Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TZ

"Jediná realná možnost, jak dosáhnout klidu a míru v celosvětovém měřítku je naučit zaostalé země demokracii"...takto argumentujete, ale vůbec si neuvědomujete, že každá společnost je na jiném stupni vývoje, a že někde zatím nelze jinak než vládou silné ruky. Výsledky šíření demokracie po světě jsou zářným příkladem. Čtenáři by měli znát Vaše názory, které jako politik sympatizující s TOP 09 zastáváte, které jsou v rozporu se zájmy občanů ČR (multikulturalismus, islamofilie, destabilisace regionů šířením západního vnímání demokracie...)

17 1
možnosti
JT

A budeme je usit demokracii do posledniho muze, do posledniho naboje.

3 0
možnosti
JC

Ať pomohou bohaté muslimské země.

Co je na tom špatného? Proč by bezdomoveckým a uprchlickým muslimům měly pomáhat chudé nemuslimské země, když jim mohou pomoci bohaté muslimské země?

Souhlasím s tím, aby se Syrie a Iraq dočasně úplně vylidnily: křesťany si vezmeme my evropané do Evropy, Židy si vezmou Židé do Israele a muslimy si vezmou bohaté muslimské státy od Saudské Arabie po Brunei. Co by na tom bylo špatného?

Já bych do těch bohatých muslimských států poslal i ty muslimy, co se usídlili dočasně v Evropě.

32 1
možnosti
Foto

Židy z těch zemí už dávno vyhnali a jsou v Izraeli - vesměs od roku 1948.

6 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.