Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Já tedy proti EU až zas toho tolik nemám, když nic jiného je to určitá ochrana před bolševíkem ale proti lidem jako jste Vy pane Polický proti těm mám hodně velkou averzi a to zejména proto , že moc dobře víte , že Vaše blogy jsou psány proto, že se chcete pouze odlišovat od ostatního většinového názoru a tím vlastně nasírat lidi, protože logiku a smysl Vašich příspěvků hledám jinak marně

16 1
možnosti
Foto

Takže proti postupu EU nic nemáte, ale ten kdo s ním souhlasí se odlišuje od většinového názoru a nasírá lidi?

Pokud jste se dobře díval dohodu podpořilo 2/3 europoslanců-to odráží názor 2/3 lidí v EU-ne menšinu

0 6
možnosti
Foto

,,Jednotná azylová politika EU se blíží. Konečně!"Rv

Nikoli!Toliko se stupńuje forma nátlaku s cílem zlikvidovat suverenitu států v EU združených a tím upevnění DIKTÁTU pod vedením BRD ve spolupráci s ECBRv A Vy tomu fandíteRv Pro mne pak je urážkou, že si člověk jako Vy dovoluje stále u svého foto SYMBOL NAŠÍ STÁTNOSTI A TUDÍŽ I NAŠÍ SUVERENITY - NAŠE NÁRODNÍ BARVY!

p.s.: POKUD JE CÍLEM Vaší kariery Brusel, snad nebudete mít smůlu při kontaktu s teroristy:-/

8 1
možnosti
Foto

Nátlak provádí V4 na zbytek unie, když blokuje věci na kterých se zbytek celkem shodne

0 13
možnosti
JT

A víte, jak se ti nespokojení, kteří budou přiděleni do nějaké chudší země, i kdyby tu zůstali, budou chovat ? Jak asi budou svoji nespokojenost projevovat ? Budou jenom nadávat nebo, že by i nějaké to násilí ?

5 1
možnosti
Foto

Nesuďte ostatní dle sebe.

0 13
možnosti
JT

Představte si, že dostaneme x imigrantů "a postarejte se o ně". Oni tady ale nebudou chtít být a nebudou tady. Jak zařídíte aby tady zůstali ?

5 1
možnosti
MH

M21a85r22e79k 49H96a67l69í79k

13. 4. 2016 12:53

Pane kolego, nechte toho trollování. Jestliže vám působí radost naštvat všechny kolem sebe, asi byste měl vyhledat psychiatra. Nemyslím to nijak zle, bylo by to pro vaše dobro. Dokázal byste potom snad navázat sociální kontakt s druhými lidmi a měl i radost ze života.

13 1
možnosti
Foto

Já mám radost ze života.

Trollování je mimo jiné debatovat mimo téma pod článkem, který jste nepsalRv

0 4
možnosti
Foto

Před lety jsem začal psát ve svých článcích o konci EU a potřebě nových pravidel spolupráce pro suverénní státy. Byl jsem za exota. Jsem rád, že dnes je to normální téma k diskusi. Mrzí mě snad jen, kolik morálního úpadku, zvýšení míry nebezpečí, peněz daňových poplatníků a nových státních dluhů v členských státech ten posun doposud stál.

16 0
možnosti
Foto

Proč myslíte, že se blíží konec EU?

Každé uskupení se vyvíjí.

0 6
možnosti
Foto

Konečně! Konečně máme důvod, který drtivá většina občanů pochopí a pošle EU tam, kam patří: do propadliště dějin.

10 1
možnosti
Foto

Většina občanů má nejen rozum, ale rádo i životní jistoty a materialní zabezpečení. To EU přináší.

0 8
možnosti
TB

Kvóty či jednotná azylová politika jsou jen střípky problému. Jádro pudla tkví v tom, kam EU směřuje - do jednoho superstátu. To opravdu chceme? Když bylo referendum o vstupu do EU, tak EU byla společenstvím svrchovaných států . Nyní již tak není. Bohužel....

9 0
možnosti
Foto

Osobně to chci a zákonitě to k tomu směřovalo od počátku. nemůže fungovat ekonomická provázanost bez provázanosti legislativní. Je nepravděpodobné, že 28 států se shodne na důležitých , ale kontroverzních otázkách. To by možná platilo pokud by se jednalo o spolek řádově 10 zemí s podobnou ekonomickou silou. S rozšířením EU byo jasné, že se zvětší politická provázanost a větší pravomoce musí přejít na Unijní úroveň

0 3
možnosti
Foto

Fuj, pliv, buch buch, kop!

6 1
možnosti
ZS

Máte v mnohém pravdu. Pokud má EU (Schengen) jedny vnější hranice, měl by mít i jednotnou azylovou politiku atd. Selhání EU vidím v tom, že byly odstraněny vnitřní hranice, aniž by bylo nejdříve toto vyřešeno. Jelikož obdobný problém byl i s eurem, dá se zevšeobecnit, že jde o typický způsob jednání a uvažování EU - udělá se velké gesto, pak se zjistí, že to nefunguje, a násilím se protlačí další nepopulární opatření, která jsou pro jeho fungování nezbytná.

2 0
možnosti
Foto

Ono to bylo řešeno, ale ve světle současné situace nedostatečně. Tím se ale EU nijak neliší od běžné byrokracie. Podívejte se jen na to kolik novelizací probíhá u nás v parlamentu a jak se neustále mění zákony.

0 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.