Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Souhlasím s Vámi v tom, že ze státního rozpočtu je už nyní placena spousta věcí, o které nemám zájem, například ta biosložka v palivech, jak správně uvádíte.

Avšak ta biosložka v palivech tady nebude nikdy páchat teroristické činy, nebude mi diktovat, co musím a co nesmím, aby se náhodou necítila nábožensky uražena, a nebude přivádět na svět potomstvo, které bude odmítat pracovní a kulturní azčlenění do české společnosti. Nebude si tady vytvářet ghetta, kam by se i naše policie bála vstoupit. Nic z toho ta biosložka v palivech dělat nebude. A s tou biosložkou můžeme skončit z roku na rok, pokud dostaneme rozum a prosadíme konec tohoto nesmyslu. Nikdy nebudeme stát před problémem, že ji odsud nedostaneme ani deseti páry koní.

23 1
možnosti
MP

Pane Polický, je to tak šílený blábol, že se nenajde nikdo jiný, kromě vás, kdo by dával kritikům vaší slátaniny mínusy. Jaký je to pocit být v této diskusi oním pověstným kůlem v plotě?;-D

20 3
možnosti

Tedy pane, to jsou bludy, kde se ten materiál dá koupit ? Ani jstem i včera neodpověděl na to, kde jste is vynašel moje spojení s IVČRN. Jen tak dál. Smích prodlužuje život.

16 1
možnosti
VV

Dobrý den , soused by řekl -- pane vy jste moula . Ten náš stát musí někdo platit , utečenec nebude 1/1000 ale 1000 na jednom místě , takže potřebuje školu , jatka , zdrav péči atd . přihlašte poproste o pár hektarů na Doupově a makejte . A nebo kníže vám vyhradí pozemek a CHEMIK vám poradí co a jak dál .

18 1
možnosti
VP

tak ještě jednou pane Polický, slušná otázka ... co jiného, kromě psaní pro ty vaše přistěhovalce děláte Vy ... jen píšete blogy a slušné dotazy mínusujete?  Nejsem přívržencem IVČRN, takže odkaz na Váš blog si nechte prosím od cesty. Jen mou maličkost prostě zajímá, co takoví jako Vy dělají a čím se zaštítují ....

PS: kdyby jste takhle bojoval za důchodce, kteří celý život makali jak šroubci někde ve fabrikách a nyní jsou na pokraji nouze, rád se k Vám přidám. A nebo když dám Vaši mailovou adresu svý mámě, koupíte jí na podzim uhlí a dřevo a nebo to budu muset a rád udělat zase já ... co děláte pane Polický pro tohle? Proč tady píšete takové věci když sami jsme v zadeli a neumíme se jako stát postarat o vlastní lidi? Co odpovíte na tohle, zase jen mínusem? Bojujte za co je třeba a nevymyšlejte takové skotoviny že my jsme povinni příjmout kdejakého uprchlíka.

29 2
možnosti
VP

děkuji za mínus, pane Polický, je ta otázka na Vás moc složitá a nebo jen nesmíte odpovědět, páč na tohle nemáte patřičné instrukce či vzdělání?

13 1
možnosti
OL

Ten článek zní výhružně. Asi ve smyslu: "Tak co bando, jste pro, nebo raději za Ural?" Na to bych odpověděl, že Uralem marně straší vyspělec jeden.

12 1
možnosti
TB

TAM, kde si je pěkně namnožili, tam již Vyspělá demokracie přestává existovat, ale stává se z toho Chalífát.!!

22 1
možnosti
TB

A když už tady budou a nebudou chtít pracovat ani když budou zdraví a práceschopní, tak navrhujete, ... potom nemá na naši pomoc právo.

AHA, a jak toho docílíte? Vyženete je? ;-D

Krom toho by mě zajímalo, jak poté, co se naučí česky, ... jak potom budou x let studovat učiliště a školy, tak jako to musel dělat našinec ?

8 0
možnosti
Foto

Ano pokud se sami neuživí a nebudou chtít uprchlíci nebo imigranti pracovat potom je možnost je deportovat tam odkud přišli.

Pomáhat na stavbě, uklízet a plno dalších věcí mohou dělat i bez škol. Část z nich nepochybně bude mít vzdělání a bude schopna dělat kvalifikovanou práci. Část bude muset dělat tu nekvalifikovanou.

0 21
možnosti
VK

Tihle sluníčkoví soudruzi jsou vážně už jenom k smíchu ;-D Omílají stále dokola ty svoje hipísácký bláboly a jsou nadmíru spokojení samy se sebou a svými sociálními teoriemi, které se všude kde se je pokusil někdo aplikovat hroutí jak domeček z karet... ;-D

25 1
možnosti
Foto

Ano, pripominaji mi tu "vetsinu" za komunistu, co kricela hesla na namesti a dnes ty same lidi, co oslavovali, odsuzuji ... proste vyvoj .. a kazdy si omyla to sve .... vy se mozna stavite na stranu 'NE pristehovalcum" .. ale stejne jako vetsina ostatnich takovych, vcetne IVCRN, nemate jedinou predstavu, jak toho Ne docilit :-/ ... a kdyz vam to nekdo pripomene, tak je za debila a slunickare :-P

1 0
možnosti
TP

T83o11m30á85š 43P91í15c43l

25. 3. 2015 15:07

Pane Policky, ta otazka je ferova. Kdo mysli na blaho teto zeme a dalsich generaci, ten tady nechce zdroj budouciho krveproliti (ktere na Zapade prijde tak do 5 let). Ja nehodlam financovat budouci problem a budouci krev. Proto je ferove Vam rici, abyste si par uprchliku financoval ze svych zdroju, pokud o to tak stojite. Jiste si vytvarenim hodnot v soukromem sektoru vydelate dost. Ale nevytahujte penize z kapes nas ostatnich. Dekuji.

23 1
možnosti
SS

Policky minusuje oponenty jak dalsi multikulti Cemper ... ;-D;-D;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.