Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže dnešní dávka lží: "většina vašich soukmenovců má v této otázce blíže k Ortelovi než k vám" - toto samozřejmě opět nemůžete nijak ozdrojovat, vycucáno jako vždy z prstu. " to jak se o Romech vyjadřujete" - opět velmi konkrétní, navíc v článku žádný protiromský postoj opravdu nevidím.

0 1
možnosti
Foto

V pohledu na přístup k migrantům se neshodnem, ale v pohledu na Konvičku a BPI ano. R^

1 1
možnosti

Docela mě překvapujete. Dávám paleček i vám R^

0 0
možnosti

RvRvRv Jste zoufalec. Mně stačí, že oznámení bylo v únoru a obvinění se událo přesně načasovaně. Bavíme se o Konvičko, ale úderné beranidlo knížecích poskoků bylo namířeno především proti Zemanovi, stále se demokraticky nesmířili s prohrou. Solidní poražený popřeje vítězi, to Vás neučili?!

2 2
možnosti
Foto

\kdyby to bylo o týden dřív-zase byste to považoval za účelové před demonstrací. Podstatné není kdy ale z čeho byl obviněn.

Hledat za vším "nesmíření se" příznivců pana Schwarzenberga s nezvolením je docela slušný úlet;-DRv

0 0
možnosti

Technologie „Salámové“ islamizace probíhá takto:

1. Radikální muslimové provedou teroristický útok, „vyprovokovaný“ nějakým zlem Západu.

2. Umírnění muslimové se distancují a zdůrazní, že jde jen o nepatrnou menšinu radikálů.

3. Titíž umírnění muslimové si postěžují na zesílenou vlnu islamofobie namířenou na mírumilovnou většinu a varují, že by mohla vyprovokovat další terorismus.

4. Mainstreamoví politici s pomocí umírněných muslimů v boji proti islamofobii zavedou represivní opatření omezující svobody nemuslimů.

5. Média, kultura a školství zavedou dobrovolnou autocenzuru, aby nebyly z islamofobie a xenofobie obviněny, a z téhož důvodu policie, soudy a veřejné instituce přestanou stíhat zločiny muslimů.

6. Umírnění muslimové, s důvěrou přetolerantnělých nemuslimů, získají větší mocenský vliv a nemuslimové si libují, jak se jim společně daří mír.

7. Po období zdánlivého klidu radikálové provedou další teroristický útok.

6 1
možnosti

8. Celý cyklus se opakuje pokaždé o oktávu výš, čili s větší razantností proti islamofobii a předáním většího vlivu umírněným muslimům. Frekvence cyklů se zrychluje, mezery mezi nimi zkracují.

9. Po několika takových cyklech neislámská společnost zjistí, nebo si třeba ani nevšimne, že prakticky odevzdala moc umírněnému islámu.

10. Radikální muslimové převezmou moc od umírněných muslimů a islamizaci dokončí, v tradičním stylu represe, masakrů a zotročení nemuslimů.

Západní Evropa se už náměsíčně nachází mezi fázemi 8 a 9, střední Evropa se začíná šprajcovat mezi fázemi 4

4 1
možnosti
Foto

K bodu 2, kde jste napsal:

„Hájí se tím, že se jedná o několik málo výroků z desítek tisíc. U muslimů odmítají argumenty, že jen nepatrný zlomek z nich se dopouští terorismu či násilí.“

mám následující připomínku?

Většina muslimů sice nejsou teroristi, ale oproti tomu většina teroristů jsou muslimové.

Analogie s Konvičkou neplatí – Většina Konvičkových výroků není za hranou přijatelnosti, ale tvrzení, že většinu nepřijatelných výroků říká Konvička, musíme odmítnout jako nepravdivé.

11 2
možnosti
Foto

Prolhaný Polický řekl, že mě ignoruje – a dal mi minus. Polický je lhář.

A když ho vyzvu, aby zkusil nějaký argument, zbaběle mě nazve trollem, protože nemá na to, aby diskutoval. Na to, co se mu nehodí do krámu, buď neodpoví, nebo „odpoví“, ale na něco úplně jiného.

A co že pan Polický nepřijde diskutovat pod blog pana Berrezougy? Dneska ráno napsal moc pěkný článek na téma Konvičky – „Je ne suis pas Konvička, ale…“: http://berrezouga.blog.idnes.cz/c/485655/je-ne-suis-pas-konvicka-ale.html – To, že tam pan Polický nepřijde, spatřuiji opět jako projev jeho zbabělosti – musel by totiž argumentovat a na to on, řekl bych, nemá cojones.

11 2
možnosti

http://zpravy.idnes.cz/zeny-v-nemeckych-ubytovnach-celi-sexualnimu-nasili-fh1-/zahranicni.aspx?c=A151126_113107_zahranicni_ane

Pane Polický, není to tak dávno, co jste ve vašich příspěvcích psal, že není možné, aby se v Evropě s přílivem migrantů zvýšili sexuální delikty. :-/ A toto je co? Nebo se máme donekonečna chlácholit tím, že jde o chudáky frustrované jedince? A nakonec se i bát něco takového napsat, abychom neskončili s nějakým obviněním na policii? Že podněcujeme k nenávisti? Tak to by se někomu možná hodilo do krámu, ale doufám, že bude ždy dostatek žen, co na toto budou poukazovat.

12 1
možnosti
Foto

Nepsal jsem, že to není možné, ale že se nijak zásadně nezvýšilo což pořád platí.

Souvislost s článkem vidíte kde?

Mimochodem psát o tom můžete jak chcete i dle stávající právní úpravy. jen nesmíte chtít posílat lidi do koncentráků či vraždit

0 12
možnosti
Foto

Pane Polický, mýlíte se podle mě v celé řadě věcí. Rv

Především - to, že k obvinění pana Konvičky došlo se zpožděním nějakých 4 let (tedy až dnes, kdy se z něj stala známá osoba netající se svými politickými ambicemi), jednoznačně) svědčí jednoznačně o "politické objednávce" pokusu o jeho kriminalizaci s jednoznačným cílem - odstavit ho i jeho hnutí od dalšího politického dění.

Za další - Vy nevíte a nemůžete vědět, jakým způsobem se bude pan Konvička obhajovat (a dokonce ani to, zda toho vůbec bude zapotřebí). Takže tady jen v závěru svého článku naprosto nepodloženě i nemístně spekulujete.

Dále je jasné, že pro každého člověka s politickými ambicemi (a pokud někdo chce něčeho dosáhnout, tak bez politických ambicí to ani jinak nejde) je jakákoli publicita (tedy i ta zdánlivě negativní) dobrá. Nejhorší je, pokud je někdo neslaný a nemastný, bez názorů a nečitelný. Ten jakoby nebyl.

V tomto smyslu je tedy i Váš článek pro pana Konvičku dobrou službou a zcela se míjí jeho Vámi pravděpodobně zamýšleným účinkem (tj. označit pana Konvičku, jako naprosto nepřijatelnou osobu, která škodí i svým vlastním stoupencům).

7 1
možnosti
Foto

Omlouvám se za opakující se slova - nějak mně hapruje klávesnice nebo co ... :-(

1 0
možnosti

P19a79v74e22l 86Z83e30m36a29n

26. 11. 2015 12:12

vaše míchání pravdy, polopravdy a demagogie je naprosto skvělé, vy jste to snad musel studovat, máte moje uznání, ale karmu v žádném případě, vzhledem k tomu, že už dávno jsem se přesvědčil, že diskuse s vámi je ztráta času, spojím se s tímto konstatováním, užijte si pohody nastávajících dní, než lidé jako vy (spolu)vyvolají velký průšvih :-(

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS