Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je celkem jedno zda je nudný, mnohem horší je to, že je neschopný Rv!

2 1
možnosti
Foto

Očividne myslíte Babiše v čele vlády. Ten ano ten byl neschopný.

Jaký bude premiér profesor Fiala se teprve dozvíme pokud se jim stane. Při svém působení v akademické sféře úspěšný byl.

0 1
možnosti

Fiala mluví pravdu, to jako fakt? Překrucovaní situace není lež? Zveličovaní problémů taky není jistá forma lži? Ale no tak.

6 1
možnosti

Jeden z těch, kterým bych byl pravděpodobně ochoten hlas dát. I přesto, že je nudný a suchý. Od premiéra nečekám, že mě bude svými výroky rozesmívat.

Jenže bohužel má u mě jeden, velký a nepřekonatelný problém. To jest Pekarovou v zádech. Téhle paní, nejsem ochoten dát hlas, ani kdyby byla na nevolitelném místě kandidátky. Takže ODS snad, SPOLU nikdy!!!

2 0
možnosti
Foto

Váš názor.

Sice nechápu čím přesně vás tak irituje, ale máte na to plné právo.

Mnoho štěstí při hledání strany nebo koalice kde Vás nikdo Iritovat nebude a bude mít šanci podíet se na vládě.:-)

0 0
možnosti
Foto

Nejen nudný patron, ale jako politik naprostý osel a naiva....a také oportunista, který ze zdravě euroskeptické udělal eurohujerskou, podlézavou a v konečném důsledku naprosto zoufalou ODS

10 4
možnosti
Foto

Zoufalé jsou tyto vaše urážky.

ODS byla od našeho vstupu jednoznačně stranou která byla pro EU.

Tedy dávno před tím než prof. Fiala se stal předsedou.

Byl to naopak on kdo ODS pozvedl a vrátil tam kde z počátku byla.

1 5
možnosti

Dnešní doba, došla neuvěřitelně daleko. Kdo nebyl v KSČ, ještě lépe u Stb? Tak to má nesmírně těžké. Pokud je navíc vzdělán a slušný? ANO, to je jeho konec. Kdyby ten profesor Fiala - Měl alespoň nějaké jaterní skvrny, po tváři! Nebo nějaké chajdy ve Francii! On si své hnízdo staví přiblble na tom, že je normální člověk! Má alespoň nějaké citové pouto k Rusku, Číně? Opil se, alespoň v Brně, krypta "U Kapucínů", pod Špilákem? Zase nic. Suchar jeden vulgární, ani nekouří. Musí se rozvést, jinak to nejde! Starou babu ven - mladou dovnitř. Jak půjde národu příkladem? Slušný člověk - Hanba mu ... ! :-)

1 0
možnosti
Foto

Fiala může působit jako nudný patron, chvílemi i jako pořádný mimoň, nicméně na koncertech Mňágy & Žďorpa se vždycky dovede odvázat.

0 0
možnosti

Podle mne je Fiala slušný člověk, a i když o něm zlé jazyky roztrušují, že nemá charizma, post premiéra by mu slušel. Rozhodně více, než "charizmatickému" Paroubkovi, Babišovi, Sobotkovi, nebo submisívnímu Nečasovi.

2 0
možnosti
Foto

To srovnáváte nesrovnatelné. Postavit vedle sebe buldozera a kvalitního diskutéra Paroubka s jeho sexy mozkem a Babiše, který má v sobě méně charizmatu než zahradní hadice, opravdu není fér.

2 0
možnosti

Překvapil jste. Karma.R^

1 0
možnosti

Pokud to má být budoucí premier , tak skutečně málo záleží, zda je nudný , či nikoliv....

2 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.