Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

TV Prima dala jednu nahrávku k analýze. Specialisté zjistili, že je nahrávka sestříhaná z nejméně 4 různých nahrávek. Už i iDnes a ČT připouští, že jsou nahrávky sestříhané. Proto mě udivuje, jak zásadní prohlášení a výzvy všichni na základě těchto zmanipulovaných sestřihů vyhlašují.

Další zajímavostí je, jak v kauze ukradených e-mailů Sobotky všichni drželi basu, jako že když jsou získány nelegálně, tak se o obsahu vůbec nebudou bavit, nejradikálnějším s tom byll Sobotka samotný. A to se jednalo o pravé neupravené e-maily. Teď se všichni můžou diskusí kolem zmanipulovaných sestřihů nelegálních nahrávek strhat a v čele těch, kdo po Babišovi chtějí vysvětlení je zrovinka Sobotka.

0 2
možnosti
Foto

Babiš přiznal, že to "podělal"-že se s novinářem setkal-už to ukazuje jasnou lež když tvrdil, že do chodu vlastních medií nijak nebude zasahovat-už jen to je na odstoupení.

Já ani většina politiků neřešíme obsah nahrávek, ale Babišův přístup a chování-to je pro politika nepřípustné.

2 0
možnosti
Foto

Tak jistě by se ten člověk přiznal k trestnému činu;-DRv

3 1
možnosti
Foto

I83v20a86n 65M23a55r91e89k

9. 5. 2017 15:17

"P.prezidente" ,Možná jsou A.B či M.Z h. . y nevymáchané ,ale poznám nejen v naší politice ale i bruselské týpky daleko horší, kteří škodí lidu této země či obyvatelům EU daleko více . Vyčkejte do voleb , vsadím boty ,že potom i tu vaši gloriolu potichu zdemontujete a bude klid . R^ [>-]

1 4
možnosti

Ty nahrávky jsou fakt vyloženátrapárna, už třeba na základní škole jistě každej z nás označil v soukromínějakou učitelku za krávu, podobně jako v dalších fázích života své nadřízenéatd. tak dělat z toho nějakou kauzu je fakt hloupý - zvláště když si většina z nás nebere servítek když v soukromí mluví o nepřítomných, i o kamarádovi někdyprohlásíme "to je ale vůl" aniž bychom tím mysleli něco extra, navíc co jsem zaslechl ukázky, tak mu tam ten Přibil jen pořád cosi vnucuje, absolutně nezjímavý

3 4
možnosti
Foto

Pokud mu to Přibil vnucoval nic to nemění na tom, že Babiš to nehlásil.

4 2
možnosti
Foto

Karma, a k tomu sbírání materiálu: vidím to jako dnes, televizní diskuse před posledními parlamentními volbami, kdy tam Andrej Babiš seděl jako ministr vnitra, který vytahuje ze svodek na své konkurenty jednu špatnost za druhou....

4 2
možnosti

Babis ze nekde sedel jako ministr vnitra? Opravdu? Pokud se podivam na seznam ministru vnitra, zadneho Babise tam nevidim.

3 1
možnosti

Bez ANO by opravdu bylo lip. Za predpokladu, ze by to bylo bez ANO, CSSD, ODS, TOP09, mozna bez KDU. S tim by se mozna dalo souhlasit. Ovbsem pokud by bez ANO znamenalo, ze se vratime o 10 let zpatky do doby velke koualice, tak to bych si dovedl polemizovat. Babis je dusledkem, nikoliv pricinou. A ta pricina je mimo ANO.

4 1
možnosti
Foto

Babiš v politice není důsledkem předchozí politiky, ale naivity voličů, kteří mu skočili na jeho podnikatelský záměr.

Nespokojenost s politikou ČSSD, ODS....přeci neznamená pro normálního člověka volit toho kdo za jejich vlády přišel pochybným způsobem k majetku-to nedává žádnou logiku.

6 3
možnosti

Pane autore, muzu se zeptat: Pokud by teoreticky ANO ziskalo v pristich volbach nad 50 % hlasu, byl by to konec demokracie v CR? Pokud ano, tak proc?

6 0
možnosti
Foto

Nemám křišťálovou kouli, ale dá se předpokládat, že demokracie by byla minimálně velmi omezena.

3 4
možnosti

To je těžké,v dnešní době stačí vykřikovat "za všechno muže Kalousek" a lidé budou zase zobat koblihy ze štědré ruky Babiše....fakt,že jim u toho bude vykonávat potřebu na hlavu (dalo by se to napsat i jinak) jim vubec vadit nebude...

7 3
možnosti

Nejsem volič ANO ani náhodou. Vy si zřejměmyslíte že to Kalousek po pádu Nečasovi vlády vzdal? NE!Vzpomeňte jak se Kalousek choval, jeho různé napadání tétovlády i jednotlivých členů. Jak pořád popichoval, a šťouraldo všeho jak malý chlapec klacíkem do mraveniště. V období posledníchcca 2 měsíců zmírnil a najednou podporuje Sobotku. Nestojí to zazamyšlení?

3 3
možnosti

Mám rád časovou osu. Nejprve je Babiš Sobotkou chválen (i za probíhající diskuse o spolupráci s Stb - již jsem psal o daleko výnosnější materii pro Stb z povinných zpráv všech, kteří vyjeli služebně na Západ). Ano sílí a tak přijde další kauza Čapí hnízdo a v podtextu je průběžně probírán způsob nabytí majetku. Nemá to však účinek, ANO dál sílí. Aktivně se zapojují Fiala a Kalousek. A další karta: Babiš neměl na nákup dluhopisů - slabé, měl. Tak dluhopisy jako takové, obcházení zákona o daních, optimalizace. No jistě silná káva, ale nejvíc to odskákal Mirda Kalousků; on aktivoval zákon z r. 1993 a nákup, špatně formulovaným zákonem umožnil. Pravda, chování podnikatele bylo nemorální, ale v rámci zákona. Je však až směšné, jak mnozí dupou po Babišově hlavě a .... ona stále drží! Kde je např. nějaké trestní oznámení?!

No to je k zlosti; i přes vylitý kýbl špíny, ANO drží kolem 30% a ČSSD jde dolů. Co zbývá - partyzánština Sobotky: neudělat mučedníka a tak kašleme na stát, přednější jsou zájmy strany; podám demisi vlády. Ach ten Zeman, že jsem s tím nepočítal! Tak zpět (to už bylo na radu poradců) a odvolání sólo! A zase nějaké potíže s odvolávkou na koaliční smlouvu. A jsou na světě odposlechy staršího data; dle mého, materiál, který byl připravený až na čas těsně před volbami.

Ano, Babiš podělal více věcí, ale nejvíc to podělala ČSSD včele se Sobotkou. I málo informovaný volič musí vidět tu upachtěnou snahu současně v koalici dovládnout (co by tomu řekli poslanci při zkrácení peněz, tedy pardon, volebního období), prostě je tristní pohled na "chytrou horákyni po přechodu" - dávat Babišovi co proto, ale přitom spolu vládnout! Sobotko, Sobotko, za vše mluví převlečený kabát v pár dnech: napřed ne mučedníka a za chvíli už to nevadí!

No, máme se na co "těšit"; dva měsíce před volbami to bude výživné.

15 7
možnosti

výstižně napsáno :-)

4 2
možnosti

Podělal to víc než dost. A to, že na těch odposleších nepůsobí vyloženě tak, že úkoluje, ale spíš pasívně příjímá informace, svědčí jen o tom, že je to zkušený a mazaný lišák, který nikomu nevěří a za všech okolností si umí krýt záda.

5 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.