Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Statistika se nedá oklamat. Takže, pro pana uplakánka a i pro další, které do zajímá. Pan Polický, na citovaném předešlém blogu má 17 nesmazaných komentářů, které jsou k tématu článku a moc příjemné nejsou, protože dokola demagogicky opakují jednu a tutéž nepravdu. Nebo chcete li nepřesnost. Jak je libo. Nesmazal jsem je a ani by mně to nenapadlo. Pak je v onom blogu 8 smazaných komenářů, z nichž dva jsou od pana Hornera, ve kterých mne nazývá náckem a alterführerem a jeden je od diskutéra, jehož jméno jsem zapomněl a který lituje, že bílý člověk nedokončil likvidaci Afričanů. Takže jednoduchou matematikou docházíme k zjištění, že panu Polickému jsem smazal 5 komentářů, které nebyly k věci, označoval mně za lháře a to bez jakéhokoliv smyslu pro toto označení. A jak je možno vidět i zde, jeho exhibici ponechávám bez omezení. Takže milí a vážení čtenáři, můžete posoudit sami, kdo je zde lhář.

15 1
možnosti
MD

(Smazana lez prestava byt lzi.)

1 0
možnosti
VP

Proč mínus? Jen jsem chtěl, při všech vašich tvrzeních fundovanou odpověď? Oni i uprchlíci se bouří proti uprchlíkům, jen Polický bude tvrdit, že uprchlíci nejsou žádný problém ... tohle už je fakt diagnoza

8 1
možnosti
PT

P83e20t27r 33T84o55m88e22k

24. 10. 2016 17:08

Píšete "V Izraeli jsou na denním pořádku přestřelky, na ulicích jsou vojáci, ...v něm bych si příklad nebral." Takže vám nebude vadit, až se to samé bude dít i na našich ulicích ? Asi ne, jinak si vaše si vaše maxisluníčková prohlášení vysvětlit neumím.

5 1
možnosti
PT

P79e16t71r 37T81o31m17e81k

24. 10. 2016 17:12

Dík za mínus Polický. Tady máš do zásoby. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -

8 1
možnosti
MK

M90i87l73a47n 62K28e97s40l

24. 10. 2016 17:03

Kdepak polemika nepominula, šetří se na příští volby,v kterých bude spolu se zdaněním restitucí hlavním volebním tématem.I špatná věc může být k něčemu dobrá. Mohou jít takové migranty přesycené státy jako Německo,Francie,Švédsko do války s Ruskem?Asi těžko.Migranti budou ochotni vyžrat všechno dobré co hostitel poskytuje,ale velmi pochybuji,že půjdou cedit za hostitele krev.Skoro si myslím,že využijí situaci a budou pít krev ještě hostiteli.Myslím si,že by byl třeba pro Němce velký problém živit migranty,hlídat migranty a ještě válčit.Migranti jsou pro každý hostitelský stát zvýšeným bezpečnostním rizikem.Nebo půjdeme do příštích voleb s heslem: kdo podporuje migraci podporuje trvalý mír.(Putin nás nebude chtít)

5 1
možnosti
Foto

Do války s Ruskem nelze jít kvůli jadernému arsenálu, ne kvůli migrantům.

Pochybuji, že jedno z hlavních témat voleb bude migrace-v krajských a hlavně Senátních volbách se jasně ukázalo, že to téma netáhne voliče.

Navíc hlavní strany se vyjadřují podobně.

0 2
možnosti
JK

Ano, pane Polický, pan Braun se ve svém fašistickém blogu ptá, kde budou migranti bydlet, kde budou pracovat, co budou jíst... Správně kritizujete jeho postoj, který těmito nacistickými otázkami z individualit dělá bezejmenou masu. Doporučuji panu Braunovi, až bude příště klást podobné dotazy, aby si dal tu práci a dotyčné příchozí jednoho po druhém vyjmenoval.

21 1
možnosti
Foto

No zatím nikdo v Evropě ten kdo nechce být na ulici nemusí (volných bytů je spíše nadbytek) a jíst má co. na práci firmy lákají lidi z Mongolska, Kazachstánu, Vietnamu, ale i Afriky a dalších zemí Asie.

0 11
možnosti
VP

Už jste s tím trapný, pan Braun vás jednou smazal a vy tady pláčete jak malé děcko. Každý, kdo s vámi nesouhlasí, je hned nácek, xenofob a kdo ví co ještě. Prostě neunášíte jiný názor, jen ten váš je ten pravý. Přesně tak se chovali soudruzi ... jak nebylo po jejich, bylo zle. Vy a ta vaše wikipedie. Stejně jak ten váš "rantl" kolem té fotky. Dneska si už nikdo ani nevzpomene, proč to tam máte. Ta vaše slavná výzva je už dávno pasé i pro vás, páč zase preferujete kroměřížskou výzvu, to si dáte kolem té fotky co? Kolo od vozu? Dospělý člověk a chová se jak malý Francek na pískovišti. Tisíc lidí, tisíc názoru ... jen Polický bude mlít o tom, že pravda je na jeho straně. Hrajete si na Husa, nezapomeňte jak dopadl. Asi fakt nemáte co dělat, ty vaše nekonečné seriály o Konvičkovi, nekonečné napadání pana Kavky ... a teď pan Braun, kdo bude další ... A to si říkáte dospělý člověk?

