Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Německo nedělá žádný diktát. To není záležitost Německa a Česka, ale Evropy a uznávání nebo neuznávání základních práv. Jestli chcete, tak Němci přijetím většího počtu uprchlíků ulehčily v náporu některým jižním zemím jako Řecko a Itálie. Austrálie, Anglie (ne na tlak němců) přistěhovalce v nemalém počtu přijme. A nikdo to nedělá nijak rád.

Češi (a spol) ale chtějí zacházení v rukavičkách, základní práva si vykládají po svém a tak se ptám na co tam jsou v té unii, na věčný švejkování asi. Mimochodem nárokování, vybírat si uprchlíky podle náboženského vyznání v ateistické zemi, to byla bomba.

Proč vláda, navíc levicová - nenechte se vysmát, nejedná, bojí se blogovejch rozumbradů a kašle na pověst ČR ve světě?

1 0
možnosti
TJ

Co všechno je pro vás základním právem?

Není to o vybírání si kterých, je to o vybírání si kterých ne.

Český stát a tedy i jeho vláda je tu pro jeho občany, ne naopak a ne pro pověst ve světě.

0 1
možnosti
BP

Polický - ať napíšete,co napíšete - prostě jste již zařazen,jako migrantofil,který by rád rozdával z cizího,každého kdo se chce chovat zodpovědně by jenom okřikoval,donekonečna mlel svoje manty,že musíme pomáhat atd.

My je tu prostě nechceme,naprostá většina je tu nechce - může se vám to nelíbit,můžete dál omílat své mantry,můžete si kreslit další a další grafy - to je ale jediné,co můžete.Arogantní vyžírkové neprojdou ....

3 1
možnosti
Foto

Nejde o to kdo koho tu chce či nechce. Oni sem prostě jdou.

Podstatné je co jsme ochotni udělat aby sem nepřišli nebo abysme je vrátili.

0 2
možnosti
JP

J37o50s52e35f 90P38a37r17á84k

15. 9. 2015 19:29

Kdo jsme my, že budeme Německu radit? Z totálních trosek se stalo jedním ze světových lídrů ohledně hospodářství i učebnicové demokracie. Bez Německa půjdeme i my ke dnu....nebo další možností je Eurasie.

3 1
možnosti
MK

Nevím, jestli někomu radíme, ale vzhledem k tomu, že (nejenom) nás jejich velmi štědrá imigrační politika ovlivňuje, bylo by smutné nesmět se k tomu ani vyjádřit.

Co se týče možného budoucího vývoje naší země s ohledem na možné nečlenství v EU, tak žádnou sofistikovanější analýzu jsem neviděl. Ale předpokládám, že i s touto variantou se v někde v zákulisí již pracuje (i vzhledem k vyjádření pana Schulze).

3 0
možnosti
Foto

Zásadní problém je, že západní mainstreamová média svojí důslednou cenzurou nedovolí, aby se vyjádřila tzv. "mlčící většina".

Média přinášejí zprávy pouze o zastáncích přijímaní uprchlíků (Merkelová a spol.) a extremistů.

Toto v současné době nejvíce platí pro Německo.

To je moc špatně, protože pokud se dlouhodobě potlačuje názor mlčící většiny, pak je tato mlčící většina ze zoufalství schopna volit extremisty.

V minulosti to již Němci dokázali.

1 3
možnosti
Foto

Nikoliv vyjádřit se může kdokoliv, prostoru je na to dost.

1 1
možnosti
MH

M25a26r30e80k 85H70a72l53í14k

15. 9. 2015 17:16

Neexistuje žádný evropský imigrační problém, existuje 33 jednotlivých imigračních problémů a každá země mu musí čelit sama. Konkrétně Německo zneužívá svého postavení a snaží se vnutit své migranty jiným zemím vydíráním. 

Jeho jednání má logiku, napřed prosadit kvóty a potom jednotnou imigrační politiku řízenou z Bruselu, opačně by to nešlo.

0 0
možnosti
Foto

Ano neexistuje jednotná imigrační politika-tu právě chtělo německo a její součástí musí být povinné kvóty jinak nebude fungovat.

Německo nic nezneužívá a nikoho nenutí.

1 2
možnosti
ML

M17a94r24t44i78n 60L12a11c60o

15. 9. 2015 16:42

Autor ani raz nepoužil slovo "extrémista". Takže Polický to nebol.

Ale na druhej strane gramatické chyby, logické nezmysly, vetná stavba...

Krádež identity? Práca pre Colomba8-o

1 2
možnosti
MK

Polický, co říkáš na to, že Maďarsko a Slovensko bude trestat nelegální překročení hranic a to až na pět let a navíc Maďarsko začíná stavět plot i na rumunských hranicích a posílá tam armádu? Že Řecko v důsledku toho všeho oznámilo, že přestane přijímat uprchlíky. Opravdu máš radost kam jste to dopracovali? Že hrozí válka mezi Maďarskem a Srbskem? Že k zemím V4 se přidávají další evropské země a Merkelová mírní slova německého ministra vnitra? 

Nechce se mi věřit, že jsi tak slepý, abys toto vše neviděl. Německý tisk již zcela otevřeně píše, že Merkelová svými slovy vyvolala něco co může zničit německou a rakouskou společnost. Obviňují Merkelovou, že pozvala uprchlíky a teď chce po ostatních, aby se o ně s Německem podělili. Víš, že ta tvoe obdivovaná Merkelová zavinila, že Německo již nemá ubytovací kapacity a uprchlíci spí na zemi pod širým nebem? Že Německo se dostalo do finančních problémů a kvůli uprchlíkům osekává sociální programy pro vlastní občany? Že v Německu žijí důchodci a ekonomicky aktivní lidé, kteří jsou na tom hůře než uprchlíci, protože zatímco uprchlík dostane zaplacené bydlení, stravu a ještě kapesné, tak jsou v Německu pracující, jako poštovní doručovatelé, kterým po zaplacení nájmu, stravy, nezůstane ani deset procent kapesného na který mají nárok uprchlíci. 

Polický....ty jsi troll, ne Vladimír Kroupa, kterého obviňuješ.

6 1
možnosti
Foto

Kavko on to už někdo v maďarsku či Slovensku někdo schválil?

Takže někdo nelegálně projde do Maďarska a dostane 5 let natvrdo-to jsem zvědav kde je maďaři zavřou, kde vezmou na jejich věznění.

Žádná válka mezi Maďarskem nehrozí-kde na ty ptákoviny chodíte?

A ano Německo má problém vše samo stíhat a proto se dá očekávat, že v blízké dob začne vracet ty kdo nejsou uprchlíky-začne je vracet mimo jiné k nám a bude to pro nás značně horší než kvóty, které by to rovněž řešily.

Ale hlavně nic z toho merkelová nezavinila-ti migranti se jen posunuli z Maďarska a dalších zemí o něco rychleji, ale bylo by jich cca stejně.

0 3
možnosti
PT

P74e66t86r 84T18o31m16e45k

15. 9. 2015 14:44

Maďarsko chrání, zatím jako jediné, Schengenské hranice. Komu se to nelíbí, je zrádce Evropy, je kolaborant.

6 1
možnosti
JP

Ještě jednou. Považuji Vás opravdu za částečně duševně postiženého. Pokud byste navštívil psychiatra, mohl by Vám pomoct. V jádru jste neškodný, ale v budoucnu by Vám to mohlo i uškodit. V jednom se silně projevujete a to tak, že každému dáváte mínus. Normální diskutující píše pouze argumenty, ale neznámkuje mínusem každou odpověď. A pokud jste napojen na neziskovky, tak tam jsou vesměs dva druhy lidí, a to jedni pomatenci a druzí vyčůránkové, těm jde pouze o prachy, ale do vlastní kapsy.

4 1
možnosti
Foto

Mínus je projev souhlasu či nesouhlasu.

Zač mě považujete vy je mi srdečně jedno;-D

0 3
možnosti
PT

P39e58t40r 59T37o87m88e20k

15. 9. 2015 14:22

Já myslím, že Polický je na dálku řízený robot samotnou tetkou Merkelovou.

4 1
možnosti
JB

Teď poslouchám tetku Merkelovou i strejce Faymanna, a vypadá to, že se teď probudili z nějakého " zimního" spánku. Teď by nahonem něco řešili, když jim skutečně teče do bot, když ti migranti dorazili na jejich území, a najednou koukají, že je jich hodně, a chtějí jenom do Německa. Dokud byli v Řecku, Itálii, Maďarsku, tvářili se, že se jich to netýkalo. A ty řeči!!! Hodnoty, hodnoty.... Kde byli celé léto??? Bože, ti jsou trapní, to se snad ani nedá poslouchat, teď chtějí řešit hotspoty, když měly být dávno zřízené. 8-o;-O

2 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.