Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ano, v demokraciích jsou určité věci na hraně - ať se tedy Konvička soudí, zda bylo rozpuštění oprávněné. A je to. Co se týče Charlie Hebdo, jsou tak perverzní, že kritika kulkami prostě přišla. Vlastně mi to osobně nevadí, když zloun si způsobí svým konáním zápornou karmu.

0 8
možnosti
Foto

Nechci hájit Charlie Hebdo-podle mě je to odporný časopis, ale násilí není přijatelné.

0 2
možnosti
DS

Karma a souhlas R^. Jediné, co mi na tom vadilo, bylo že to mohlo být vnímáno jako (sice negativní, ale i tak) reklama. A tu si dotyčné, rádobypolitické, uskupení nezaslouží

3 4
možnosti
Foto

Děkuji a souhlasím.:-)

0 2
možnosti

Polický, že si nedáš pokoj.

9 1
možnosti
Foto

Co je vám potom co píši-pokud se vám to nepozdává nečtěte to.

0 4
možnosti
Foto

Omylem jsem Vám dal karmu, ale tím nechci říci, že nemáte pravdu.

Nicméně, já se cítím hanoben neslušnými pohyby, které 4% agitátoři předvádějí při akci, která se celkem nesmyslně jmenuje "Pochod hrdosti".

5 2
možnosti
Foto

Klidně dejte návrh aby příště podobné akce byly rozpuštěny.

Nicméně pochod hrdosti nikoho nehanobil-neimitoval žádnou náboženskou ani národní či etnickou tradici-pouze předváděl určitou část LGBT komunity jak oni vnímají sami sebe.

Konvička hanobil náboženský rituál někoho jiného.

0 0
možnosti
LP

No moc hezky jste nám vysvětlil, proč svoboda slova se nevztahuje na cokoli ohledně islámu na veřejných místech. Prostě rovnost před zákonem.

8 1
možnosti
Foto

Islám je jedno z největších náboženství na světě. A prostě, naše politicko-korektní politika nedovoluje jeho hanobení, jako ostatně hanobení žádného náboženství.

Znepokojen bych byl až tehdy, kdyby třeba muslimové ve Francii (u nás jich je na to příliš málo) uspořádali posměšný happening "Ukřižování Ježíše Krista" a policie by nezasáhla.

1 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.