Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

M90a42r24i30e 54M96a83l44a

26. 3. 2016 16:32

Pane Polický, prosím Vás pěkně, prostudujte si konečně Ženevské Konvence, Dublinské dohody a potom pište blogy na toto téma. Takto jen trepete nesmysli.

0 0
možnosti
Foto

Pokud voláš po striktním dodržování zákonů, pak nechápu, proč v jiném případě obhajuješ masové porušování ústavního práva dítěte na péči obou rodičů, které se porušuje pod různými gumovými záminkami o "zájmu dítěte".

1 1
možnosti
Foto

Dítě má i právo na ochranu před rodiči, kteří neplní svou funkci. Ochrana života a zdraví ( i toho psychického)je nad právem na oba rodiče a nad právem rodičů na dítě, které je u vás na prvním místě.

0 1
možnosti
PK

P86e71t37r 80K40a98p72l92a83n

17. 1. 2016 13:41

Škoda, že u blogů není možné dávat zápornou karmu tenhle žvást by si jí podle mého názoru určitě zasloužil.

2 1
možnosti
Foto

Škoda, že nemáte žádný protiargument jen osobní útok:-/

0 3
možnosti
KLS

Vy zde zcela otevřeně obhajujete zločin a napadáte policii. Já se dlouhodobě domnívám, že Vámi by se měl zabývat buďto psychiatr a nebo orgány činné v trestním řízení.

5 1
možnosti
HP

Ministr vnitra Severního Porýní-Vestfálska Ralf Jäger v pondělí potvrdil, že všichni podezřelí, které policie vyšetřuje kvůli sexuálnímu napadání a okrádání žen o silvestrovské noci, jsou „přistěhovaleckého původu“. Diskusi německých politických špiček ovlivnila také zjištění týkající se pátečního útoku muže na policejní stanici v Paříži. Vyšetřování ukázalo, že žil dříve v ubytovně pro žadatele o azyl v Recklinghausenu u Kolína nad Rýnem. Na zdi tam psal nápisy oslavující Islámský stát. Švédská novinářka Ingrid Carlqvistová přináší na webu amerického think-tanku Gatestone Institute otřesný seznam případů znásilnění a dalších trestných činů, kterých se dopouštějí žadatelé o azyl z Blízkého východu a Afriky. V mnoha případech vyšetřovatelé a soudy naprosto selhávají:

http://www.gatestoneinstitute.org/7190/sweden-islam-taliban

9 1
možnosti
Foto

A našla jste někde u Gatestone intitutu oficialní statistiky a porovnání s původními evropany?

Když u nás řádili Sparťanští fans tak minimálně drtivá většina byla Českého původu, ...

Co s tím, vyženme od nás Čechy?

1 12
možnosti
EM

Evidentně už byly rozdány pokyny, jak reagovat na nedávné dění a pan Polický vyrukoval do boje. Odvoláváte se na násilí v ČR. Připomeňte mi, kdy naposledy proběhlo v ČR organizované sexuální násilí v českých městech?

14 1
možnosti
Foto

Denně je u nás dle odhadu znásilněno cca 20-50 žen. V mediích se o tom prakticky nepíše. Nepochybně jsou jich další minimálně desítky denně sexualně obtěžováno-různou formou.

Myslíte, že jsou na tom lépe než ty v Kolíně?

Kde v mediích najdeme popis těch celkem asi 500 znásilnění ročně-pak teprve zjistíme kde bylo víc pachatelů.

To pomíjím fakt, že to co se stalo v Kolíně by u nás zřejmě ani nebylo trestným činem, ale pouze přestupkem.

0 13
možnosti
DK

Ukazuje se predevsim to, ze vase teorie jsou od zacatku nespravne...dale se ukazuje to, ze si to nejste schopen priznat.

13 1
možnosti
FN

1. Výmluvy na to, že se s podobným násilím nesetkali nelze akceptovat, v okamžiku kdy v uvedené lokalitě docházelo k páchání kriminality již několik měsíců.

