Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ještě něco. Zeman se ve vystoupení po 1 kole dopustil za 5 minut 5 lží.

Kdo je najde?

2 0
možnosti
VB

Každý by si měl uvědomit, že ať se v debatách stane cokoliv (ať pana Drahoše zatlačí do defenzívy svými lžemi), je to jedno. Zeman nemá na Hradě co pohledávat.

2 0
možnosti

Pane Polický, jedna věcná. Když už píšete pan Drahoš, nemůžete psát i pan Zeman (nebo prezident Zeman)? Ubylo by Vás?

2 1
možnosti
Foto

Ne nemohl, bylo by mi to proti srsti u lidí, které považuji za odporné kreatury slušné oslovení nepoužívám

0 1
možnosti
MT

M41a58r53e43k 58T27ů15m96a

16. 1. 2018 9:38

Já bych se Zemana vůbec nebál, stačí se podívat na to, jak vypadá, včera vypadal jak smrt při otevírání korunovačních klenotů. A to, že si Zeman vymyslel najednou hned 4 debaty značí dvě věci, buďto, že je už tak senilní a nepamatuje si, co řekl včera, nebo, že je to jen další snaha, jak poškodit svého protikandidáta...

Osobně bych však na místě Drahoše na tyto podmínky nepřistoupil.

2 0
možnosti
Foto

Zeman dle mého chce jen odlákat Drahoše od debat s voliči, protože sám mezi ně nemůže-viděli by jaká je troska. V televizi se to dá lépe zakamuflovat.

1 0
možnosti
PJ

Pane Polický, zbytečně ztrácíte čas diskusí s fanatickými obdivovateli Zemana. Počkáme na druhé kolo. Už mám připravené šampaňské.

4 1
možnosti
Foto

Připravte si raději sklenici octa.

1 3
možnosti
TB

Tak pokud pan Drahoš v těch debatách vyloženě propadne, tak je vcelku pravděpodobné, že spousta lidí k volbám vůbec nepřijde, protože nebudou chtít ani Zemana, ani Drahoše...čili v tomto případě by spíše vydělal stávající prezident Zeman, který měl těch hlasů v 1.kole o dost více ;-)

2 1
možnosti
Foto

Mýlíte se, Zeman nové voliče nepřitáhne-tedy nezíská.

Drahoš maximálně nepřetáhne všechny voliče Fischera, Horáčka, Hilšera, Topolánka a tedy bu ́d získá hodně nebo méně, ale rozhodně neztratí. Ti co volí Drahoše jej totiž volí především proto, že nechtějí Zemana ne pro jeho rétorické schopnosti, které ostatně jsou rovnž a vysoké úrovni.

0 0
možnosti
ZS

Rád si vyslechnu názory Drahoše i Zemana. Jen bych chtěl upozornit, že jedna věc jsou jejich názory, a druhá pak pravomoci prezidenta je v reálu prosazovat. Vzhledem k tomu, že prezident nevytváří zahraniční politiku, nerozhoduje o přijetí eura, ani nevyjednává s EU o způsobech řešení migrační krize, nejsou pro mne názory kanditátů v těchto oblastech až tak důležité. Daleko důležitější je, alespoň z mého poheldu, jak se prezident hodlá angažovat při sestavování nové vlády, jak hodlá nakládat se svými pravomocemi při udílení státních vyznamanání, udělování milostí, jací lidé ho obklopují.

5 0
možnosti
VC

Stejně tak jako Vy nechci směřování ČR k východu tedy Rusku a Číně. Ale k východu patří i Arabové a ty zase nechcu v ČR ani v Evropě, at si ti kozo*rdi hezky zůstanou tam kde patří...

2 2
možnosti
Foto

Chápu, že s vašim slovníkem Vám může zeman imponovat, ale zvykněte si na to, že Arabové v Evropě již dávno jsou, prezident nerozhoduje o migrační politice a navíc Zeman s araby udržuje dobré vztahy-Jordánskému králi např. dal České státní vyznamenání.

3 2
možnosti
DP

D72a87d81a43k 68P41e48t80r

16. 1. 2018 3:52

Skvělý závěr glosy, může jen získat. To značí, že i přes totální neuspěch pana Drahoše v diskusi, může jen získat. Chlape, kam na takové rozumy chodíte?

3 3
možnosti
Foto

Ne nikoliv.

Pokud propadne v diskuzi nic se nezmění, pokud uspěje získá

Znamená to, že nemůže ztratit jen získat.

1 1
možnosti
MC

NO je to smutný výběr...jednoho nechci protože ho znám a druhého protože ho neznám..a na sousloví slušný a národ spojující už začínám být alergický. Připadá mi pan Drahoš jako druhý Sobotka:-/

2 2
možnosti
Foto

Nic Vám nebrání se s postoji pana Drahoše seznámit.

Slušný a národspojující není tak úplně od věci, ale především by bylo dobré aby nelhal, nebyl vulgární a zdravotně svou funkci byl schopen zvládnout. Taky by to měl být člověk, který si vybere seriozní spolupracovníky, jsou s nim ochotni se bavit naši zásadní obchodní partneři a političtí spojenci. Měl by to být člověk, který se neschovává za tiskového mluvčího. měl by to být člověk, který neohýbá ústavu jak se mu zrovna zlíbí,....

Ani jedno Zeman nesplňuje takže za mně jasná volba

2 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.