Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor, ubožák, co taky mohl jiného vyplodit.....

0 1
možnosti

O16t89a18k64a60r 34L94e28v

2. 6. 2015 19:39

Hvězdná pěchota-Polický je opět ve formě.Blábolí a blábolí.......Asi ho to baví.

1 1
možnosti

Zatím se nelepší, stále kvoká, stále kvoká.

1 1
možnosti

Mám k tomu len toľko - už zistil Konvička, kto sú tí dvaja infiltrovaní BIS agenti do jeho iniciatívy?

0 1
možnosti

Pane Policky, pokud nazyvate nekoho demagogem a sam to obhajujete polopravdami, tak jste take demagog.

3 1
možnosti
Foto

Inu jsou to takové fňukny vyplašené, hysterické, ten IVČRN. Stačí se podívat na toho chudáka Konvičku. Arabsko-africká invaze (nejde jen o muslimy) samozřejmě vážnej problém představuje, ale řešení určitě nespočívá ve vyřvávání do megafonu po náměstích a v sepisování přiboudlých petic.

EU by měla začít jednat s Marokem, Alžírskem, případně dalšími relativně konsolidovanými státy, za jakých okolností by byly ochotni poskytnout běžencům azyl (za kolik a kolika). I jižní Amerika bere, třeba Kolumbie. Když nechceme kvóty, měli bychom sami říct, kolik běženců jsme ochotni přijmout a nějaký bychom přijmout skutečně měli. Ať chceme nebo ne, jsme součástí Evropy a evropský problémy jsou i našima - když ne teď, tak za pár let, díky volnýmu pohybu v Schengenu. A pověst lakomých, sobeckých vychcánků, kteří se jen vezou a dojí bruselský strukturální fondy, nás taky dost poškozuje, výhledově i hospodářsky.

1 10
možnosti
Foto

Souhlasím jen se obávám, že azyl pro lidi mimo Evropu pro desítky až stovky tisíc lidí ročně není realný.

0 3
možnosti

Ač tu asi potlesk nesklidím, musím něco napsat. Když dnes čtu internetové diskuze k problému kvót na imigranty, připadá mně to, že jsem se přestěhoval do jiné země. Před pár lety chtěla polovina národa soudit Klause za velezradu, ti radikálnější hned upálit, protože lelkoval s podpisem LS. Prý bysme vypadli z hlavního proudu. Takže, vážení voliči ČSSD, ODS, KDU-ČSL/TOP09, kde jste? Proč tu nebojujete s panem Polickým proti těm hnusným fóbům? Pan Polický jen drží "lajnu". Podle toho, co tu čtu, tak se po příštích volbách nemůže TOPka, KDU-ČSL, ale ani ČSSD (ODS začala trochu brzdit) vůbec dostat do sněmovny. A jestli ano, tak je všechno jinak, než to vypadá na internetových diskuzích. Konečná imigrační kvóta pro ČR bude cca 15000 osob ročně. A od pana Polického očekávám, že nám tu slavnostně sdělí, kolik si jich z první várky adoptoval.

3 0
možnosti

mistře Polický, tak jsem si ještě jednou přečetl diskusi a musím říci, že Vy jako sedlák (sám jste se takhle prezentoval) musíte mít nádherně velké brambory ...

7 1
možnosti
Foto

Neprezentoval-další vaše ležRv;-D

0 2
možnosti

U nás to zatím byl jen pokus o omezení demokracie. Pokus o umlčení petentů. Jenže ve Francii se od útoku na redakci Charlieho hlídají kostely, židovské obchody a další....Kolik tohle všechno stojí a kam až to necháme dojít?

Máme premiéra, 90% občanů nesouhlasí byť jen s diskuzí o kvótách a on sice potichu říká NE - kvótám. Ale měl by to říct jasně, snad máme demokracii. Vadí mi jeho neslanost-nemastnost, aby náhodou někdy v životě neřekl něco jasně.

Nevolila jsem žádnou vládní stranu a ani nebudu. Nebudu se rozhodovat podle keců politiků pár měsíců před volbami. Budu se rozhodovat podle toho, jak se kdo chová teď. 

Uprchlíci jsou velký problém, valí se k nám po statisících a pokud chceme zachovat české zvyky a sekulární stát, tak musíme říst jasné ne, ať to stojí, co to stojí.

5 1
možnosti
Foto

Uprchlíci nemají se sekularismem nic společného.

Sobotka říká kvótám jasné ne, nicméně to je celkem nepodstatné-o kvótách rozhodne většina EU-ne vláda ČR.

0 11
možnosti

Je vůbec na tomto světě něco, co by i takové lidi, jako je pan Polický, přesvědčilo o tom, že přistěhovalectví je zhoubou pro Evropu?

Někdo by si řekl, že nikoli. I kdyby muslimové vradili lidi na potkání, tak takový fanatik, jako je pan Polický, se jich bude zastávat.

Ani případných padesát milionů mrtvých by takového pana Polického nepřesvědčilo, že situace už je zoufalá.

Ale jedna věc by ho asi přesvědčila: Kdyby na kuří oko šlápli jemu.

Padesát milionů mrtvých cizích lidí ho nepřesvědčí, ale jeden teroristický čin, při kterém by čirou náhodou zemřelo dítě pana Polického by ho přesvědčil.

Tihle salonní intelektuálové jsou vždycky těmi posledními, kdo reaguje na neštěstí jiných, ale o to citlivější jsou na to, když to dopadne na ně. Prostě pokrytci non plus ultra.

7 1
možnosti

Souhlasím, vystihnul jste ho dokonale. Má ještě jeden problém, nedokáže nikdy přiznat svou chybu.

4 1
možnosti
Foto

Sorry, ale fakt jsme měli plné ruce práce. Cizinci byli velmi agresivní, nedovedu si představit, co by\ dělali, kdybych vytáhla foťák... Bála jsem se fotit i po incidentu...

3 0
možnosti
Foto

Sorry, ale nejde jen o vás. Na tom náměstí musely být desítky lidí, někdo by vážný incident nafotil.

Nevěřím tomu, že tam nebyli i další příznivci IvČRN, kromě vás aktivistů, chcete tvrdit, že jste s konfliktem nepočítali když měl být i den předtím,8-o . I podle vašeho popisu musela být policie přítomna již před útokem-jinak by nedokázali toho co chtěl plakát strhnout zastavit. Chápu, že u vás konkrétně mohly být emoce a dá se pochopit váš blog-psala jste to co jste subjektivně cítila plus realitu.

Váš tiskový mluvčí a konvička pak píší absolutní bludy.

1 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS