Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No vida, mezitím se nám ze "zoufalého" uprchlíka (otce toho mrtvého kluka) vyklubal převaděč. A pohřeb kluka v jeho domovině ukázal, že rodině žádné nebezpečí nehrozilo.

Dobrá blamáž, na kterou jste naletěl jak slepice na flus, že, pane Polický?

0 0
možnosti
Foto

pane Polický, vaše oblíbenost, alespoň podle minusů, dosáhla "popularity" pan Chrástka.

Gratuluji.

0 1
možnosti

Pane Matuško, už bez ohledu na Vaše osobní tragedie, jste nechutně a zbytečně útočný, nehledě na to, že já se v této diskuzi nikterak neangažuji. Mírněte se laskavě ...

1 0
možnosti
Foto

Opravdovej dem.ent, nedbal jsem varování a zase jsem jeho blog přečetl. ..

2 1
možnosti

J55a19n 26R27á87ž

5. 9. 2015 20:05

Je to projev masochismu. Taky tím trpím, ale dělám pokroky, neb se nenechávám vtáhnout do diskuze s ním a jen se pochechtávám nad tím, jak se ještě tolik lidí panu Polickému snaží bezúspěšně vysvětlit, jaké bludy píše.

Ale jak můžete vysvětlit člověku, který je skálopevně přesvědčen, že slunce obíhá kolem země, neb on to tak vidí, že je tomu naopak? To nejde, stejně jako nejde vysvětlit nic panu Polickému neboť on je skálopevně přesvědčen o své pravdě, protože takto on pokřiveně vidí svět!

2 1
možnosti

Pane Polický, děkuji za blogR^. Od samého začátku jsem zděšena z těch výkřiků lidí( a především reakcí mužské populace), že se do Evropy blíží silní, mladí muži- válečníci. Dochází už k velké nesoudnosti, zaslepenosti a krutosti- kterou vyvolává strach. Strach bývá iluzí, která je zavádějící.

3 5
možnosti

Já Vám to, paní Beato, opravdu nepřeji, věřte, ale abyste nebyla zanedlouho zděšena z neprosto jiných důvodů. A strach? No tak strach, obava je přirozená vlastnost lidí v ohrožení a kdo tento pocit zcela potlačí, stane se obětí a někdy i hrdinou. A Obětí i hrdinů jsou plné hřbitovy. Nevěřím, že tam spěcháte ...:-/

1 3
možnosti

Pane Polický, s ohledem na to, že na rozdíl ode mne často prosazujete wikipedii jako argument, dovolím si malý odkaz na Váš oblíbený web: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0%C3%ADlenstv%C3%AD

1 3
možnosti

omyl, překlep ve znaménku

0 0
možnosti

Tady je jakákoliv debata zcela zbytečná, Polický je totiž.....Renault

13 1
možnosti

To je sice fakt,ale já osobně se pobavím jeho názory.On je spokojen že svůj názor ukázal světu,jenže pan Polický má smůlu že 95% Čechů má mozek tak na ty jeho žvásty neskočí

4 1
možnosti

Polický, ty a Maruškinová jste pro mne předvoj ISIS.

10 2
možnosti
Foto

Budu hádat. Mrtvého chlapce?

Btw: nemají být záběry obličejů dětí jako obětí rozostřené?

8 1
možnosti

Tak nějak off topic, ale nemůžu si pomoct. Odkazy, které vám někdo předhodí často označujete jako nedůvěryhodné, že je to vymyšlené apod. Sám ovšem ve svých blozích často odkazujete na wikipedii, která, jak známo, je plná fabulací a nepřesných informací... Jak mi to vysvětlíte? Nijak, protože to nejde, stejně jako odpůrci imigrace často používají nedůvěryhodné zdroje a přednášejí demagogické argumenty, tak totéž činíte i vy. Navíc jsem si za tu dobu, co tu působíte, stačil všimnout, že kecáte prakticky do všeho, ale z příspěvků (blogů) je často vidět, že tomu nerozumíte a uchylujete se k jakési dojmologii. Už často vás zde někdo usvědčil z neznalosti či dokonce lži, ale ani jednou jste nebyl schopen se omluvit, naopak jste vždy z daného vlákna diskuse zbaběle zmizel. Také jsem si nemohl nevšimnout, že jste do velké míry grafoman a pozér, co si myslí, že když se na profilovou fotku blogu vyfotí v kvádru a brýlích, tak je to jakási známka intelektuální převahy a pocit, že jsem něco víc než člověk, který ma na blogu fotku z dovolené. Na závěr bych ještě rád dodal, že naše rodina má s muslimskými imigranty své zkušenosti a ani svému největšímu nepříteli bych nepřál zažít to, čím si prošla naše rodina. Vaše teoretické cancy se sice někomu můžou zdát fajn, ale realita je krutě jiná, než se nám ve svých blozích (příspěvcích) snažíte namluvit.

16 1
možnosti
Foto

Vždy si ověřuji info minimálně ze dvou nezávislých zdrojů. Wikipedie pak zpravidla odkazuje další zdroje ze kterých čerpá-proto dávám odkazy na ni.

A ty vaše plky o tom proč se kdo vyfotí v obleku vypovídají jen o vaší duševní úrovni.Rv

0 13
možnosti

Ještě jedno, podle Vás, trollení, pane Polický ... mohl bych znát Váš názor na tuhle událost? Stačí jednou větou, nemusíte hned psát blog.

http://www.novinky.cz/krimi/379645-migranti-napadli-pracovnika-ostrahy-ve-vysnich-lhotach.html

5 1
možnosti
Foto

Nemá to souvislost s článke,-typické trollení.

Co bych měl říkat-pokud se někdo dopustil násilí tak bude řešen v rámci platných zákonů. Podle vás snad kvůli tomu máme zastřelit každého uprchlíka, protože někdo kdo má být deportován někoho zranil? Každý uprchlík nebo migrant odpovídá jen sám za sebe.

Víckrát už vám na podobný trolling neodpovím

0 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS