Diskuse

Glosa: Sorry jako.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Polický, nemusíte přece reagovat na každé nadechnutí. Díval jsem se na 168 a tam se praktikuje praxe, že dámy (omlouvám se - člověk ženy) mají velmi bojovný kukuč. Dkonce ta jedna, co řekl neuváženě napadený, že byla vyhozena z Lidových novin, tak ta má v očích zlobu, která naprosto vyblokovala racionalitu.

Pořad dbá na vyváženost pohlavního zastoupení, tak se tam objevují tři (člověk muži), ale s tak vypiglovanými ksichty, že jistota při zařazení není.

Když to početně dobře nesedí, tak jistě není správné radit osobě dotčené nějaké odstoupení, či jiné sbemrskačské procesy. Jako muž činu zajděte se svým textem na policejní podatelnu a oznamte trestný čin, který je tak finnačně horentní, že je třeba nasadit vyšetřovatele, třeba z Olomouce a nebo lépe z nového útvaru pro napravování nepravd při Ministerstvu vnitra. Ten sleduje i útroby všech lidských tvorů v této zajímavé zemi.

Tak pane Radku konec řečí, zmužte se a sepište rozbor těch nehorázností, ale konejte vše co vám zákon dovoluje a zbytečně nekecejte. Přeji Vám ať se daří.

0 1
možnosti
Foto

Trestní oznámení na Andreje Babiše podáno bylo už poměrně dávno.

Jestli se mu podaří prokázat vinu nevím.

Ale každopádně i když je rozdíl mezi trestným a nemorálním, pro ministra je nepřípustné i nemorální.

1 0
možnosti

P. Polický!

Pokud si pamatuji, nesouhlasil jsem doposud s vámi snad v ničem. Tentokrát však souhlas na 100%, karma R^

2 0
možnosti
Foto

Váš pohled na pana Babiše je velmi jednostranný. Patřím k lidem kteří si jeho práce váží. Možná je to proto ,že jsem OSVČ a vím co to je vzít úvěr ,ručit celým majetkem a v noci nespat. Min.fin.řídí velmi dobře,obklopil se schopnými lidmi. Pan Babiš má svá negativa ale pozitiva velmi převažují. O tom ,že ČT informuje účelově a neobjektivně nepochybuje snad nikdo.

4 7
možnosti

Snad se vam dari. Naivni lide vetsinou moc dobre nepodnikaji.

2 1
možnosti

Helejte, v hodně oblastech s Vámi nesouhlasím, to se prostě přiznám bez mučení. Tady prostě karma a sdílím na FB :-) Prostě od A do Z souhlas. Jenom škoda, že to tak nevidí těch cca "30% statečných ;-D" tedy Babišovi věrných voličů.

3 0
možnosti

Babiš mi vadí, ale sluníčkáři vašeho typu (TOP 09, Zelení, ČSSD, Piráti...) ještě víc. Kradnú všeci aj Babišovci, a proto budu nejspíš volit ODS, kteří jsou alespoň důsledně proti antikuřáckému zákonu.

3 1
možnosti

;-D;-D;-D ODS nikdy nekradla - výborný fór. ODS jiank než klientelistickými a tunelářskými praktikami ani neumí vládnout. O kmotrech jste taky nikdy neslyšel. :-/Rv

0 0
možnosti

V něčem máte pravdu, ale proč do toho mícháte oprávněnou kritiku ČT, to fakt nechápu.

3 4
možnosti
Foto

Pokud vám vyhovuje jak se vyjadřuje místopředseda vlády tak mě ne.

Kritika ČT není v této věci na místě-dělají přesně to co je náplní novinářů-informují o podezřelých okolnostech kolem ministra a upozorńují na rozpory v jeho vyjádřeních.

5 6
možnosti

....do vyřešení kauzy....takže definice "kauzy" je,když Fiala nebo někdo jemu podobný žádá o něco svými plky ministra? Ne! Stát jasně stanoví,za jakých podmínek může politik podnikat a žádný soud to u Babiše nezpochybnil. Naopak...ODS je ta,co deset let blokuje zvěřejnění majetků před a po..a to že si na tomto dnes před volbami hřeje poliffku ještě Bohouš....avotomtoje.

9 4
možnosti

...za ty mínusy....kde není pravda co jsem napsal?

0 1
možnosti

Přiznávám určité sympatie k BabišANO, už jen proto, že byl potřeba v politice určitý klín mezi oficiální levicové ČSSD a utajeně levicové ODS, které se tu celé roky ve vládě točily. Ale když to vezmu s nadhledem musím říct, že souhlasím s panem Polickým.

U politika je jeho právo na soukromí oslabeno, vstupem do politiky přestává být soukromou osobou a musí počítat s tím, že o jeho finanční transakce se bude veřejnost zajímat.

7 2
možnosti

M55i56l13a28n 75K63e96s22l

1. 2. 2017 18:07

No jo,ale co by se stalo,kdyby se stal Babiš zase jenom občanem.Zase by jsme měli vládu neschopných a všeho schopných.Jímá mne hrůza ze sestavy Sobotka,Kalousek.Tvrdí se,že největší škody napáchá neschopný s mocí nebo komunisté u moci v kombinaci se živelnou pohromou.Podíváme li se do minulosti,co ti dva pánové již dokázali,tak nás žádné zářné zítřky nečekají a bude překonána hranice maximálních škod,které lze způsobit.Jsme holt národ pechfóklů - máme špatného prezidenta,ale lepšího kandidáta na něj nemáme - máme špatného ministra financí,ale žádného schopného za něj nemáme.A teď babo raď.

4 4
možnosti
Foto

Zářné zítřky nás nečekají pokud budeme přivírat oči před chováním politiků s tím, že někdo jiný je ještě horší.

Jak na prezidenta tak na MF máme lepší kandidáty.

Na prezidenta téměř kdokoliv kdo se umí slušně chovat, neuráží a není poskokem Ruska či jiné mocnosti.

Na MF by dle mého byl lepší např. i ten Kalousek, ale pro jeho jistou kontroverznost je ještě lepší kandidát TOP09 Luděk Niedermayer

6 7
možnosti