Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I59v29a63n 46M45i42n48á80ř

1. 2. 2017 17:54

Zcela optimální pro tuto společnost by bylo - nevolit Babišovo ANO. Abychom tím však nezaslouženě nepodpořili socany .. tak - nevolit ani je !!

2 0
možnosti
FN

otázkou zůstává koho volit.

ČSSD? ODS? Ne. A koho jinak? Vždyť ANO bylo stejný výstřel jako Zelení, nebo Věci veřejné. Tyto strany dostala do politiky společnost, které prostě chybí výběr. Takže znovu, koho?

3 0
možnosti
ZJ

.... no vida pane Polický .... pokud nemudrujete o uprchlících, dají se Vaše články i číst ..... a co víc ... dá se s nimi i souhlasit. Uděluji Vám zcela jistě PRVNÍ KARMU R^.

7 3
možnosti
SN

:-)......Přehrejte si z archivu včerejší rozhovor v TV ! Dolanského si namazal na chleba ! Babiš vadí....a moc ! Pozitivní výsledek po letech, daně se vybírají, parta kamarádíčků nemůže rozebírat republiku. Tak v dojemné shodě opozice s koalicí po něm jedou, tvrdě. Sobotkovi teče do bot no......a Kalousek, vidí svoji politickou budoucnost už také černě. Že se tu roky ztrácely miliardy, vám zřejmě nevadilo, když někdo "optimalizuje" aniž by to bylo trestné, to vadí! Jak se dnes píše.....podejte trestní oznámení!

Babišův "kůň" Šlachta byl po rychlé a zběsilé a hlavně okamžité reorganizaci policie zrušen, Don Pablo to vyřešil. Všechno bylo OK ! Můžete si stěžovat na lampárně! !!!!!!

12 9
možnosti
Foto

Viděl jsem částečně.

Co jsem viděl bylo Babišovo kličkování a obhajoba, kterou vyvrátil oponent v pořadu.

Trestní oznámení na Babiše už dávno podáno bylo (za vydání dluhopisů).

Za nákup není potřeba ho dávat -příslušné orgány by měly konat jakmile se o podezření doví-není realné, že si kauzy v mediích nevšimli.

2 4
možnosti
Foto

J94a26n 54P69e72c77h42a

1. 2. 2017 14:38

R^ Jádro pudla jste vystihl v těchto dvou větách: "Toto podezření musí prošetřit jak Finanční správa tak Daňová Kobra. ...Problém je v tom, že obě ty instituce podléhají ministerstvu financí a tedy ministru Babišovi."

21 0
možnosti
Foto

Pořad jsem ještě neviděla, nicméně v pondělí ráno v autě jsem slyšela ve zprávách, že pan Babiš podává trestní oznámení na ČT za pořady Reportéři ČT a 168 hodin...;-D

11 0
možnosti
Foto

Aneb "sebereflexe dle českého politika"

7 4
možnosti
Foto

,,Glosa: Sorry jako." Ále sorry. Když měl pod palcem MF autorův koník z jeho milované partaje, tak bylo u ,,bábišů" všechno OK?:-P

4 5
možnosti
MK

Jako vždy jen půl pravdy a nebo lež.;-O

Podotýkám, že Babiš není můj šálek čaje, ale lhát se nemá, p. Polický.

V době, kdy došlo k transakci s dluhopisy, byl k tomu končící, ale stále ještě platný zákon. Kecat můžete jen o morálce, ale to byste musel zvednout i ty mraky kauz svého guru zvaného "neprokážeš" plus mafii ODS v podobě fiktivních firem rozdělujících si státní zakázky.

Jistě, jste stylový, antibabiš je stále v kurzu, zvláště podle toho, co ukazují průzkumy. Je více než zřejmé, že čím blíže budou volby, tím budou "argumentace" tvrdší!

Je však příznačné, že za celou rekordní dobu dlouhého působení Vašeho chemika ve vrcholných funkcích, jste na něm nenašel křivého vlásku.8-o:-/;-D;-D;-D

16 13
možnosti
Foto

Pane Kulhavý a všiml jste si, že jsem nijak nekomentoval to jestli vydání dluhopisů bylo legální? I když i to je sporné, protože úrok byl nad tržní rámec a tím byl poškozen stát (úrok se odečítá ze základu daně) a byl poškozen Agrofert-ten kdo to schválil nepostupoval s péčí řádného hospodáře a porušil povinosti při správě cizího majetku.

8 5
možnosti
Foto

Jojo, taky ten skoro premiér hnul opět žlučí... Karma R^

6 2
možnosti
JL

Boháči resp. podnikatelé nebývají intelektuálové - mají jiné priority. Hádejte jaké.

2 0
možnosti
Foto

To, že by Babiš šetřil sám sebe je víc, jak úsměvné, protože mu Finanční úřad podléhá. Pokud jsou jeho finance čisté jak slovo Boží, tak proč se tomu brání ? Babiš koupil za 1,482 miliardy korun dluhopisy svého Agrofertu. Z nich kasíruje až do roku 2022 každoročně 90 milionů korun, osvobozených od jakýchkoliv daní a pojistného. To je nyní podle majetkových přiznání, která musí jako ministr a poslanec odevzdávat do sněmovny, dominantní zdroj jeho živobytí. Jenže zde ve vzduch létá 142 milionů korun, které právě tvořily částku za kterou dluhopisy koupil . Stačí jenom sdělit, kde je vzal. To se mu za 14 dní nepodařilo.

13 1
možnosti
IC

Víc než 142 mil., něco potřeboval na své " skromné" živobytí, nebo ho živí Babišová ?

3 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.