Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám ráda Vaše blogy a obdivuju Vaší trpělivost a slušnost, se kterou reagujete

5 1
možnosti

.... p. Polický .... vážně vám nechci radit, ale ,,směrem do zapomnění" byste se měl pomalu vydat i vyRv.Vaše články a diskusní příspěvky jsou už věru VELMI ÚNAVNÉ!

4 1
možnosti
Foto

Proč je tedy čtete;-D

2 1
možnosti

Lidi, lidi, vy nechápete, že diskuse s p. Polickým nemá žádnou cenu? On nediskutuje, jen diktuje své názory. Nechte ho být, doma ho už také asi nikdo neposlouchá.

5 1
možnosti
Foto

Jo a kromě toho si projede diskusi a rozdá všem mínusy. Vás evidentně ještě nestihl, protože chodí brzo spát, by mohl trollit od božího rána.

6 1
možnosti

Kde máte, p. Polický, ve svých číslech, že by se mělo více než 800. 000 migrantů vracet, neb nejsou uprchlíky a jen zabírají místo těm potřebným?

Není správným, řekněme dočasným, opatřením, zavřít hranice zcela a nepouštět do vyřešení návratové politiky nikoho, zvláště v době, kdy bude rozprášen IS a zdatní bojovníci se budou tlačit do Evropy?

Necítíte, že je Váš názor na muslimskou migraci je značně menšinový a tím pádem se na Vás příhodněji hodí označení "extrémista" než na ty, kteří z více než 80% mají názor většinový?

Necítíte, že Váš extrémismus v podpoře přijímání muslimů do ČR ohrožuje bezpečnost státu a Váš dlouhodobý odkaz, že se má vše řešit až se tito proviní proti zákonům země, je velmi krátkozraký a zcela jej vylučují zkušenosti záp. zemí?

Až se u nás zhorší bezpečnostní situace, Vy umlknete; co si kdo na Vás vezme?!!

Bude ve Vašem zájmu, abyste umlknul dříve! To není výzva, ale jen rada.

5 2
možnosti
Foto

Volby ukázaly, že menšinový názor je názor vašich favoritů z BPI.

Chápu, že Vy byste tretal dříve než se někdo proviní. u vás a vašich soukmenovců je to standardní postup(pokud se to týká někoho jiného).

Uzavření hranic a nevpuštění žadatelů o azyl odporuje mezinárodním zákonům

2 1
možnosti
Foto

Nikoho neposuzuji podle principu kolektivní viny, jen se přiznám, že na to abych finančně podporovala blíže neurčené množství přistěhovalců, prostě nemám finanční prostředky. A přistěhovalci mají podle všeho nemalé nároky. Až takové finanční prostředky budu mít, raději podpořím místní. Například důchodce, invalidy, zdravotní sestry, matky samoživitelky, hasiče a další potřebné, neexistuje jeden jediný důvod, abych podporovala cizí z druhého konce světa, pokud místní trpí nedostatkem. Jsem proto xenofob a nácek?

7 1
možnosti
Foto

Stát na to finanční prostředky má a na víc se tyto prostředky státu v dlouhodobém horizontuvrátí v podobě daní.

Nikdo po vás osobně finanční podporu blíže nespecifikovaného počtu lidí nechce.

2 3
možnosti

Velké zkušenosti s imigranty má Francie.

Od 70. let minulého století měli imigranti právo se ve Francii usazovat i se svými rodinami.

Do té doby byli na mizerné a mizerně placené práce přijímáni také, ale museli se vracet.

Myslím si, že pokud budeme ve vztahu k imigrantům postupovat stejně vstřícně jako Francie, čekají i nás jejich problémy.

Nebo mám být tak neskromný a myslet si, že Češi přijdou na něco, co zůstalo po dlouhá desetiletí Francouzům skryto?

5 2
možnosti

Jen minulý rok se Evropou prohnalo přes 1 milion lidí z různých kontinentů.

O řadě z nich dodnes nic nevíme.

Jak tedy máme zjistit zda se jedná o uprchlíky a zda mají mít tento statut?

