Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Celý problém je v tom že politické strany považují pokles velikosti populace za "negativní trend"

To je nesmysl. Evropa (mimochodem nejhustěji zalidněný světadíl) je katastrofálně přeliděná a počet lidí v ní se naprosto přirozeně snižuje. 

Nerodí se tolik dětí? No to se stává - když tygřice má problém ulovit dost pro sebe a pro svoje koťata tak to obvykle končí tak že koťata sežere, tím si trochu obnoví síly aby ulovila dost alespoň pro sebe a zkusí to za rok, třeba se populace kořisti trochu zmátoří.

(Taky se snaží aktivně zabíjet krysy které se jí snaží žrát její kořist a které se množí bez ohledu na následky jejich množství)

Celý problém je že politici se- naprosto nesmyslně- upnuli na zachování fungování nesmyslu zvaného "průběžný důchodový systém" - což není nic jiného než pyramidová hra která neustále potřebuje víc a víc plátců.¨)

Snížení velikosti populace v Evropě by každému jedinci umožnilo mít více prostředků, prostoru a zvýšit svůj životní standard. Je absolutní nesmysl se o něj dělit.

Populační pokles je v současné situaci kdy tady není žádné ekonomicky smysluplné uplatnění pro plných 10 procent populace (mimochodem 10x kvalifikavanější než 99,5 procenta imigrantů - kterých chybí i ekvivalent středoškolského vzdělání) - nezaměstnanost "ala EU" do systému netahat- 

v ČR nepracuje cca 10 procent populace v ekonomicky aktivním věku (nepočítaje studenty a invalidy)... v nezaměsnanosti jsou jen ti registrovaní na UP... lidi žijící ze sociálních dávek se nesmyslně do nezaměsnanosti nepočítají. A většina Evropy je na tom postatně hůř. 

Evropa má víc lidí než kolik je k čemu kdy schopna využít... nepočítaje li nějakou válku kdy bude třeba tak 10-15 populace odvést do armády a skutečně jí poslat někam válčit.

0 1
možnosti
PK

Populační pokles je to co potřebujeme a to alespoň o 15 procent současné velikosti. Když v ČR ubude milion a půl lidí naprosto nic se nestane.

A měli bychom tento stav vítat. Ostatně prospělo by to celé Evropě.

Afrika a Ásie by potřebovali pokles tak o 30 procent. Ideální by bylo prostě míchat do všech léků a jídla které jdou do afriky jako "pomoc" antikoncepci.

Kdo musí s tím aby se najedl záviset na jiných by se rozhodně neměl množit.

0 1
možnosti
Foto

Kdybyste byl chytřejší, tak byste jistě věděl, že toto již není otázka solidarity, ale bezpečnosti státu. Každý, tedy kromě Vás ví, že IS vysílá mezi uprchlíky své lidi. Proto je to pro každého člověka, který si váží života svých spoluobčanů, naprosto nepřijatelné.

1 1
možnosti
LN

...prosil bych kdybyste ve své velkorysosti alespoň mne vynechal....promne osobně už avizovaných půldruha tisíce (a že to nebude dodrženo a překročení bude ve stovkách procent je jasné snad každému kromě vás)...je na hranici únosnosti třeba jen z hlediska technických kapacit....

1 1
možnosti
Foto

Kolem roku  2000 jsme zvládali desítky tisíc běženců.

0 1
možnosti
Foto

Chybí tam podpis: Adalbert Kolínský.

1 1
možnosti
MK

Spíše příživník z Návojné. To lépe vystihuje tuhle postavu :-/

0 1
možnosti
MS

Ač tato vláda rozhodně není mým šálkem čaje, myslím si, že v tomto občany nezradila. Ve sporu o uprchlíky šlo především o to, zachovat svobodu státu v rozhodování o tom, kolik (a jakých) uprchlíků přijme a nenechat si vnutit povinné kvóty. Toho bylo při jednání s EU dosaženo.

1 0
možnosti
Foto

Přesně o to v článku šlo úvést věci na pravou míru.

Osobně rovněž nejsem příznivcem této vlády, ale v tomto nejsou v rozporu se svými programy-tudíž nikoho nezradili.

To, že osobně bych byl pro větší angažmá ČR je věc jiná.

0 1
možnosti
Foto

Na blog pana Polického se vždy těším. Ani ne tak kvůli článku samotnému, ale spíše díky následné diskuzi. On totiž ta diskuze, ač je někdy i trochu urážlivá, má mnohem větší argumentační a informační hodnotu, než samotný obsah článku co pan Polický zveřejní. :-)

2 0
možnosti
Foto

Ano zejména váš příspěvek má velkou informační a argumentační hodnotu, stejně jako lži Kavky, urážky Sisky, trollismus Raštici....

1 1
možnosti
MK

Polický, malý dotaz....jak si jako člověk, který žije ze sociálních dávek osobuješ rozhodovat o penězích druhých? Jako v případě imigrantů, které ostatní budou muset platit ze svých daní, stejně jako ze svých daní živí tvojí rodinu?

2 1
možnosti
MK

A ještě jedna věc. Po přečtení tvých výplodů na této diskusi musím prohlásit, že máš méně empatie než hnusný portugalský slimák, jinak Plzák španělskýRv

1 1
možnosti
VP

Bavili jsme se o dluhu. Hájil jste Kalouska a jestli jsem to správně pochopil, tak k volbě TOP 09 jako odpovědné strany. Za jeho ministrování k 60-ti procentnímu nárůstu dluhu tedy z cca 100 mld na 160 mld. Viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Státní_dluh_České_republiky 

Jak si to vysvětlujete?

1 0
možnosti
LR

Došlo k tomu v době největší krize od počátku tržní ekonomiky u nás a nárust byl nejnižší v postkomunistických srovnatelných zemích.

Pokud vím, tak NeBureš řídí tento stát jako svoji firmu tak, že nyní, v době konjunktury dluh nejen nesplácí, ale deficit má být minimálně 70 miliard.

4 0
možnosti
PB

...... nóóó, pokud si dobře vzpomínám, v programových prohlášení politických stran v předvolebním klání již 25 let figuruje na čelném místě boj s kriminalitou a jak se vypořádat s prostitucí ..... potem boj s korupcí, klientelismem, tunelováním, boj za lepší zítřky, boj za lepší počasí, boj proti globálnímu voteplování, boj za integraci cigánů do společnosti, boj s větrnými mlýny a vůůůbec bych nepodceňoval boj za život lišky při cvičném norování ...... otazník v titulku je zavádějící,  měl jste konstatovat ! ,- samozřejmě že vláda (jakákoliv) zradila občany, tak jako již v minulosti mnohokrát V[>-]EU !!!

3 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.