Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Polického demagogie se posouvá stále do vyšších levelů

1 1
možnosti
Foto

Dlouho jste mne bavil, pane Polický. Ale bod zlomu jste odhadl zcela správně. Už mne ty vaše kecy nebaví.

"To jaký byl přesně byl motiv útoku nevíme. Nejpravděpodobnější se jeví útok pár bezmozků, kteří se vzhledli ve štvavé kampani proti migrantům a islámu." Tolik chyb gramatických, syntaktických a zejména věcných ve dvou větách, to už je na pováženou. Těší mne jedině, že ve chvíli, kdy je jasné, že se tam angažovali přestrojení ministranti vnitra, vy je nazýváte bezmozky. Jistě, že se zhlédli v kampani a chtěli ji trošinku přifouknout. Bingo.

2 2
možnosti
Foto

Pane Vykoupile:

1/ Nikdo vás nenutí mé blogy číst.

2/ Ten nesmysl s tím, že to byl někdo z ministerstva vnitra berete kde. I ten útok o kterém se mluvilo v souvislosti s policií byl opakovaně v mediích i na FB vyvrácen, ale počkejme na došetření případů.

Nicméně když už diskutujete, chtělo by to bez invektiv a s nějakou argumentací podloženou fakty a nejlépe nějakým odkazem na zdroj těch faktů.

1 2
možnosti

Rád bych se dočkal řádného vyšetření celé kauzy, a tím bych také očekával patřičnou reakci autora této nepovedené myšlenkové syntézy.

0 0
možnosti

Vy chcete po panu Polickém sebereflexi? Nechci Vám brát iluze:-).

3 1
možnosti
Foto

Polický, vy jste vážně odporná bytost. Pan Polák vám položil otázku a vy jste ho za to sprostě osočil, že je lhář. Vyvodíte z toho nějaký důsledek, nebo máte místo mozku minus?

2 1
možnosti
Foto

Vy jste fakt neskutečný – když napíšu, že jste inteligent, dáte mi minus. Když se vám omluvím a napíšu, že tedy inteligent nejste, dáte mi minus. Jeden by si mohl myslet, že se nevyjadřujete k názorům, ale k osobám, jež ty názory vyslovují. Co tedy jste? Už to mám – volil jsem jen extrémní úsudky. Zkusím to tedy vyváženě – jste polointeligent?

4 1
možnosti

ha, ha, ha - pobavil jste ;-D

3 1
možnosti
Foto

Od vás jako rádoby političky z BPI bych ani jinou než takovouto "duchaplnou reakci " nečekal.

Stejně jako bych nečekal, že odsoudíte násilí:-/

0 7
možnosti
Foto

Ptáčku-jestli už jste se vypovídal.

Nebudu hrát ty vaše trolovací hrátky, kdy bod mými blogy, ale i jinde mě případně i jiné lidi opakovaně urážíte, uvádíte lži, dokola kladete tytéž otázky, uvádíte nesmyslné neozdrojované údaje....

Zde monolog 24 příspěvků během cca 3-4 hodin (ne diskuze-monolog). Z toho minimálně 17 s osobní invektivou, prakticky všechny mimo témaRv

Slovně na vás více reagovat nebudu.Rv

0 6
možnosti
Foto

A přitom to stačilo napsat jednodušeji – nemáte argumenty, proto oponenta nazvete trollem, abyste s ním nemusel diskutovat. ;-DRv

2 1
možnosti
Foto

K70a51r19e96l 27R27a46d73a

9. 2. 2016 12:44

Bod zlomu nastal v okamžiku, kdy přihlouplí vítači spustili nenávistnou kampaň proti lidem se zdravým rozumem. Stará moudrost ,,kdo seje vítr, sklízí bouři" dojde naplnění. Zatím se jen na obzoru sbírají mráčky. Druhý bod zlomu bude, až ta bouřka začne. Vy úspěšně pracujete na tom, aby byla co nejhorší.

9 1
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Nezastávám názor, že vlastizrádci mají viset(*), ale doufám, že budou jednou stát před soudem. Dělají všechno pro to, aby vypukla občanská válka a přišel nějaký diktátor.

..

Je příznačné, že mají-li viset vlastizrádci, vyšetřuje se trestný čin, zatímco je-li symbolicky popravován ministr vlády a má-li dokonce vláda viset nebo být defenestrována, nikdo nic nevyšetřuje. Viz http://krejcifrantisek.blog.idnes.cz/c/468607/sibenicni-vyvoj-na-casove-ose.html

4 1
možnosti
Foto

Pane Polický, nikdy by mě nenapadlo, že zrovna Vašemu článku dám bez váhání karmu a budu s ním bezvýhradně souhlasit. Naše názory se zpravidla diametrálně liší, ale tentokrát R^.

1 1
možnosti

P69e60t74r 42T44o34m85e66k

9. 2. 2016 10:13

Pořád jsem to nepochopil. ....."Řádné registraci migrantů brání především fakt, že státy V4 blokují společné řešení." ....

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS