Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

V Calais to vře: Agresivní uprchlíci ohrožují řidiče kamionů http://jdem.cz/bsbnu4

0 1
možnosti
Foto

Nejlepší by bylo, kdyby se stát do této věci nepletl.

1 2
možnosti
Foto

Jaroslava Božíková má samozřejmě s variantou c) - pravdu! Ještě bych si dovolil přidat za d) nezaměstnané, kteří také mohou řešit mezinárodní otázky v čase dopoledním.

0 1
možnosti
Foto

Nebo třeba lidi na nemocenské, lidi co mají pauzu v práci....variant je spoustu a je zbytečné o nich diskutovat

0 5
možnosti
MK

Všem je, p.Polický dobře známo, že rozhodnutí o kvótách Vám zní v uších jako rajská hudba. Jistě si rád na tomto koncertu vedle Vás sedne p.Konrát a p.Mašek a další. Nedomnívám se však, v sále bude plno, spíše obsadíte jen první řadu.

Stále se točíme kolem specifikace; kdo je vítán, kdo je trpěn a koho do ČR nechceme vůbec. Vy nerozlišujete a nejste schopen pochopit faktický rozdíl.

Pro názornost: někdo je zdráv, jiný má rýmu a ti třetí mají otevřenou tuberu.Když si představíte, že jsou to dlouhodobí hosté k Vám do bytu, koho byste si určitě nevybral?!!

Další Vaše neschopnost je pohled do budoucna a spolu s Vašimi výše jmenovanými soukmenovci vidíte jen na "práh od dveří"  a to ještě cizích. Nikdy jste se pořádně nevyjádřil k chování druhé a třetí generace muslimský imigrantů, kterým vytrhneme  trn z paty, přestože je na západě máte jak za výlohou.

9 z 10-ti občanů sem žádného muslima nechce a politici to vědí. Zatím je jejich postoj přijatelný a bude dobré ho podpořit peticí. Mohu Vás uklidnit, s Vašimi hlasy se nepočítá.

14 1
možnosti
Foto

Nezní-raději bych kdyby jsme se k tomu dávno přihlásili dobrovolně a hlavně kdyby nebylo tolik důvodů migrovat.

9 z 10 občanů sem podle vás muslimy nechce a je to možné, ale zcela jisté je, že 9 z 10 lidí nechce přijít o svobodu a demokracii. Jedním z důsledků je i migrace lidí.

Nelze zamezit migraci bez omezení svobod a většina očividně bude raději svobodná s muslimy v zemi než v diktatuře bez muslimů

2 15
možnosti
RB

Ahmed se nemůže dočkat souvěrců.

5 1
možnosti
KM

K73a75r69e49l 41M67a91s80e94k

15. 5. 2015 19:35

Nejpitomější příspěvek, bravo! ;-D

1 3
možnosti

Za posledních 10 let se k nám do ČR přistěhovalo 311 tisíc cizinců. Tedy v průměru 31 tisíc ročně. Z tohoto pohledu je tedy strach z nějakých dalších 5000 uprchlíků navíc zcela zbytečnou xenofobní hysterií.

3 11
možnosti
LR

Bylo to 311 tisíc černošských muslímů, zčásti poslaných IS?

6 1
možnosti

Vážený pane.

Pokud nám kvóty zajistí, že každý rok přijde 5000 uprchlíků, v tom případě s kvótami nadšeně souhlasím. Ale to počítáte se 120 000 uprchlíků za rok. Jen letos jich už je více. Pokud se podaří dostat do Evropy 1 mil. uprchlíků, skončí jich u nás 30 000.

Západní evropa je nedokázala integrovat. My jsme nedokázali integrovat ani cikány. A ti tu žijí stovky let. Domníváte se snad, že máme dost peněz na obživu dalších "sociálně vyloučených"?

Váš článek je zajímavý, ale beznadějně idealistický.

9 1
možnosti
JK

Kvóty nezajistí vůbec nic. Je to nesmysl. V rámci EU existuje volný pohyb osob. Azylant nemá žádný problém se sbalit a přejít třeba za rodinou do Německa...

2 0
možnosti
Foto

Je docela zajímavé pozorovat, kdo v tomto čase (včetně autora) zde řeší mezinárodní otázky. Pokud nejsou, jako já důchodci, tak asi za  a) pracují na odpolední nebo noční směnu nebo za  b) jsou nepostradatelní státní zaměstnanci napojení na státem placený internet a právě nyní mají přestávku na jídlo a oddech - a ohromně se baví...

0 5
možnosti
JB

Nebo za c, Pracují sami na sebe. A internet i vše ostatní si platí sami. Taková alternativa vás nenapadla?

9 0
možnosti
JS

Saudská Arábie je velmi bohatá země, která má malou hustotu obyvatelstva. Země je muslimská, proto by mohla být rájem pro imigranty, kteří jsou většinou muslimského vyznání. Proč by je měla přijímat Evropa? Obecně muslimské země by měly přijímat svoje souvěrce. Evropa má svých problémů dost, hlavně vysokou nezaměstnanost. A pokud nějaký občan Evropy trpí altruismem, může je přijmout, ale za své peníze. I vy pane Polický máte šanci ulehčit svému svědomí. :-/

7 1
možnosti
KM

K30a86r15e41l 29M15a24s42e66k

15. 5. 2015 11:03

Muslimské země samozřejmě přijímají své souvěrce.

http://www.economist.com/blogs/economist-explains/2013/12/economist-explains-0

Saudové to dělají jinak, třeba darováním 10 miliard dolarů Jordánsku na pomoc syrským uprchlíkům.

http://www.jpost.com/Middle-East/Saudi-Arabia-to-aid-Jordan-with-Syrian-refugees

2 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.