Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Plácáte nesmysly, pane. Jaké samofinancování? Je jasné a předchozími zkušenostmi doložitelné, že se přijatí imigranti z rozvrácených muslimských zemí nebudou ani schopni ani ochotni o sebe postarat. Za to budou klást nehorázné požadavky a vynucovat si ohledy a přizpůsobení se jejich cítění od domácího obyvatelstva.

A strčte si za klobouk ta čísla. Už představa, e by na každý tisíc původních obyvatel přibýval jeden imigrant ročně je děsivá. Jenže tím to neskončí. Bez ohledu na to, že se nepostarají ani sami o sebe, množí se tito imigranti zplosbem, pro který nenacházím společensky přijatelné přirovnání. Jako by nám nestačili domácí "nepřizpůsobiví", ještě si je budeme přibírat z ciziny.

29 1
možnosti
MO

Pokud autor mluví o demagogii tak demagogická je mj. jeho závěrečná otázka ,,chcete patřit mezi vyspělé země nebo za Ural?". Já se považuji za západního člověka, ale to neznamená že nekriticky přijímám vše co se děje na západ od našich hranic. Právě z chyb západních států jako je FRA, SWE GB apod. se poučme a neopakujme jejich chyby. 

Raději bych se poučil od Australanů. Ti dnes nelegální imigranty (a jsou to hlavně muslové) posílají na ostrov Nauru.

23 1
možnosti
MO

;-)Už jsem si myslel že se mínusu od pana Polického nedočkám, ale nezklamal mne...:-)

8 1
možnosti
MO

Pan Polický mne nezklamal:-). Ruští bolševici měli pro západní intelektuály a novináře, kteří obhajovali zvěrstva v Sovětském Svazu výraz ,,užitečný idiot". Tento pán dělá stejnou službu islamistům;-D.

19 1
možnosti
TB

Ano, a přesně tak se ptám, KOLIK jich u sebe ubytujete?

Kolik jich za vlastní peníze, na úkor vaší rodiny uživíte?

Klidně jim pomáhejte, ALE ZA SVÉ !!

14 2
možnosti
ZJ

Kdo je placen státem, nemůže nikoho živit za své!

1 0
možnosti
Foto

Bylo mi kdysi líto, že přestal vycházet Dikobraz. Pak se objevil Hermánek a když už i Hermánek začal ztrácet šťávu, objevil se Polický. Pokaždé jeden z těch, kteří ve středověku sloužili pro obveselení šlechty.

20 2
možnosti
JT

Koukam, ze pan Policky minusuje jak bodnuty vcelou.

16 1
možnosti
Foto

Dojedl tlačenku s cibulí, pořádně si přihnul lahvové desítky a už mastnými prsty na myši kliká na mínusy.

Kdo si hraje, nezlobí.

12 2
možnosti
Foto

Otázka "Kolik jich ubytujete u sebe doma?" není demagogie, ale normální slušný dotaz. Naopak autorovy pokusy se z této otáky vykroutit jsou demagogie učebnicového typu.

31 2
možnosti
JT

Tak schvalne pane advokate nekompatibilnich pristehovalcu. Kolik si jich nastehujete k sobe domu ? A kolik radeji nastehujete k sousedovi ?

31 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.