Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Hloupý článek.

1)Uspořádat narychlo demonstraci ve všední den nebylo příliš šťastné a dalo se předpokládat že účast bude asi taková. IVČRN podporují především pracující lidé.

2)Až se sejde na podporu nelegálních imigrantů větší počet lidí než chodí na demonstrace IVČRN tak dejte vědět. Naštěstí kolaboranti jako Polický jsou v menšině.

1 1
možnosti
Foto

Proč by někdo měl podporovat nelegální migraci?

Článek není vůbec o příjmání uprchlíků, ale o tom jak  se Konvička a spol.  snaží vsugerovat že ná obrovskou veřejnou podporu a o tom jaká je realita.

0 1
možnosti
JG

Přijde mi naprosto primitivní na základě vlastních domněnek, proč se účastnilo málo lidí, vyvozovat závěry typu: Kdo si kým vytřel zadek. Rv

1 0
možnosti
Foto

Je to snadne ... Nazor vetsiny neni nazor tech nekolika desitek agresivnich kriklounu a je to stale vice znat

1 1
možnosti
MK

Účast má svou důležitost, ale více jde o to, proč se ti lidé sešli. Byl jsem s vnukem mimo Prahu a takových bylo mnohem více než ti trapáci v opozici.

Když už se zaobíráte odhady, ten můj by se opřel právě o poměr na demonstraci. Kolik 2 nebo 3, no dám Vám tak 5% z celé ČR, "ať nežeru", včetně nějakého Polického.

0 1
možnosti
LR

Tento článek přečetlo cca 1200 čtenářů, podpora pro Vás mezi nimi je mizivá....

4 1
možnosti
PP

Víte, máme jaksi štěstí, že nejsme ekonomicky až tak přitažliví jako Německo nebo Británie. Možná by jste měl své rozumy vykládat lidem, kteří zažili řádění té "zvěře" v Calais, ve Francii nebo ve Švédsku.

Desetiletí se tu řeší neřešitelné - integrace rómské "menšiny" - a to naprosto bez úspěchu. A nyní se do Evropy (a nedělejme si iluzi, že nás se to až tak nedotkne) valí daleko horší vlna. Chápu lidi, kteří utíkají před válkou, ale těch je v tom přívalu minimum. Myslíte si, že člověk, který zachraňuje holý život je schopen zaplatit 10 000,- dolarů za převoz? Myslíte si, že váleční uprchlíci nechají napospas osudu ženy a děti a utíkají sami? Kolikpak žen a dětí jste viděl mezi uprchlíky?

Tady se nejedná v převážné většině o válečné uprchlíky, ale o ekonomickou imigrantskou invazi do Evropy. A pokud se Evropa nezačne bránit (což je s tím ksindlem v Bruselu víceméně utopie), její kultura a identita během příštích desetiletí zanikne.

3 1
možnosti
Foto

naopak-tam většina lidí proti imigrantům není.

Asi byste jim spíš vy měli vysvětlit, že jsou vlastně těmi uprchlíky terorizováni.

Na téma muži versuis ženy mezi uprchlíky bylo napsáno hodně - je to naprosto logický jev-sám jsem se k tomu vyjádřil zde

http://radekpolicky.blog.idnes.cz/c/460913/demagogie-fanatiku-z-ivcrn-a-nejen-jich-cast-14-ne-uprchlici-ale-okupacni-armada.html

0 2
možnosti
Foto

...no, a vy jste si vytřel zadek napsáním tohoto blogu...Rv

2 0
možnosti
Foto

myslíte Konvičkou-no fuj;-D

0 2
možnosti
PK

Vzhledem k tomu že utečenci mají svůj sen o životě v ráji a ten jim rozplyne, začnou ho vyžadovat násilnou cestou. Oni to totiž ani jinak neumí.Jelikož často jezdím služebně ven, měl jsem tu čest je poznat. Nechci je tady ani jinde v Evropě.

7 1
možnosti
Foto

Nepatrná část z nich ano, stejně jako si násilnou cestou vyžaduje práva část většinové populace-nijak se to neliší.

0 6
možnosti
JI

bohužel jsem o demonstraci nevěděla. Jinak bych tam byla mezi prvními :-)

2 0
možnosti

Oprava IVČRN  či Blok proti Islámu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.