Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Polický, sundejte si brýle!

1 1
možnosti
Foto

Myslíte, že to nějak změní statistiky naši nezaměstnanosti a prokáže to relevanci Okamurových argumentů;-D

1 1
možnosti
Foto

Těžko říct, co je největší autorovou tragédií. Zda to, že neumí interpretovat grafy, to, že píše o věcech, kterým nerozumí, a předstírá, že jim rozumí, to, že dává na pizzu goudu, nebo to, že sleduje pořad Máte slovo a bere tento pořad vážně (podobně jako hlavní hrdina filmu Diktátor bral vážně kreslené grotesky).

8 2
možnosti
Foto

Nic vám nebrání předvést lepší vyhodnocení grafů, dát si na pizzu co chcete a dívat se na filmy jaké chcete.

Ale když diskutujete pod blogem bývá zvykem používat argumenty ne jen osobní útoky

1 1
možnosti

RvRvRv Váš problém je, pane Polický, že z velké nabídky dat a rozborů si vybíráte jej ty, které vyhovují Vašemu zkreslenému vidění světa. Je to princip faktografie: vystavíte svou "logickou" pyramidu a nevidíte, že z téže many faktů lze vystavět vedle té Vaší jinou, násobně větší a tedy pravdivější pyramidu. Druhá bolest v té Vaší stavbě jsou slabé nebo dokonce lživé prvky.

Např.: je-li v celé Evropě hosp. oživení a my bychom nebyli v EU, jaký by byl růst HDP?

A hlavně to podstatné: není cena za setrvání v EU a poslušně přijmout tisíce muslimů příliš velká?!! Zvláště při prolomení neudržitelného mlčení médií zásluhou soc. sítí a tím i dostatek důkazů o zvířecím a arogantním projevu "zachránců" Evropy?!!

12 2
možnosti

P.S.

Důkazem mých slov je Váš článek o násilí na ženách v Kolíně n/R.

4 1
možnosti

Nechci vám do toho kecat, statistiky máte hezké. Nicméně z nich nijak nevyplývá, že příčinou je členství v EU. Prostě jste si to "určil".

To je stejné jako bych sem dal statistiky např. o prodeji aut , prodejní plochy, průměrné teploty či průměrných srážek a vztáhl to k rozdělení Československa. Prostě bych si "určil", že díky rozpadu Československa, se na našem území vyrobilo víc aut, ale zase je víc sucho než třeba v roce 2000.

12 1
možnosti

Kdo umí počítat alespoň do pěti a pracuje ve výrobní sféře, vidí výhody členství v EU zcela jasně.

1 3
možnosti

Diky za zajimava cisla... Ale nekteri temto vymluvnym udajum nerozumi a ani rozumet nechteji... to je smutne...

Jinak v onom poradu me nejvic dostalo, ze chteji pryc z EU, chteji zachovat Shengen, ale ten stejne za dva roky padne ;-D Dost se v tom zamotali, ale tupovolic tohle stejne nepochopi... tedy efekt zadny...

jinak Okamura predvedl opet svuj populismus, na ktery mu ale bohuzel rada jednodussich jedincu skoci...

2 12
možnosti
Foto

Některým stačí říct migranti a USA a mají před očima rudo, těm nepomůže nic, ale naštěstí jich dle průzkumů není mnoho, jen jsou moc hlasití proto to vypadá že jich je více než skutečně je.

0 10
možnosti

Takže pan argument nám dnes vysvětlil, že mít jiný názor znamená být šašek. Opět demagogicky nerozlišuje, že ten kdo do EU platí, jsou poctiví zaměstnanci a podnikatelé, především ti úspěšní, zato příjemci jsou všemožní neziskoví vyžírkové a vymýšleči nesmyslů. A EU nám asi vůbec nemůže nařídit deset milionů, když Merkelová doteď prosazuje trvalé kvóty, které nám přes Lisabon vnutí snadno a znemanejí v konečném důsledku klidně nekonečné množství "uprchlíků". Pak dále to tradiční "vždyť tu nejsou", ke kterému už se pomilionté vyjadřovat ani neobtěžuji. Od této lži se pak odvíjí celý zbytek článku.

14 1
možnosti

Okamura není nazýván šaškem proto, že má jiný názor, ale proto, že se jako šašek chová.

2 5
možnosti
Foto

Statistika, pane kolego, by měla být jenom jedna z podpůrných prostředků výzkumu při dokázání vlastních závěrů nikoliv ta hlavní!

(to jsem napsal na jednom křesťanském foru autorovi jistého článku - a píšu to i vám, pane Polický..)

12 1
možnosti
Foto

Naopak statistika je základem pro dokládání tvrzení a nejen v ekonomii. Pokud závěry nevychází ze statistických údajů nebo jim dokonce odporují tak nejsou důvěryhodné.

0 9
možnosti

Od ČT je dobrý nápad zvát lidi typu Okamury a Brichty pro zesměšňování odpůrců současné podoby EU, masové muslimské imigrace a kvót.

Vzpomeňme např. jak tato metoda (pro ČT nechtěně) zafungovala při vystoupeních českých šéfmuslimů Abáse, Alrawiho, Sáňky nebo Pelikána.

4 0
možnosti
Foto

Tak všechny jsem neviděl, ale konkrétně diskuze s Abbásem je zcela zabitá už jen tím, že neumí Česky. Pan Pelikán co jsem viděl mluví rozumně a pan Alrawi celkem taky.

0 10
možnosti

Snad vám někdo ty rolničky dá, když po nich tak toužíte. Vaše statistiky rozhodně dokážou pobavit.

21 3
možnosti
Foto

Náhodou neschopnost interpretovat grafy a pochopit je - to chce talent. Některý šašek musí mít rolničky, jinému stačí trikolóra kolem fotky.;-D

14 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.