Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P57e92t67r 72B32u14r23i93a29n

16. 11. 2018 0:50

Karma, výborně shrnuto. Nikdy bych nevěřil, že s vámi budu v něčem souhlasit do poslední tečky.

4 0
možnosti

Přiznávám se, že jsem tak trochu překvapený tím, jak lidé, kteří obviňují novináře z hyenismu, protože "zneužili" psychicky nemocného člověka se nepozastavují nad tím, že pan Babiš nechal téhož člověka podepsat smlouvu či smlouvy v hodnotě bůh ví kolik miliónů korun...

2 0
možnosti

"Muj pohled na vec je jednoznacny".... Ten odstavec pod nim je presne popsani celeho problemu z Andrejem ml. Novinarska zprava je jen jedna stranka pohledu. Kazda kritika teto sluzby novinaru je bezpredmetna. Stejne tak uvahy ctenaru a politiku na tuto cast "kauze" capiho hnizda.jsou nutne drzet pro sebe, at jsme privrzenci nebo odpurci naseho premiera. Jinak se vsichni zesmesnujeme. Neni na nas, byt soudce protoze, premier je stale nevinen. (Innocent, until proven guilty)

Jako konzervativni pozorovatel politicke urovne v CR, mne udivuje nezralost obcanu CR, si zvolit do premierskeho kresla obcana s takovou "kauzou" na svych bedrech. Samozrejme se take obdivuji premierovi byt tak netakni vuci obcanum, usilovat o to kreslo pred vyresenim tohoto bremena. Inu, naznacuje mi to, ze jsme do demokratickych obcanu jeste nedorostly Velka skoda.

Pane Policky, vyborny clanek. Ukazka rozumne uvahy. Prece nekdo...!!!

2 0
možnosti

I13v46a60n 86M37i93n95á77ř

15. 11. 2018 12:33

Ač většinou názorový odpůrce pana Polického, musím uznat, že článek - rozhodně nepostrádá logiku.

5 0
možnosti

..jak si může být psychicky nemocný člověk něčeho vědom?

1 4
možnosti

Psychicky nemocný člověk není automaticky hlupák, pane Korecky.

8 0
možnosti
Foto

I94v89a19n 88M25a62r88e31k

15. 11. 2018 12:12

Naprostý souhlas nadpisem! . . . . . . . . . Ovšem bez toho otazníku!! R^

1 1
možnosti

Takže článek už jste nečetl, že? Fakta a závěry v něm obsažené se nehodí do Vašich teorií.

4 1
možnosti

Ještě bych doplnil, že impulzem k natočení reportáže nebylo získat nějaké skandální historky o únosu na Krym (to nikdo nemohl tušit), ale prošetřit, proč policie dosud AB juniora nevyslechala a zda zde nedochází k úmyslnému maření vyšetřování této závažné kauzy. Z tohoto hlediska je přiznané "uklizení" AB mladšího mimo území státu přinejmenším dosti podezřelé.

9 3
možnosti

Uklizení? Vždyť je to švýcarský občan, tak žije s matkou ve Švýcarsku ;-)

3 1
možnosti

Kdo chtěl tak neviděl v rozhovoru, jak jsou mladému Babišovi podsouvány v rozhovoru některé odpovědi. Opravdu nepůsobil jak zdravý mladý muž, to snad musel vidět i slepý. . A konečně se vysvětlilo co znamenala v rozhovoru věta " Udělal jsem si z policajtů legraci"..a proč ho odvezli na vyšetření.

6 6
možnosti
Foto

Ne opravdu jsem tam žádné podsouvní neviděl.

Ano doplňovali tam například jména když mluvil !o tom muži" , dávali mu doplňující a upřesňující otázky atd, ale nic mu nepodsouvali-byl to normální běžný rozhovor novináře s trestně stíhaným

7 5
možnosti

Mýlíte se autore, paní Slonková s panem Kubíkem získali tajné informace z policejního spisu, jinak by nevěděli, kde junior bydlí. Btw kariéra paní Slonkové je postavena z 99% na informacích z utajovaných spisů, živých spisů. Jinak stačí si prolistovat jejich "Neovlivní" a dá se zjistit, že v posledních řekněme měsících či jednom roku jejich zdroj informací trochu zeslábl. Přemýšlím, čím to asi je.

..."K ničemu jej nenutili, neodposlouchávali jej, nezískávali tajné informace ze spisů-nic takového, jen prostě nahráli svůj rozhovor s nim.

Zdroj: https://radekpolicky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687725

4 4
možnosti
Foto

jak víte, že místo pobytu zjistili ze spisu?8-o

5 2
možnosti

Obviněný může použít na svoji obhajobu všech zákonných prostředků. Mezi ně patří i lež, je naopak trestné bránit vyšetřování tím že se bude skrývat, aby se tak trestnímu stíhání nebo trestu vyhnul, bude působit na dosud nevyslechnuté svědky nebo poluobviněné nebo jinak mařit objasňování skutečností závažných pro trestní stíhání, bude pakovat trestnou činnost, dokoná trestný čin, nebo vykoná nový trestný čin.

AB prokazatelně opakovaně a veřejně lhal a je víc než pravděpodobné že lže i dál. Mává listinami jako důkazy, ale obsah přečíst nenechá, tvrdí něco o diagnózách dětí, ale posudek neukáže, tvrdí, že policie věděla a spolupracuje se zahraničím přitom od policie zaznělo že žádost o spolupráci neodešla. Jediný kdo dělá z dětí nesvéprávné blázny je jejich otec, hraje na city rodičů podobně postižených, kteří kdyby měli takové možnosti co má on, nepošlou děti na Krym, nebo je nenechají v malém činžovním bytě, relevantní by bylo přepychové sanatorium s prvotřídním lékařským zázemím. Kdo je tady vlastně ta hyena.

Přes tohle všechno tu z hlediska nás nejde o jeho rodinu, její vztahy ani zdravotní stav příslušníků. Zásadní je, že je možné, aby z pozice své funkce ovlivňoval policii, státní zastupitelství a tajné služby, dokonce tomu vše napovídá. Vzpomeňte si na jeho výrok "naši na ně zaklekli", a to se jednalo jen o ministerstvo financí a celníky včele s panem Šlachtou. Proč jsou postupně odejiti všichni, kteří i jen vzdáleně mají s kauzou něco společného od ředitelů po vyšetřovatele. K tomuto si i nyní upravuje služební zákon, aby dosáhl ještě dál.

Kuli čemu tohle všechno podstupuje? Motorem není nic menšího než peníze, miliardy dotací z EU a z ČR (všimli jste si, že byly navýšeny dotace do zemědělství?). Pro dotace je schopen čehokoliv i poslat vojáky přímo do boje i když to po nás nikdo nechce, poslat spoustu peněz (neví se kolik) do Afriky, i když se ví, že tam zmizí v kapsách místních loupežníků. Minulé úplatky a zlodějiny politiků jsou proti dnešku jen prkotina.

13 2
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.