Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ajajajajajaj Mínusy se nějak pomnožily. Pan blogger může jít :-)

2 2
možnosti
Foto

Předně demokracie a svoboda jdou proti sobě.  Buď máte svobodu, nebo máte demokracii, nemůžete mít ale obojí. 

Charita je vlastností lidské společnosti, nesmí být ale založená na přerozdělování uloupeného bohatství druhých lidí. Pak se nejedná o charitu, ale jen o privilegovanou vrstvu lidí z vůle lupičů. 

Problém s přistěhovalci je také ten, že o nich rozhodují ti, kterých se tento problém prakticky netýká.

22 1
možnosti
Foto

I35v81o 25C81i23l55i96c72h

24. 3. 2015 19:25

Nejsem žádný velký příznivec demokracie (ale jen proto, že v sobě má naprogramována i svůj konec - viz Sokrates), ale fakt je, že ze současných režimů má k té svobodě asi nejblíže.

3 0
možnosti
NM

...chce to změnit zdroje informací neb se budeme bavit o vlně z r.1968-9 emigrantů do NSR a tato byla vůči pozdějším našim emigrantům až do r.1988 strašně zlá a vykořisťovala utečence z vlasti a to samé bylo i po r.89 kdy se jednalo o ekonomický výjezd za hranice s prací načerno a chce to sundat růžové brýle o emigraci v Německu....

0 3
možnosti
VP

S přijetím několika uprchlíků nemám takový problém. Také se trochu podivuji nad fóbií Čechů. Muslimů moc neznám, ale těch pár co znám jsou slušní lidé. Pokud někdo chce pomoci rodinám, tak má můj obdiv, ale nenařizoval bych to a ani neplatil ze státních peněz.

Skeptičtější jsem k "vývozu" demokracie. To se mi zdá poněkud arogantní myšlenka z principu. Jak víte, že je pro ně naše demokracie nejlepší? Navíc výsledky USA jsou v tomto směru více než žalostné.

2 2
možnosti
LR

Jako student jsem jezdíval na brigády do Německa. Občas jezdívám nyní na výstavy a někdy bydlím v soukromí. Poznal jsem tam několik příslušníků SS a byli to slušní lidé.

4 1
možnosti
DK

Splaceni dluhu...takze kdyz mi Franta pujci litr, tak ho vratim Lojzovi...to da rozum. Ne...vuci muslimskym zemim zadneho dluhu nemame. Jestli nekomu dluzime, jsou to zapadni zeme. Navic je videt, ze vetsina lidi v CR je ochotna pomahat, ovsem racionalne. Prispevky Cechu zemim postizenych katastrofou jsou srovnatelne s vyspelymi staty (po prepoctu na obyvatele) na rozdil od ostatnich postkomunistickych zemi. Cesi jsou ochotni pomoci i Ukrajincum...protoze vi, co od nich mohou cekat. Na druhou stranu muslimove prinesli problemy do kterekoliv zeme, kam se v hojnych poctech vydali. At uz je to Svedsko, Nemecko, Britanie, Francie...proste vsude. Proc bychom si meli pod sebou podrezavat vetev, kdyz nemusime?

17 1
možnosti
MZ

M33i62r14e50k 86Z11i50k26a

24. 3. 2015 17:01

Pojdme se bavit PROC je tolik uprchliku ze zemi s prevazne islamskym nabozensvim. Proc ti lide utikaji ze zemi, kde by preci melo byt utulno a bezpecno.

Jak to, ze proud lidi, kteri tady neustale nadavaji na mistni pomery, na chudobu, na nezamestnanost, neproudi opacnym smerem?

Vzdyt preci podle vas pane Policky jsou zeme s islamem pomalu raj na zemi.

9 2
možnosti
Foto

Co to melete? Kdo tvrdi, ze by tam melo byt utulno nebo to o raji na zemi ... takhle prave vznika ta nesmyslna nenavist mezi nami samotnymi, o jejiz rozpoutani zrejme jde predevsim :-/

1 0
možnosti

Jste ostudou lidského rodu. Stejně jako džihádisté. Děkuji za pozornost.

P.S. Argumentujete jako jistý Jan Cemper. Neříká vám to něco ?

10 2
možnosti
SB

Co mi je do toho, že československé emigranty přijímaly jiné země? Já jsem žil tady a nikam jsem nevycestoval. Tudíž mě žádná jiná země nepřijala a nikomu nedlužím povinnost přijímat ve své zemi někoho jiného.

Kdo chtěl jít pryč, ten šel, ale nám, kteří jsme tady zůstali, z toho nevyplývá žádná povinnost.

18 1
možnosti
Foto

Nam nevyplyva vubec nic a basta ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AG

A75l48e66š 67G61r59e12g72o27r

24. 3. 2015 16:26

Vy musíte být úplný blázen, tolik překrucování a výplodů vaší fantazie, to je na pováženou....    Rv

21 1
možnosti
LS

Pane Gregore, také si myslím, že to není úplně normální. Tam prostě něco musí být, to jinak není možné.

5 1
možnosti
PBR

Citace: Řešme to, co máme dělat my.

Taky bych to rád řešil, taky jsem chtěl svou troškou přispět, ale napsal jsem blog tak jak se cítím v souvislosti k islámu a byl přesunut.

Takže jen abyste věděl, nemohu to svobodně řešit a po svém, neboť mi je v tom bráněno. Ale vy jako obhájce zrůdností máte jak vidno prostoru dostatek. To je vážně demokracie, že? Ale co to melu, tady přece nejde o demokracii a svobodu projevu, tady jde o toleranci lží a nesmyslů.

Hezký den přeji

18 2
možnosti
Foto

Pane Reichle nevím jakou souvislost má přesunutí vašeho článku s tím mým?

Nicméně pokud myslíte ten kde už v nadpise nabádáte k násilí tak to je docela logické vzhledem k tomu jaké si iDNES stanovil pravidla. Já osobně bych váš článek i když ho považuji za nesmyslný nikam nepřesunul tak jako nikoho nemažu v diskuzích a nehlásím ani příspěvky mimo téma ani urážky.

Za nesmyslný ho považuji už jen kvůli vašemu používání principu "kolektivní viny"

1 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.