Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24a67n 40V27l17č29e76k

18. 2. 2017 14:16

Trochu mimo téma, ale vzhledem k tomu, že jste známý mluvčí TOP 09 to určitě budete vědět.

Proč není na seznamu nesvobody TOP 09 monitorování internetu vojenskou rozvědkou? Je to pravomoc na úrovni NSA nebo FSB.

0 1
možnosti
Foto

Je to mimo téma.

Nejsem mluvčí TOP09.

Pokud máte na mysli připravovaný zákon ten v době vzniku seznamu nesvobody nebyl v platnosti a nedá se říci zda a v jaké podobě projde-těžko tedy mohl být na seznamu nesvobody

Rozvědka musí využivat všech zákoných možností jak chránit ČR. Monitoring internetu je zcela v pořádku pokud se děje zákonným způsobem a nezasahuje nepřiměřeě do soukromí občanů. Bez specifikace toho co máte na mysli nejsem schopen sdělit vám svůj názor.

0 0
možnosti

RvRvRv Ona už začala předvolební kampaň?

Jak dlouho trvá příprava projektu na čerpání dotací z EU? Takže příprava minulé vlády byla mizerná. A to ještě Sobotkova vláda zachraňovala desítky miliard před propadnutím - skvělé dílko Kalouska. Ono, když ten váš neschopný chemik udělal tolik prasáren, není divu, že je jeho jméno tak frekventované.

Proč nezveřejní tajnou smlouvu s ČT týkající se jeho externího zaměstnání?!!

Spadne jablko ze stromu - co vy na to pane Kalousku? Slepice pustí kuřinec, žáby lezou přes cestu, málo pršelo, paní Blažková pomluvila sousedku - co vy na to pane Kalousku?

Ale jen houšť, už tahle se dost znemožnil a to stálé angažmá v televizi ho nezachrání a lidi .....namíchne!

1 4
možnosti

Pokud by naši občané chtěli ve vládě odborníky, tak by nikdy nevolili levici. Ovšem Češi jsou majoritně levičáci, protože stále čekají na příděly od schopnější a vychovanější české minority.

1 5
možnosti
Foto

Za toho Babiše určitě R^, ale lituji, TOP 09 za svojí "vítačskou" politiku s "vůní pražské kávy" jednoznačně Rv. on ten Babiš je ale na obdobné vlně. Jen to neříká nahlas. Teď zrovna Babišův Stropnický předává jednu brigádu AČR pod velení Bundeswehru. A TOP 09 mlčí. Patří tedy do stejného hnízda jako Babiš.

2 2
možnosti
Foto

Mimo jiné právě proto, že nesklouzla k lacinému populismu a je ochotna podílet se na pomoci uprchlíkům TOP09 budu volit a nejsem sám.

O té Armádě byste to měl upřesnit, žádná taková informace není veřejně známá (alespoň mě ne)

1 0
možnosti

R^Napsal jste to přesně.

2 2
možnosti

L32u90b84o15š 97K76r65i23m11l

16. 2. 2017 15:14

Nikdy bych neřekl, že dám panu Polickému karmu, ale dnes si ji opravdu zaslouží.R^:-)

3 2
možnosti

J74a48n 62R40á87ž

16. 2. 2017 13:10

Za to, že je ANO tak silné a díky tomu je Sory-jako ministrem, může převážně idiotská politika TOP09, ODS aVV, když vládly.

Úbytek hlasů, které tyto strany zaznamenaly ve volbách 2013 oproti volbám 2010. ODS -12,5%; TOP09 -4,79%; VV -10,88 (nezúčastnily se) to dokazuje.

Kam se poděly tyto hlasy? Někdo dal hlas lidovcům +2,46%, někdo Úsvitu +6,88% Úbytek ČSSD je vykompemzován hlasy SPO.

A pripočteme-li katastrofálně nízkou účast ve volbách 2013, což bylo dáno tím, že lidé nevěděli koho volit a byli otrávení pseudopravicovými stranami jak vládly, je jasné kde Hnutí ANO vzalo hlasy.

Brečet teď nad tim, kdo je ministr financí nemá cenu. O tom, kdo Babiš je a co se dá od něj očekávat, bylo jasné předem. Ví to všichni i teď a přece je ANO favoritem voleb 2017. Hlavně t.zv. pravicové strany by měly provést hlubokou sebekritiku, proč tomu tak je a změnit nejenom program, ale i vystupování lídrů na veřejnosti.. Jen nadávat na Babiše TOP09 i ODS hlasy nepřidá!

4 2
možnosti
Foto

Je úbytek hlasů pro ty strany důsledkem jejich politiky nebo spíš důsledkem situace ve které vládli a důsledkem Ištvánovy a Šlachtovy aktivity nebo jen klasický úbytek hlasů pro vládnoucí strany?

Ale ani kdyby dělali cokoliv není to důvod volit konkrétně ANO a Babiše. To je právě náš problém volit někoho jen proto, že je proti někomu jinému. A rozhodně po tom co předvádí není důvod ho volit opakovaně.

Ne aniTOP09 a ani ODS nemají jen program antibabiš. Ostatně to prokázal pan Niedermayer v OVM, který vystupoval věcně a konstruktivně.. Naopak je to Babiš, který moc programu nemá a jeho základní mantrou je za vše může Kalousek-což taky prokázaly OVM.

ANO je opravdu favorit voleb, ale ne vždy favoriti vítězí a ne vždy vítězi sestavují vládu.

2 3
možnosti
Foto

Samozřejmě karma... ;-)R^

2 2
možnosti
Foto

Autorova obsese Andrejem Babišem dostává patologické rysy.

4 8
možnosti
Foto

Pokud někdo vykazuje obsesivní chování tak lidé jako vy, kteří se pravidelně pod mými blogy i jinde v diskuzích vyjadřují k mé osobě místo k obsahu článku či tématu diskuze.

1 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.