18 1
možnosti
Foto

Já jiný názor unáším-nemažu. Na rozdíl od vás jsem i v klidu;-D

Kde jste přišel na to, že preferuji kroměřížskou výzvu?8-o

Vás někdo nutí mé blogy číst?;-D

To si říkáte dospělý člověk když čtete to co vás nikdo nenutí a rozčiluje vás to?;-D

0 8
možnosti
Foto

J22i30ř65í 45K11i35n83d31l

24. 10. 2016 16:37

Izraelský akademik, bezpečnostní expert a zároveň poradce několika izraelských premiérů Schueftan řekl : „Víte, kolik desítek milionů, možná stovek milionůhladovějících lidí žije v Indii a chtěli by také přijet? Pokud se dozvědí,že mohou do Evropy a dostanou zde sociální dávky, jednoho dne ráno se probudítea zjistíte, že Evropa už neexistuje!“„Uvedupříklad, který možná zní strašně, ale je pravdivý. Čím více lidí zachránítez moře, tím více se jich tam utopí. Protože když všichni vědí, žezachraňujete lidi před utonutím a umísťujete je v Evropě, tím více lidí sebude chtít přes Středozemní moře dostat,“

13 1
možnosti
Foto

To se děje dlouhodobě -až deítky let a žádný masivní nárůst migrantů nenastal.

V Izraeli jsou na denním pořádku přestřelky, na ulicích jsou vojáci, ...v něm bych si příklad nebral.

0 6
možnosti
PK

Váš blog nečtu, neboť stará čísla Dikobrazu jsou přeci jen vtipnější. Sice se o humor evidentně snažíte, ale moc vám to nejde. K vašemu článku jsem se dostal díky tomu, že chvíli předtím jsem přečetl příspěvek pana Brauna. Musím podotknout, že mne překvapilo množství příspěvků pod článkem a proto jsem se rozhodl komentovat. Asi by jste měl přestat vtipkovat, neboť to evidentně neumíte. Důkazem budiž to, že vaše vtipkování o ničem čtenáři nepochopili a vystavili vaše nesmysli poměrně ostré kritice. Svým způsobem jste hoden obdivu, neboť dokážete jít s kůží na trh.. Již několikrát jsem se snažil napsat nějaký článek, ale bohužel zvítězila sebereflexe. Pochopil jsem, že bych byl trapný zrovna jako vy. Psát zajímavě bohužel neumím. Vás ovšem narozdíl ode mě omlouvá, že to, co píšete, nemůžete myslet vážně. A pokud ano, tak jé mi vás líto především proto, že jste notnou dávku sebereflexe ztratil. Přesto děkuji. Autoři jako jste vy, mi dodávají sebevědomí.

12 1
možnosti
Foto

Ne nesnažím se na rozdíl od vás o humor.

0 3
možnosti
Foto

J71i98ř98í 20K14i65n44d65l

24. 10. 2016 16:17

Izraelský akademik, bezpečnostní expert a zároveň poradce několika izraelských premiérů Schueftan řekl : „„Problémem není jen samotný fakt imigrace, ale také otázka, kdo vůbec přichází. Přijmete-li sem do Čech například imigranty z Ukrajiny, v příští nebo té další generaci dojde k asimilaci do české společnosti. Budou to Češi. Ale podíváte-li se na to, co se stalo ve Francii s arabskými imigranty, zjistíte, že druhá generace je ještě radikálnější než ta první a třetí je ještě radikálnější než druhá. A to jsou to lidé, kteří se narodili ve Francii, hovoří francouzsky a prošli francouzským vzdělávacím systémem.

23 1
možnosti
Foto

Tak jistě Izraelský bezpečnostní expert není nijak zaujatý;-D

Sami Francouzi to většinově vidí jinak.

1 12
možnosti
LV

L63i62b10o98r 23V44a21n50ě93k

24. 10. 2016 16:05

V úvodu blogu píšete:

************

Po krajských a senátních volbách se pomalu, ale jistě směrem do zapomění odebrali exoti kolem Konvičky, Hampla, Hrindové, BPI, Úsvitu....

Zdroj:http://radekpolicky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=562107

************

Nevím na kolik upadli "do zapomění" v obyvatelstvu.

Ale je zřejmé, že upadli do blokování na tomto blogu.

Snad to nebude také zablokováno. Je to psáno slušně, s respektem k právům adminů blokovat i to, co majitel tohoto serveru by patrně neblokoval.

6 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.