? To je nějaká nová nadávka??? 8-o

5 1
možnosti
JV

Pane Polický, ten mínus mám od vás za příbuzné ve Švédsku? ;-D

3 1
možnosti
SM

Tak ctu vas druhy blog a vy jste doopravdy "dobrej oblbovac" Uvadet muslimske zeme jako svate a bez znasilneni muze jen nemocnej clovek nebo ten co to dela schvalne(je za to placenej) Tak si muzem vybrat? Druhy graf je veden do roku 2008, dnes je rok 2015. Dalsi fakt, ze se tu snazite aspon nejake procento lidi presvedcit, ze zadna kriminalita ve Svedsku neexistuje a kdyz uz, tak je ze strany puvodnich obyvatel teto kdysi velice bezpecne zeme.

7 1
možnosti
PK

člověče, že Vás znásilnila Šabatová?.. vzít graf, z něhož je patrný nárůst kriminality v této oblasti a tvrdit, že se nejedná o nárůst, to chce zřejmě hodně ignorace.. došlo vám, proč není tolik znásilnění v zemích obývaných muslimy? Opravdu jste se nad tím nezamyslel? Víte, jaké tam mají ženy postavení, že? A jistě víte, jakou mají možnost ozvat se proti bezpráví, pokud si vůbec uvědomují, že o nějaké bezpráví jde, že?

.. dovodit si, proč dochází k nárůstu kriminality zrovna v zemích, které před přívalem migrantů problémy neměly, to by nemuselo být těžké. 

Jedno je jisté, ve švédksu stoupá počet znásilnění a víte co, i kdyby se ukázalo, že to páchají původní obyvatelé švédska (což ovšem nelze předpokládat), zjevně na ně to kulturní obohacení muslimy nepůsobí moc dobře;-)

11 2
možnosti
Foto

nestoupá tam počet znásilnění-naopak v poslední době klesá přestože imigrantů přibývá

0 3
možnosti
JG

Článek se tváří na první pohled jako vědecká práce, ale ve skutečnosti jím není. Spousta těch grafů nic nedokládá (v tom částečně souhlasím), ale ani nic nevyvrací a přitom z toho často sám autor dělá nějaké závěry. Podstatné je, že je zakázáno zaznamenávat pachatelovu víru a proto není jednoduše možné z oficiálních dat něco rozumného lehce vyčíst - to je však taky účel (a ve většině případů by to narazil na úředníky v EU).

2 1
možnosti
Foto

Jestliže islamofobové ty grafy, které nic nedokládají pro svá tvrzení potom lžou.

Žádné závěry  těchto grafů nedělám-jen poukazuji na jejich nesmyslnost.

Závěry dělám v dalším blogu na toto téma

http://radekpolicky.blog.idnes.cz/c/457486/demagogie-fanatiku-z-ivcrn-a-nejen-jich-cast-13-znasilneni-ve-svedsku-realita.html

A budete se divit zjistit se dá dost-stačí používat rozum a vynechat zaslepenost.

1 5
možnosti
MO

S panem Polickým nediskutuji. Nemá to smysl. Jen uvedu na správnou míru jeho tvrzení. 

V roce 1975 se Švédsko rozhodlo stát multikulturní zemí. V roce 1975 bylo ve Švédsku spácháno 421 znásilnění. V roce 2014 - 6 620 znásilnění! 

Jen zpozdilý člověk, anebo manipulátor s fakty to může bagatelizovat způsobem jako činí Polický.

13 1
možnosti
Foto

A co v roce 1975 bylo považováno za znásilnění a co je za něj považováno dnes?

Jakým způsobem v té době vedli statistiky?

1 13
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.