Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

Jen jestli ono to nebude ještě trochu jinak - Saúdská Arábie a její spojenci zahájili dnes v noci vojenskou operaci v Jemenu. Rijád vysílá do akce až 150 000 vojáků a 100 bojových letounů, uvedla televizní stanice Al-Arabíja. Podporují je letadla z Maroka, Jordánska, Súdánu, Kuvajtu, Kataru, Bahrajnu a Spojených arabských emirátů. K pozemní akci se chce připojit i Egypt a Pákistán. Šiítské povstalce v Jemenu naopak podporují Írán a částečně libanonský Hizballáh a některé frakce z Iráku.........

1 0
možnosti
JM

Pokud nechceme příliv utečenců, nejlepší bude přestat rozvracet jejich fungující státy.

Je ještě jeden způsob jak omezit přistěhovalectví z chudých států. Investovat tam. Pokud jim dáte práci za slušné peníze přímo tam, nebudou se cpát sem.

1 0
možnosti
SB

Dokud v některých oblastech Afriky bude průměrná porodnost na jednu ženu za plodné období jejího života činit 8,1 dítěte, jak tomu podle asi pět let staré statistiky bylo v Keni (a od té doby se asi moc nezměnilo, pokud jde o Keňuk, a jiné země se od Keni asi moc nelišily a neliší), tak nepomůže nic.

3 0
možnosti
SB

Pane autore, to vám nevadí, že ti imigranti budou jednou ohrožovat a omezovat i vaše děti a vnoučata?

Že jste ochoten nést finanční náklady, osobní omezení a nebezpečí vy osobně, to je vaše vůle. Že to hážete i na mé děti a vnouřata mé brněnské sestřenice, to už je horší, protože za ni nemáte právo rozhodovat, ale budiž: Může vým být lhostejná jak ona, tak i jeji potomci. Ale co vaše vnoučata? To budou vaše vnoučata, nikoli někoho, koho neznáte.

12 1
možnosti
Foto

Ale no tak ;-D ... neznam vas, zle tipnu si, ze vase generace zrovna moc neresila, jestli na sva vnoucata hodi dalsi roky socialismu ... tato logika je hloupa :-/

1 0
možnosti
TJ

Podobně pokud by k imigraci byla používána letadla. Stačilo by obsadit letadlo imigranty, a poslat ho nazdařbůh směr nějaké evropské letiště, pro potřeby příkladu použiji Ruzyni, a ve chvíli kdy přeletí do našeho vzdušného prostoru už jsou azylanti? Naštěstí se to neděje, ono plave kdeco, ale letí máloco. Ale princip je stejný. Na letišti samozřejmě probíhá kontrola pasažérů, do letadla se nedostane imigrant, který neprošel ambasádou atd.

Ovšem co by se stalo, pokud by nějaký stát toto přestal respektovat a začal chrlit směr ČR letadla obsazená nelegálními imigranty? Přijde Vám to v pořádku, a pokud ne, jakou reakci považujete za adekvátní?

3 1
možnosti
Foto

Letadla mají letové plány. Pokud by přiletělo nějaké bez letového plánu pak je to stejný podobný případ. nicméně u letadel se dá zjistit odkud přiletěly. Ti kdo mají na letadla se sem dostnou mnohem snadněji.

0 0
možnosti
AH

Demagog zařval: chyťte demagoga a začal se třískat prasečí nožkou po zádech, aby demagog nevzal nohy na ramena a dědeček se Saturninem se shodli na tom, že všeobecně prospěšná činnost Kanceláře na uvádění románových příběhů na pravou míru musí i tady zjistit podrobnosti.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vážený pane! Váš dědeček a já doufáme, že uvedené ukázky Vás přesvědčily, že už byl nejvyšší čas, aby "Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru" vznikla. Práce, která nás čeká, je gigantická, ale my k ní přistupujeme s nadšením. Nic neujde našim bdělým zrakům, a všechny hříchy budou potrestány.

Budeme Vás pravidelně informovat o výsledcích své práce a ujišťujeme Vás, že budete překvapen. Dovíte se, že tři mušketýři nebyli čtyři, nýbrž dva. Podáme Vám přesné informace, jak to bylo, když nastaly deště (zatím se zdá, že celá ta senzace spočívá v tom, že pršelo). Budete nucen konstatovat, že ostrov nebyl tajuplný, a když, tedy jen pět neděl, a to ještě ne v balóně. Odhalíme, proč se ve třech mužích ve člunu o psu nemluvilo, a dokážeme, že na žádné dlani nemůže být městečko, ani když to maminka řekla. Váš SaturninV

3 1
možnosti
Foto

Já jsem z těch vašich článků nepochopil přínos pro ČR. Mohl byste mi to vysvětlit?

1 0
možnosti
Foto

Podle mých propočtů byste měl přijmout sám do svého domova ročně něco kolem 0,111 jednoho imigranta. To by vás mohlo utěšit, sejde se rok s rokem, a budete si moci poskládat celého jednoho. Pak spolu můžete diskutovat a obohacovat se navzájem. Máte před sebou skvělou budoucnost...

2 0
možnosti
DZ

No a protože nejsem škrt, dostane ode mě mých 0,111 darem, aby si svého imigranta mohl pořídit dřív. Takový dobrák já už prostě jsem.

4 1
možnosti
Foto

Naše země (ČR) není schopna postarat se o své obyvatele (senioři, zdravotně postižení, atd.) a bude investovat milióny do vzdělávání ekonomických migrantů?

Takové utopie fakt nefungují.

4 1
možnosti
Foto

V perspektivy to je blbost, ale vysvětlete to EU.

0 1
možnosti
JN

"Vyšší vzdělání jim umožní zlepšit poměry ve vlastní zemi, zmenší zájem o imigraci a zvýší připravennost těch, kteří přesto budou chtít emigrovat do Evropy"

Nebylo by rozumnější nechat je žít v jejich zemích a upustit od humanitárního bombardování jejich domů?

4 1
možnosti
SB

Nebombradovat je, s tím samozřejmě souhlasím, ale to by tu věc nevyřešilo. Problém je v tom, že oni jsou ve svých zemích už v příliš vysokém počtu a ten počet i nadále roste. Prostě jejich země už jim nestačí na obživu, a tudíž jdou někam, kde ještě skývu chleba mohou očekávat. Ale to není řešení problémů těch oblastí, protože sto jich přijede a mezitím jich tam deset tisíc přibyde v důsledku jejich vysoké porodnosti.

0 2
možnosti
JA

J19i71ř94í 44A17l98e74x44a

26. 3. 2015 12:04

Ubytujte si u sebe jednoho uřezávače hlav jako demonstraci pravdolásky bez hranic.....:-P

2 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.