Nebo se autor domnívá, že je třeba v tomto neformálním bezvízovém styku pokračovat i nadále a přivítat v Evropě každého, kdo si zamane?

Je také nesporné, že je třeba je ubytovat, nakrmit a dát jim kapesné.

A pokud někoho zajímá jak to zorganizujeme a z čeho to zaplatíme, proč je to považováno za pouhý trik?

9 1
možnosti

Radši než minus bych od autora chtěl slyšel odpovědi.

Je to tak neskromné přání?

6 1
možnosti

Autora stále neopustila haluconogení představa o Syřanech prchajících před válkou, takže k Nigérijským třicetiletým dětem, tedy výhradně chlapcům, nám toho asi moc nepoví. Kde budou bydlet, kdo je bude platit, to jsme se také nedozvěděli. Hlavně, že "vstřícné" země jsou díky migrantům tak hrozně ekonomicky úspěšné, že mají potřebu se s námi o ně dělit. Možná už jich v Německu má práci i 80 z toho obohacujícího milionu.

14 1
možnosti

No Polický, tak jsem si nasbíral dvě bedýnky vlašských ořechů. Po vyloupání bratru tak tři kila čisté váhy...jinak k tomu kdo je imigrant.

Část mojí rodiny žije v Rakousku a imigranti nejsou. Nějak tam zůstali po rozdělení Rakousko-Uherska.

Bratranec mého dědy žil v Torontu od roku 1948, nechtěl, ale musel. Neb komunisté po převratu mu nedovolili se vrátit zpět, když byl v Anglii na obchodním jednání.

Ve Valmezu žije několik desítek Ukrajinců a Slováků a nikdo je za imigranty nepovažuje. On totiž ani nikdo nepozná, že jsou to Ukrajinci a Slováci. Pak zde byl jeden černošský doktor, který se vrátil do vlasti. Toho babičky měly velmi rády, ale patřil mezi nás. A pak zde máme jednoho Alžířana, provozuje Kebab na Mostní. No provozuje....každou chvíli má zavřeno kvůli hygieně a nechá se vyživovat svojí přítelkyní.

A teď, moje dcera je Ukrajinka po matce a po mne Češka si netroufám říci, protože v naší rodině máme vše. Od Němců až po Židy, ale má české a ukrajinské občanství. Je to imigrantka?

Mám pocit, že tobě uniká jedna věc. Lidé v rámci svého kulturního prostoru, tak nějak migrovali neustále. O čemž svědčí města a vesnice s názvem Vlachovo apod. Tato města založili Italové anebo jich tam žil poměrně velký počet. Nebo zde byli Němci, Poláci, Rusové apod. O čemž svědčí příjmení. No jo, ale nepoznáš je od ostatních a navíc, oni se nesnažili o nějaké extrabuřty. Přišli a pracovali. Nežádali o dávky apod. Hele a ještě máme příjmení Turek a Tureček. Turek bylo dáváno těm, kteří bojovali proti islámské invazi a Tureček bylo dáváno dětem, které se narodily ženám znásilněnými Turky při snaze dobýt střední Evropu.

Což mi připomíná, že naši předci mohli být šťastní, že neměli mudrce jako jsi ty. Dokonce ani svatý František nešel mezi Saracény obcovat s islámem, ale šel říci al-Kamilovi, že jeho náboženství nepochází od Boha.Asi to byl také nacista :)))

24 1
možnosti
Foto

Vám tak nějak uniklo, že mě migrace a migranti nevadí a to, že je někdo migrantem nevidím jako problém.

Taky vám tak nějak uniklo, že ten kdo se narodil v nějakém státě, který se rozpadl tak v nástupnické zemi migrantem není

1 4
možnosti

Bych ten seznam exotů s dovolením rozšířil ještě o TOP09, Zelené, Piráty a Žít Brno. Nejvíc eurohujerů, vítačů a islámských apologetů je právě u nich.

8 1
možnosti
Foto

No vidíte, ti se do krajských rad dostali. Sice málo, ale dostali.

0 4
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.