Z tisku: „Tématem násilí proti ženám a dívkám se intenzivně zabývám už přes 20 let, ale tohle jsem ještě nezažila. Bylo to tak masivní, jak co do počtu pachatelů a obětí, tak i vzhledem k povaze samotného činu. O něčem takovém jsem dosud slyšela jen ze zpráv o útocích v Indii nebo v některých afrických zemích,“ řekla místnímu deníku Kölner Stadt-Anzeiger Irmgard Kopetzká, která pomáhá znásilněným ženám na kolínské lince důvěry.

Zřejmě má pravdu ta paní, která tvrdila, že něco podobného ještě nezažila. To taky znamená, že nemáte pravdu vy, pokud tvrdíte, že něco podobného se tam děje už rok a půl. Navíc, nebylo to jen v Kolíně, ale i v dalších městech. - V Hamburku se jejich obětí stalo přes padesát žen, ve Stuttgartu asi desítka. V pátek oznámila také policie v Düsseldorfu, že přijala jedenáct trestních oznámení. Ve všech případech skupiny mladých mužů obkličovaly ženy, sexuálně je napadaly a okrádaly. I v těchto městech byla stejná situace?

9 1
možnosti
FN

2. Ukázalo se, že nelze dávat do přímé souvislosti migrační vlnu z Syrie. To je zřéjmé z toho, že ty gangy působí v Duseldorfu minimálně rok a půl

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nemecke-vladni-strany-chteji-zjednodusit-odsun-trestanych-bezencu-1pf-/zahranicni.aspx?c=A160108_094516_zahranicni_ert

Mluvčí ministerstva vnitra Tobias Plate na tiskové konferenci uvedl, že policie již identifikovala 31 lidí, kteří se během silvestrovských oslav účastnili útoků a krádeží. Osmnáct z nich podle něj v současnosti žádá v Německu o azyl.

Proč hovoříte o Syřanech? A co Iráčani, Pákistánci, Iránci, nebo Nigérijci, Eritrejci??? Ti se mohou chovat jako zvířata? Proč mluvíte o Düseldorfu? V ostatních městech nebyly ženy znásilňovány?

3. I v Německu jako v mnoha jiných zemích mají některé věci nastaveny špatně.

To je to, o čem tady odpůrci migrace stále hovoří. Jak může někdo tvrdit, že zvládne integrovat do společnosti milión migrantů z poslední migrační vlny, jestliže se nedokázal do současnosti vypořádat s migranty, kteří zde již roky žijí. Je zcela irelevantní tvrdit že to nejsou migranti z poslední vlny ale z té vlny předešlé. Jestliže se nepodařilo doposud migranty z předešlých let začlenit, vychází to nastejno. Jak může někdo v ČR tvrdit, že začleníme migranty do společnosti, jestliže nedávno unikla zpráva z MV, kdy se vůbec nepočítá s výukou jazyka?? Jak se může začlenit do společnosti někdo, kdo neumí jazyk té společnosti. Jak můžeme věřit, že začleníme migranty, jestliže po 25 letech a miliardách vložených do snahy o začlenění romské populace u nás stále existují romská gheta, kdy velká část rómské práceschopné populace žije jen ze sociálních dávek? A jak vůbec můžeme věřit médiím, že je to pouze tak jak to píší, jestliže dnes najednou vyšlo najevo, že se podobné incidenty děly a dějí i v jiných zemích a zamlčovalo se to? http://zpravy.idnes.cz/sexualni-utoky-ve-svedsku-dc6-/zahranicni.aspx?c=A160111_132325_zahranicni_mlb

6 1
možnosti
MH

Po přečtení, se mi udělalo špatně.

Je vidět koho podporuje bezmozek.

Vážený pane, pozdravujte senilního chrápajícího expředsedu a držte se dlouho za ručičky. Nikdo jiný Vám ji totiž asi už nepodá.

4 1
možnosti
AC

Co ukázalo násilí v Kolíně nad Rýnem? Že dlouhodobě nemáte pravdu, Polický.

13 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.