Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Stejně tomu nerozumíš.;-D

Du schreibst Kohl, mein  lieber.Rv

0 1
možnosti
MZ

M28i79r15e57k 35Z49i71k38a

26. 3. 2015 14:01

Pane Policky, pokud ve svem blogu uvadite sve subjektivni DOJMY, napr. "udaje" o xenofobii obcanu EU v porovnani s xenofobii obcanu CR, jako argument, bylo by dobre mit to podepreno nejakym relevantnim zdrojem, tedy POJMEM.

Aby, jak je castym pripadem u vas, nedochazelo k jejich zamenam.

10 0
možnosti
SB

Ale ty dojmy mají tu výhodu, že nikdo nemůže žádat jejich objektivní doložení. Když napíši, že Ferda Vopršálek na mne působí dojmem špatného člověka, tak je to mnohem méně napadnutelné, než když napíši, že třikrát seděl za loupežné přepadení. S těmi pobyty za mříženi to totiž lze jednoznačně dokázat, nebo jednoznačně vyvrátit, ale s dojmy se dá dělat cokoli a nikdo vám nemůže říci, že jste mimo mísu. Dokažte mi, že ten Ferda na Vás tímto dojmem nepůsobí!

5 0
možnosti
Foto

Lidé s názory jako Vy na oblast imigrace do Evropy v kombinaci s těmi, kteří na to kašlou, protože si myslí, že se jich to netýká, ve finále způsobí, že staří Evropané budou utíkat z kontinentu jinam (ostatně nejen Britové a Francouzi by mohli vyprávět už teď), kam se ti Vaši imigranti, o které se podle Vás postarat musíme, technicky nedostanou, a svá obydlí si budou hlídat s puškou v ruce. Až tak daleko dojdou důsledky politické korektnosti.

15 2
možnosti
Foto

Je otazkou, zda jen o politickou korektnost ... svym zpusobem na tom ma podle me nejvetsi podil krestanstvi jako takove

0 1
možnosti
Foto

Mínusovací šichta právě začala ;-D;-D;-D

5 2
možnosti
LR

Navrhl bych řešení.

Zastánci imigrace z muslimských zemí se zaregistrují u vhodného serveru např. http://sharia4czechia.com/

Zastánci zdravého rozumu, svobody a demokracie pak např. u IVCRN.

Imigranty z nemuslimských zemí prokazatelných ateistů nebo křesťanů budou obě skupiny financovat stejnou měrou prostřednictvím daní ve státních zařízeních v množství demokraticky odsouhlaseném.

Imigranty z islámských zemí, muslimy pak budou financovat občané sdružení u shari4czechia a ubytovávat ve svých domácnostech - např. u p. Polického.

5 1
možnosti
Foto

Stát není schopen postavit tunel, tak jak chcete, aby vyřešil tak závažný problém jako je imigrace velkých skupin lidí .

6 2
možnosti
MH

Ten tunel ale nestavěl stát, nýbrž město. Vy jste tím státem doslova posedlý a v žádném vašem příspěvku zkrátka nesmí chybět. Jste tím už pověstný...

3 0
možnosti
LR

Cituji z tisku:

Jako kontinent obklopený moři a oceány má Austrálie také hodně dlouhé pobřeží. Jen loni u něho přistálo na lodích asi 16 tisíc uprchlíků. Další tisíce se utopí při nebezpečné plavbě - slz za ně Australané uroní jen nepatrně. Běženci pocházejí nejčastěji ze zemí jako Afghánistán, Írán, Irák či Srí Lanka.

Aby australské úřady tyto nebezpečné plavby na mnohdy bídných plavidlech omezily, co nejvíce zneatraktivnily a zachránily tak současně hodně životů, nabraly v utečenecké politice restriktivní kurz.

Zprvu se začalo s tím, že se mořské cesty běženců směr Austrálie začaly blokovat. Vojenské námořnictvo tak před několika měsíci zastavilo loď se 157 ilegály z Indie a týdny ji nechalo houpat se na vlnách. Ve Středozemním moři, které se směrem do EU snaží každý den přeplout stovky ilegálů, většinou z Afriky, je to něco nepředstavitelného.

Tisíce hledačů azylu byly navíc umístěny ve stanových táborech na Papui-Nové Guineji nebo na malém ostrůvku Nauru., pokud možno co nejdále od australské pevniny. Vláda v Canbeře uzavřela se zmíněnými zeměmi potřebné dohody výhodné pro obě strany, což se, přirozeně, nelíbí humanitářům nejrůznějších barev. A proti této praxi opakovaně protestují.

8 1
možnosti
LR

Nicméně australská vláda poukazuje na to, že u uprchlíků jde o ilegální migranty, kteří se nevydali předepsanou cestou. Tedy podání žádosti o udělení azylu na australských ambasádách ve svých domovských zemích.

Aby opět a jasně potenciálním uprchlíkům ukázaly, o co jde, rozjely australské úřady kampaň No Way (V žádném případě). V rámci této akce vytiskly také letáky v sedmnácti jazycích a v různých zemích nechávají zveřejňovat inzeráty s příslušnými texty. Jejich poselství je jednoznačné: "Když k nám připlujete bez víza lodí, nesmíte v Austrálii zůstat. Z Austrálie si neuděláte svůj domov. To platí také pro děti bez doprovodu, vzdělané a odborné síly. Není výjimek!"

Zástupci tohoto velmi striktního postupu australské vlády mimo jiné argumentují, že ilegální běženci vyčerpávají kontingenty určené pro imigranty, kteří přicházejí do Austrálie zákonnou cestou. Ilegálové jejich možnosti omezují. To není správné ani spravedlivé.

7 1
možnosti

Minimálně lze začít například právě u těch lodí jejich odtahováním zpět do mezinárodních vod, ne do přístavů.

1 1
možnosti

Co máte proti nepřijímání lodí s nevítanými nájezdníky?

0 0
možnosti
MH

Na co si to tady hrajete, pane Polický? Na jednu stranu ze sebe děláte dobráka a ochránce uprchlíků na straně druhé jste se před chvílí na jiné diskusi sobecky zastával řidičů, kteří nezastavili u nehody, při níž zemřela žena, aby se jí snažili pomoci. Nehledě na to, že jste v této diskusi jinému diskutujícímu sprostě nadával a napsal mu, ať "zdechne na rakovinu"! :-PRv

4 1
možnosti
SB

Nezapomínejte, že v lidské společnosti je spousta duševně vyšinutých lidí, teatrálních hysteriků apod.. Jim nejde o jejich vlastní názory, nýbrž o zviditelnění sebe samých tím, že napíší něco extra. Hysterie, teatrálnost, exhibicionismus. To tyhle lidi vede k řadě kroků, které se Vám zdají být z Vašeho pohledu nepochopitelné.

2 1
možnosti
PF

P24a18v37e39l 46F13o31r74t

26. 3. 2015 12:46

Pane Policky, pise se  "bychom" nikoliv "bysme".

4 0
možnosti
Foto

Je to možné. No a co?8-o

0 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.