Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a77n 33Z25í80m55a

11. 5. 2019 12:49

Pane Polický, to že si někdo na profilovém obrázku vytvoří zdání serioznosti pomocí vlastního outfitu, ještě neznamená, že je seriozní.

Zejména co do kvality vlastních politických úvah.

Je zde na blogu spousta myslitelů, kteří nepotřebují takové ty vzhledové berličky jako dobře vypadající bradku, seriozní brýle, důstojný a vzpřímený postoj a trikoloru okolo vlastní fotografie.

Tihle lidi oslovují miliony jiných, jasnými a pravdivými myšlenkami.

Ani kdyby jste se nechal natisknout na poštovní známku, nic to nevylepší kvalitu Vašich značně sežvýkaných myšlenek.

Snad ještě máte šanci stát se lepším, než je tomu dneska.

0 1
možnosti

Kritizujete blábolení, objasňujete po svém lži a překrucování. Bohužel všechny jmenované "neřesti" jsou vašimi výrazovými prostředky. Škoda, že vám uniká princip zamýšleného a soustředíte se na to jak kdo co říkal, vykládáte jak to určitě myslel a připomínáte že určitě lže. Máte se v TOP09 od koho učit.

1 1
možnosti

J66i82ř79í 50K30ý86r23a

6. 5. 2019 10:32

Glosa autora je slohově i pravopisně na úrovni žáka 6.třídy. O obsahu ani nemluvě...........RvRv To, že je sympatizant TOP09 mluví za vše....

5 1
možnosti
Foto

Vidíte ještě tak 4 třídy dochodíte a budete na mé úrovni-vydržte a studujte;-D

0 3
možnosti

Byla to zase komedie -Fiala se tentokrát odvázal a podával si Babiše,který fabuluje a stále oblbuje....Kde se na to vezme, nikdo neví. Nějaký zdroj daní bude muset přijít a to jasně od finančníků, operátorů a podobných vydřiduchů. Jen aby lidé nenaskakovali na líbivé řečičky - Babiš je představitelem.

2 3
možnosti

Jestli můžu. Hustil to Fiala do Babiše dobře. Ty investice prostě neobhajil, kontroval tím, že přidal důchodcům a učitelům. Na to Fiala, že měl snížit daně všem o osm procent, jestli si to pamatuji. Babiš odpověděl, tím, že by potom už neufinancoval vůbec nic. Což je to celé. Babiš si holt vybral důchodce a možná ještě někoho, a proto má pořád ty preference. Amen.

1 2
možnosti

AB je 5 let ve vládě a za tu dobu nasliboval spoustu věcí a slibovat bude dál. Většina slibů je zapomenuta a ostatní se nějak okecá, na to on sází. Každý povinný odvod státu je daň a je úplně jedno jak se to jmenuje. Cituji:

"Základními (obligatorními) znaky daní jsou peněžitý charakter plnění, zákonnost, nenávratnost, nedobrovolnost, neekvivalentnost, nesankčnost, a to, že se jedná o veřejný příjem veřejných rozpočtů, spravovaný státem nebo jinými osobami vykonávajícími veřejnou správu." zdroj: http://www.mvcr.cz/sluzba/soubor/skripta-02-dane-poplatky-a-jopp-2018-06-21-pdf.aspx

Taky se divím proč Fiala na to neupozornil, asi má připravené noty a improvizace pak pokulhává, přitom se mi zdálo, že Moravec na to čeká a na druhou stranu korektně k ničemu takovému nenaváděl, a ani sám tento argument nepoužil. To je dobře, jeho úkolem je klást otázky a vyžadovat odpovědi, hodnocení odpovědí májí dělat oponenti a diváci.

4 3
možnosti
Foto

Fiala opravdu není schopen improvizace, jak píšete, stále jen omílá svých několik naučených manter. Kdyby tomu bylo opačně, pak by Babiše skutečně ugriloval. Jenomže on to neumí, nemá na to nadání, nemá ani charisma, nemá předpoklady být skutečně úspěšným politikem. Ostatně svou politickou dráhu začal přesně opačně než bývá obvyklé - nejdříve funkce, teprve potom členství. Není divu, že ho mnozí považují za dosazenou šedivou figurku. Ještěže není premiérem on.

9 2
možnosti

Hlavně také nezapomeňte na to, co tady dělaly za zvěrstva, předchozí vlády pod vedením ODS a volte pro ČR menší zlo.

8 9
možnosti
Foto

Konkrétně co dělaly vlády ODS za zvěrstva?8-o

5 4
možnosti

:-)......Je pěkné pondělní ráno, vrátil jsem se potěšit ducha výživnou diskusí. Pane Polický, je to jednoduché, ulevil jste si, ale nepopřete, že 33 % lidí, kteří ANO volí ho vidí jinak! Patřím mezi ně i já. Ač neskutečně bohat, nelze mu upřít silné sociální cítění, které všechny předchozí vlády postrádaly.

Závěrem tam cituje jeden diskutér jak mizerně platí, je to hrůza! Proč se u něj nechává zaměstnávat za žebrácký plat 35 000 lidí, proč mu podniky tak šlapou? U Moravce je to jen velké divadlo, které má proti němu poštvat lidi. Mrkněte na sociální sítě, co se tam píše! Tam si lidé neberou servítky, výrazy, kterými je tam častován Fiala a Moravec, včetně průběhu diskuse, tak to je počteníčko! !!!!!!

7 7
možnosti
Foto

Nepopřu, že lidi jako Vy volí ANO a z Vás ani nikdo blbce nedělá.

Vy zvládáte vše sám;-D

6 4
možnosti

Udivujete mě, že vás mohl Fiala v něčem zklamat.

7 0
možnosti
Foto

Nevolím ODS, ale styl politiky pana Fialy-bez emocí, věcný je mi celkem blízký

3 4
možnosti

Otázka je, které ty nýmandy a losery z politického spektra potom místo Babiše volit.

9 3
možnosti

Třeba ty co nejsou důvodně podezřelí z dotačního a úvěrového podvodu a nebyli agenty StB.

7 4
možnosti

Sakra, v jednom krátkém blogu, ve kterém chcete přesvědčit oponenty o své pravdě, tolik gramatických chyb? Vždyť to vypadá, jak kdyby jste to psal po flašce rumu ...

8 1
možnosti
Foto

1/ Gramatika nemá souvislost s obsahem proti tomu očividně argumentaci nemáte.

2/ ?ě připadnou jak po flašce rumu příspěvky, které řeší gramatiku místo obsahu

3/ Není žádná moje pravda či Vaše pravda. Je jen pravda. a ta v souvislosti s blogem jasně říká, že povinný odvod státu je daň ať už se to nazve jakkoliv

2 4
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.