Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Dokonalé. A nikterak absurdní. Koneckonců EEV se už zcela vážně chystá. Pokud vím, výhledově mají být zrušeny hotové peníze a veškeré platby mají probíhat elektronicky.

3 0
možnosti
LC

Jó pane Polický, kdo chce regulovat (a vám až zase tak moc regulace nevadí), tak musí znát. Vy jste ve svém blogu jen popsal evropskounijní sen. Ale ten nákup čokolády, v roce 2028, bych já posunul spíše tak na rok 2022. A že je to absurdní? Dokázal bych vám vyjmenovat nejméně desítku věcí, jejichž naplnění by mně před dvaceti lety připadalo jako nemožné, zdravému rozumu odporující a dnes jsou "normální", akceptované. V krátké době nebudeme jezdit na řepku, ale na brambory a elekřinu vyrábět z mrkve a bude to normální. Vás prostě teď bere EET, protože se vás asi dotýká. Jiné zase bere imigrace a vy je přesvědčujete, že to je nejen normální, ale přijímat imigranty je naší povinností. Navíc to oživí to naši ekonomiku a multikulturně, ruku v ruce, když použiji vaše slova z titulku, půjdeme vstříc lepším zítřkům.

1 0
možnosti
Foto

Tak příjmání imigrantů není nic nového-probíhá to celou historii ČR.To jen teď z toho někteří dělají vědu.

Ježdění na brambory a elektřina z plodin je věc známá desítky let-žádná novinka-vědělo se, že to příjde jen co to umožní vědecký pokrok-je to čistě technická záležitost.

A ano multikulturní soužití je jediná reálná cesta jak se těch lepších zítřků dožít.

0 1
možnosti
Foto

Ono to zase tak absurdní není. Když pohlédnete těch 25 let zpátky a zvážíte, kdo by tohle čekal, tak......

Po mnohých do Přírody volajících zásazích a rozhodnutích státu jsem si říkal, že tohle už si přece lidé nenechají líbit a hledal, kde bude masová demonstrace, abych rozvinul transparent. Teď už ani nehledám.

Kdyby Babiš rozuměl problematice a šlo mu opravdu o výběr daní, tak by už byla zavedena daňová reforma jako první a zásadní opatření. Takhle jde pouze o rozvíření stojatých vod, aby v tom bahně a kalu mohl v klidu a pohodě přihrávat  Agrofertu.

5 0
možnosti
MR

Je potřeba ale říci ono B, jestli na to má prostor, neboť není sám u moci a navíc je zde Kalouskův parlament.

Co chce Sobotka ? Populisticky zrušit super hrubou mzdu, jež bude velký zásah zase na firmy a živnostníky v podobě změn agendy i programového vybavení.

Problém je volební systém jež vytváří slabé koaliční a nesourodé vlády.

Navíc těch daňových reforem zde už bylo a každý takový zásah oslabuje hospodářské prostředí a předvidatelnost vývoje a proto nejsme schopni dohánět západ.

0 0
možnosti
Foto

Předběhl, jste mě, v hlavě už týden nosím článek o tom, že by měla být EEpříjmů pro všechny a s tím důsledná evidence veškerého majetku. A nebylo by co řešit. Pak bych klidně i Babišovi věřil, že mu jde o výběr daní. A bylo by vcelke jasné odkud by se zvedl největší odpor proti tomuto. 

Rozšířil jste to o další možnosti. R^

3 0
možnosti
Foto

Problém těchto myšlenek je ten, že si autoři myslí, že odstraněním Babiše z politické scény by došlo ke zlepšení.  Bohužel tohle postupné braní svobody lidem, je systémovou záležitostí státu, bez ohledu na to, kdo ho řídí.

1 0
možnosti
Foto

Současného státu. Já si umím představit stát s jiným systémem. A velmi by se tomu podobalo to, co prosazují Svobodní.

2 0
možnosti
MR

Jakmile bude vystřídán Babiš na politické scéně, tak se zase najde další veřejný nepřítel, přitom ve skutečnosti jde o samotný stav společnosti na který je potřeba reagovat.

Co nám přináší naše ovčonská společnost, 13 miliard Kč ztráty v maloobchodě díky krádežím, 5 miliard ztrát u firem díky nepoctivosti zaměstnancům, daňovou optimalizaci a účetní byznys, byznys ze sociálními dávkami až 12 miliard Kč, okrádání těch nejslabších. důchodců, invalidů ... .

Nejdříve je potřeba si zamést před vlastním prahem !

0 0
možnosti
Foto

Takže kdy chcete zavést EEV, EEP a EEM;-)

-to nepochybně tyto problémy odstraní

1 1
možnosti
Foto

To by mohla být obsese nebo rovnou OCD z toho Babiše, doporučuji Vám vyhledat lékařskou pomoc.

1 7
možnosti
Foto

Nápodobně-číst každý můj článek když jsou to vše nesmysly, bláboly a obsese je rovněž slušná diagnóza.

Nicméně po více než 2 měsících  2 články (a bude třetí) o tak závažném tématu není nic nezvyklého.

5 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.