Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

nezklamal jste ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Víte co je na tom co píšete nejsmutnější? Ne to, že tomu, co píšete, věříte, ale že si myslíte, že někoho přesvědčíte. Nemluvě o tom, že na argumenty odpovídáte pouze mínusováním příspěvků a nemáte jak je vyvrátit. Inu, je každého věcí, pokud se zařadí do blogerské "hvězdné pěchoty".

2 2
možnosti
Foto

Takže podle vás Konvička neuráží, nezesměšňuje, neškatlkuje....

Podle vás je v pořádku, že zneužívá ke zvýšení své popularity neštěstí druhých?

Mínus je vyjádření nesouhlasu. Většina příspěvků neobsahuje argumentaci-není co vyvracet:-/

0 0
možnosti
PB

...... se s těmi diskutéry nezahazujte, jsou to nevěřící psi ! Jste vzdělaný, inteligentní muž, máte jasný názor, Vaše myšlenky a úvahy jsou uhrančivé, kolosálně přitažlivé a inspirující. Pod tíhou Vašich argumentů, jakožto i vznešených cílů islámu, vyznačujících se bezbřehou solidaritou a humanismem rozhodl jsem se konvertovat na islámskou víru. Jsem od Boha mírumilovný člověk, z čehož vyplývá, že se řadím k umírněným muslimům. V této souvislosti bych Vás rád požádal o menší finanční podporu, neb praktikovat islám není pro začátečníka zrovna levná záležitost ...... Korán, koberec, ákáčko, TNT, velbloud atd.atd., pro začátek tak cca 150.000 Kč. Čáslo účtu Vám sdělím na soukr. mail. Předem díky za maximální podporu. Allahu akbar, bratřeV !

2 2
možnosti
JS

Pane Polický, rád bych se vyjádřil k historii Země Izraelské, respektive k historii Jeruzaléma. Pokojné soužití Židů, křesťanů a samařanů v takzvané Palestině přerušil až útok Abú Bakra, který se stal vůdcem muslimů po Muhammadově smrti. Abú Bakr roku 634 protáhl celou Palestinou a úplně ji vyplenil. Vyhubil veškeré vesnické obyvatelstvo od Gazy po Caesareu. Nepodařilo se mu dobýt jen velká města, mezi nimi Jeruzalém. Ovšem například v oblasti, kterou dnes nazýváme Gaza - tam nenechal nikoho z původních obyvatel naživu (koptští křesťané, Židé a samařané). Právě od té doby jsou zde usídleni prakticky výhradně Arabové, protože toto místo bylo od původních obyvatel úplně "vyčištěno". Jeruzalém dobyl až nástupce Abú Bakra jménem Umar ibn al-Chattáb, a to až po třech letech od začátku dobývání - roku 638. Celá Země Izraelská (respektive bývalá Judea) byla muslimy zničena takovým způsobem, že se všechny oblasti prakticky změnily v poušť. Muslimská vojska se musela obrátit do dalších směrů. Už roku 639 Amr ibn al-Ás vytáhl proti Egyptu, který byl v té době již několik set let křesťanský. Během několika let zcela vyvraždil obyvatelstvo Behnesy, Fajjúmu, Aboitu, Nikie a dalších měst. Neponechal na živu vůbec nikoho. Podařilo se mu snížil počet obyvatel o devadesát sedm procent. Historie starověkého Egypta zanikla prakticky ze dne na den - právě proto poušť uchovala tak ohromné množství památek zcela nedotčených. Jen nepatrný zbytek původních koptských křesťanů uchoval původní jazyk Egypťanů v podobě liturgické řeči v koptských kostelích. Stejný postup používali muslimové ve všech částech světa, kam se vypravili - v severní Africe, v Mezopotámii i v západní Indii. Jenže islám je schopen prosperovat pouze jako vojenská doktrína z kořisti. Jakmile muslimové narazili na hranice svých výbojů a přísun kořisti vyschl, muslimský svět se zhroutil do naprosté bídy. Tento stav trvá dodnes. Je pozoruhodné vidět malý prosperující Izrael v obrovském moři kulturního a ekonomického zmaru.

6 1
možnosti
PT

P34e96t32r 47T48o87m76e42k

24. 8. 2015 23:15

Proč jsi nereagoval Polický, tedy kromě toho minusu ? Protože na to nemáš. Protože jsi hloupý člověk.

1 1
možnosti
JM

Pane Polický, zkuste si o islámu něco nastudovat. Zde vychází poměrně dobrá a nestranná série článků, které by vám mohly pomoci nedělat ze sebe permanentně blba: 

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015082301

Odkaz je na 4. díl, ale při vaší inteligenci si jistě najdete i ty předchozí. Pokud ani tohle nepomůže k tomu, aby jste se v islámu začal orientovat, je vše ostatní zbytečné. A prosím o jednu věc. Neberte to jako osočování, ale snahu pomoci.

5 1
možnosti
JM

Záporné hodnocení

Radek Polický 61314

Aha...:-P

0 1
možnosti
Foto

Ale především

"Roku 638 byl Jeruzalém ovládaný Byzantinci bez boje dobyt muslimskými vojsky chalífy Umara II., kteří rychle povolili židům návrat do Jeruzaléma. ... O dva roky později byl Jeruzalém obležen a dobyt evropskými křižáky, kteří většinu jeho obyvatelstva povraždili.

.....

S návratem muslimské vlády nad městem se do Jeruzaléma vrátili i židé. Ve 13. století se pak nadvláda nad městem střídala, nakonec však křižáci byli po pádu Akkonu, poslední křižácké výspy, roku 1291 definitivně vyhnáni.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jeruzal%C3%A9m#.C5.98.C3.ADmsk.C3.A1_nadvl.C3.A1da

Křes´tané vyhnali židy z jeruzaléma opakovaně, naproti tomu v době nadvlády muslimů tam žili nrmálně.

0 2
možnosti
Foto

Patřilo k panu kavkovi

0 0
možnosti
Foto

Souvislost vašich příspěvků s článkem je jaká?

0 0
možnosti
MK

Až budete mít jen čtvrtinu znalostí jako Martin Kafka, pak se můžete pokusit o diskusi; zatím jen poblafkáváte.

Konvičkovi nesaháte ani po kotníky a jen jste se svou kritikou odhalil, že to číslo IQ Vám vyšlo omylem.

S p. Konvičkou a některým výrazivem nejsem v souladu, ale u Vás je  zřejmé, že pochopit hlavní myšlenku nejde, když ani nevíte, co to myšlenka je.

5 1
možnosti
ZU

Spíše sečetl body po 2 až 3 testech IQ.....

0 1
možnosti
MK

S Polickým nemá smysl diskutovat. Je to troll. Podle něj křesťané vyhnali židy z Jeruzaléma. Ach jo. Takže jediné vyhnání židů z Jeruzaléma se konalo roku 135 po potlačení povstání Bar Kochby, ale mohou za to křesťané :) Hlavně, že tato postava se ohání racionální diskusí

10 1
možnosti
LR

Není troll. Podle toho, co jsem četl o významu tohoto slůvka, tak se troll musí vyznačovat určitou mírou inteligence.

A Polický tvrdí, že má IQ=140.

3 1
možnosti
OF

Pane Martine Kavko.

A co takový Tomáš Akvínský, největší církevní filozof,teolog.

Nenavrhoval trest smrti pro heretiky ?

Vy jste studoval teologii ? Znalosti máte perfektní ale trochu to přeháníte.;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Nenavrhoval Tomáš Akvinský trest smti pro heretiky.  Pokud je to pravda sdělte pramen, ale ne Parlamentní listy.

1 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.