Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale tady přece nejde o náboženskou netoleranci, tady jde o zažitá pravidla, kdy zdravotnický personál se vyskytuje v nemocnici při ošetřování nemocného výhradně v nemocničním oděvu vypraném v pračce při 90 stupních. Tak to aspoň vnímám já, ležím v nemocnici po operaci, podle lékařů mám pobývat výhradně ve sterilním prostředí, protože cokoliv jiného ohrožuje mé zdraví, takže lékaři a sestry ke mně přistupují v lékařských hábitech, vyvařených někde v nemocniční prádelně a do toho tam přijde někdo v hábitu, který nosí běžně na ulici? Možná je to jeho náboženská svoboda, ale co můj život a zdraví nebo mi do teď zdravotnický personál lhal, když se mě pokoušel udržet ve sterilním prostředí? Jsem po složité operaci, mám několikacentimetrovou jizvu na břiše a může se potkat s kýmkoliv z ulice, kdo má na sobě libovolné oblečení?

0 1
možnosti

Kdybyste si přečetla tu věc s povolením šátku u studentky, tak byste se dočetla, že původně byla ta školačka domluvena s vedením školy, že si šátek bude při praxi sundávat a na hlavě ho bude mít jen při teorii. Ale to byste si to nejdřív musela poctivě přečíst. Přesně takhle vzniká mezi lidmi hysterie, kvůli lidem jako jste vy.

1 0
možnosti

Z právního i bezpečnostního hlediska je hidžáb samozřejmě legální, nezakrývá totiž obličej.

1 0
možnosti

Polický cokoliv řekne nebo napíše, tak to je špatně.

1 1
možnosti

V41í26t 19P49r96č20í59k

8. 12. 2019 10:01

Umíte snad tvrzení uvedená v článku rozporovat? Pochopitelně, že neumíte.

1 1
možnosti

Tady člověk zjistí, kolik máme v republice ustrašených bobečků. Stačí si zazpívat "Červený šátečku kolem se toč..." a už kladou bobky a prorokují... :-)

1 0
možnosti

R61a44d50e52k 76K43o23h61u84t

7. 12. 2019 23:40

Karma 25,19 a téměř 350 příspěvků. Neměl by pan Polický bouchnout šampáňo?

Jen mě překvapuje, že zde nenastoupili ve větším množství bratři v triku s hláškami zasloužená karma, plně se pod to podepisuji, nemám co vytknout, píšete mi z duše atp.

1 2
možnosti

R98a40d98e23k 28K68o56h15u35t

7. 12. 2019 23:52

Tak i tohle pan Polický omínusuje místo aby si postěžoval že jej kamarádi více nepodpořili. Asi nemá šampáňo, no jo, malý důchod. A bude hůř, vláda už nic nepřidá.

0 1
možnosti

Proč pane Polický ? Musíte vedět ,že hájíte neobhajitelné ... Hájíte totalitní názory . Proč ?

3 1
možnosti

Dávejte mi mínusi jaké chcete . Já chci vědět proč to děláte ? Proč preferujete systém kde žena je jen absolutní odpad ... ?

1 1
možnosti

Polického ideologická masáž.

Jak za starých časů...

1 1
možnosti

Nemluvim jen k vam, pane Policky. Mluvim take k US, ktery v zasade nam rika, byt tolerantni k nabozenstvi, ktere toleranci k obcanum jineho mysleni (nabozenstvi) nezna. Ba jejich cast Koranu ty druhe nazyva "imbecily" a kterym je nutno rici dve vychodiska. But se stanes muslimem nebo nemas na svete misto.

Zde je ta nedoresena otazka.

2 1
možnosti

Všechno je věcí výkladu. Starý zákon má také své pasáže. Fakt, že Islám může být tolerantní, nám ukazují příklady z celého světa. Jsou známé fotky i Iránu či Afghánistánu ze sedmdesátých let, které nám jasně říkají, že Islám samotný nemusí být nepřekonatelný problém.

Jen prostě současný, arabský, problém je.

1 0
možnosti

Vezměte ty vnoučata a běžte s nimi ven, do přírody. Uděláte pro ně víc, než tou obhajobou všeho islámského, co tady pořád předvádíte. A rozhodně budete něčím užitečný.

3 2
možnosti
Foto

O vnoučata se řádně starám nemějte péčí a přírodu máme v podstatě za okny.

Podstatné pro ně je ale především to aby u nás zůstala svoboda a demokracie a s tou souvisí i svoboda vyznání

0 3
možnosti

J98i80ř59í 86N39ě61m87e31c

7. 12. 2019 20:01

Školství jako takové by mělo být pokud možno co nejvíce oproštěno od politiky a náboženství. Z tohoto důvodu považuji dbání na běžných zvyklostech za zcela normální a sejmutí pokrývky hlavy při vstupu do místnosti za naprostý základ slušnosti nejen v naší zemi, ale i velké části Evropy. Jestliže má nějaká osoba problém s tímto pohledem na věc, nic a nikdo ji určitě nebrání, aby "migrovala" do zemí, které mají dané zvyklosti nastavené jinak.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS