Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Polický, pakliže Vaše nároky na veřejnoprávní média jsou tak minimalistické, jak je uvádíte, pak Vás musím upozornit, že je v podstatě splňuje skoro každé informační médium v naší zemi. Takže jen potvrzujete můj názor, že Vám a podobným situace v ČT vyhovuje. Není také se čemu divit. Ono se i říká, že vrána k vráně sedá. To, že poplatky sem a poplatky tam, na této situaci nic nezmění, je snad každému jasné a že se v žádném případě nejedná o vlastní problém, který se politici snaží zamlžit uměle rozvířenou veřejnou debatou. Ve své podstatě se jedná jen o politické divadélko, kde si s panem Velebou po představení můžete podat ruku.

A pokud jde o Vaši představu o novinářské objektivitě čerpanou s wikipedia.org, tak mohu jen dodat, že jde o zcela teoretický do nekonečna opakovaný výklad, který vlastně nikdy neodpovídal realitě, protože výklad těchto pravidel je natolik pružný, že může odpovídat každému systému. Ovšem studenti žurnalistiky ho musí umět nazpaměť. Avšak hned druhý den po nástupu do reálného pracovního života se hned doví, kdo je jejich šéfem.

5 0
možnosti
Foto

Jak byste objektivitu zajistil vy?

0 0
možnosti
AJŘ

Vám přijde normální platit za něco, co nepoužíváte?

3 0
možnosti
Foto

Armádu nevyužívám, nepobírám socialní dávky, neberu důchod, nejezdím po dálnicích.....přesto to ze společných peněz platím i já.

0 3
možnosti
MT

M34a52r70e19k 10T34ů22m46a

7. 3. 2015 14:45

Souhlasím, podobné zákony objektivitě příliš nepomůžou. Nehledě na to, že na to, že každý má pohled na věc nastavený jinak, rozumějme subjektivita. Co však považuji za absurdní je fakt, že nám o objektivitě básní lidé, kteří mají komunistickou minulost, případně lidé, kteří se stali hlasnými troubami Ruska!

2 0
možnosti
Foto

Nu, utěšte se tím, že celkemzcela objektivně dokazují, že o objektivitě samé, nemají potuchy.

0 0
možnosti
ZJ

Važme si veřejnoprávních medií, která plní směrnice EU.

0 0
možnosti
Foto

Jsme v EU, které jiné směrnice by měla plnit? Ruské?

Nikdo z EU nenařizuje co kdy a jak má vysílat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.