Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vrátit srdce na hrad? Asi jste se svým kandidátem popletl orgány.

0 1
možnosti

J87a65n 20R60á23ž

12. 1. 2018 17:23

Jsou různé "polibky smrti" a to je jeden z nich. To si Hilšer nezasloužil.

0 1
možnosti

Já osobně ještě stoprocentně nevím, komu dám hlas, ale pan Hilšer to určitě nebude. Podle mne mu chybí zkušenosti a trochu více razance při zastupování státu.

Nemyslím, že by bylo zapotřebí rozhodovat se i podle toho, zda bych daného kandidáta pozval k sobě domů na oběd. Hlavním kritériem je to, jak bude efektivní v zastupování zájmu státu - a to může být i člověk, se kterým v soukromí vydrží málokdo. Na druhou stranu slušňáček, který nebude dostatečně razantní, a který se snaží každému spíše vyhovět, může být celkem nebezpečná věc.

0 1
možnosti
Foto

Člověk se kterým málokdo výjde nebude lidsky sedět ani svým politickým partnerům a prezidentům ostatních zemí, bez toho se efektivní politika dělat nedá.

To, že je někdo slušný neznamená, že je málo razantní

1 0
možnosti
Foto

Jediný z kandidátů má zkušenos s funkcí prezidenta zeman a ten ji vykonával otřesně. Každý jiný se musí "doučit" na Hradě

1 2
možnosti
Foto

Reakce na pana Cestra

0 0
možnosti

Řekl jste fuj, cizinče?

1 0
možnosti

Takže volíte někoho, kdo se presidetskému řemeslu doučí na hdadě.Rv

2 3
možnosti
Foto

Jen jeden z kandidátů má zkušenost s funkcí prezidenta- Zeman a ten ji vykonával otřesně. Každý jiný se musí "doučit" na Hradě

1 2
možnosti

Kdyby VH 'netihl k' az neholdoval etylalkoholu, cigaretam a zenam, svet byl o tisic roku starsi, mozna by jako prezident moderniho spravedliveho idealistickeho socialistickeho filosofickeho statu, 'ziveneho' roboty, nebyl spatny.

1 2
možnosti

Gratuluji, blogere, právě jste Hilšnerovi pěkných pár procent odebral.

1 2
možnosti
Foto

Nepřeceńujte blogy, to je méně než marginálie;-)

3 0
možnosti

Hlavně ať si voliči uvědomí, že je u nás parlamentní systém a pravomoci prezidenta jsou tím pádem značně omezené. Včera mě na ČT dojal nějaký důchodce, který se do kamery svěřoval, podle jakých kritérií bude volit: "Důchody už nám zvýšili, tak ty už mě zajímat nebudou. Nejvíce mě zajímá otázka zdravotnictví." Když vidíte takového troubu, tak si říkáte - Pánbůh s námi a zlý pryč. :-)

3 0
možnosti
Foto

Nejste tak trochu, ač v obráceném gardu totéž, co, dle Vás onen důchodce? Fce prezidenta není nepodstatná, ale naopak. Má svá nejen práva, ale i povinnosti, a nemalé, ba až zásadní, neb je nedílnou součástí i moci výkonné!

1 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.