Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Kdyby žil Polický o pár desetiletí dříve mohl demagogii zastínit i Josefa Goebbelse;-D

6 1
možnosti
Foto

Faktofob dorazil a jal se mínusovat.

5 1
možnosti
JS

V tom případě je zajímavá otázka, proč Švédsko přistoupilo k této zvláštní vyšetřovatelsko-statistické metodě, jestliže to zhoršuje celkový obraz Švédska ve světě?

Odpověď je jednoduchá. Švédsko tímto způsobem reaguje na zvýšený počet sexuálních deliktů, na které do té doby nebyli místní lidé zvyklí. Rozšířeným způsobem kvalifikace trestných činů se tak chce "dostat na kobylku" jejich pachatelům. Je přece logické, že taková změna není samoúčelná, reaguje na nově vzniklou situaci. A jaká je ta nová situace? Zvýšená sexuální agresivita Švédů? Těžko.

Všechno plyne ze skutečnosti, že v islámském světě je nesrovnatelně nižší laťka pro sexuální násilí, než v Evropě. Je logické, že právní systém Švédska by se těžko měnil, pokud by nevznikla společenská poptávka po změně. A co asi mohlo způsobit tuto poptávku po změně?

Všem v Evropě i ve Švédsku je to jasné (ať už to veřejně přiznávají nebo ne), jen někteří lidé se stále snaží všechny ostatní přesvědčit, že se vůbec, ale vůbec nic neděje.

9 1
možnosti
Foto

Švédům je očividně jedno jak se na jejich statistiky dívají lidi v ČR

poptávka po změně vznikla proto ji provedli, ale nemělo to souvislost s imigranty, ale s rovností pohlaví a rozšířením internetu.

1 10
možnosti
MP

Výborně. Takže až za 3 roky bude počet znásilnění třeba trojnásobný, přiběhne soudruh Polický a vysvětlí nám islamofobům, že je všechno více než v pořádku. Bude tvrdit, že emancipované švédské ženy začaly poctivě hlásit sexuálně nebezpečná jednání typu podržení dveří, ale eviduje se to stejně jako znásilnění. Možná nám vysluníčkuje i tvrzení, že počet skutečných znásilnění dokonce poklesl! Nelze ani vyloučit, že za příčinu tohoto "poklesu" označí nárůst podílu islámských imigrantů. Radek Polický na Ministerstvo pravdy!VEU

18 1
možnosti
Foto

Musí to být opravdu složité, překroutit fakta tak, aby odpovídaly iluzím pana Polického.

11 1
možnosti
VP

Doporučuji přečíst: Nourig Apfeldová - Byla jsem svědkyní vraždy ze cti. Možná to trochu rozšíří Váš obzor a Vaše tragické znalosti o islámu.

7 1
možnosti
DB

D21a38v61i32d 62B14e88n76e25š

24. 4. 2015 12:07

Milý autore,

děkuji vám za to, s jakým zápalem a vytrvalostí upozorňujete na nebezpečí spojená s masovou imigrací a muslimy. Nápad vydávat demagogické články jako pokus o vyvrácení skutečného stavu je originální a přínosný. 

Bohužel vidím, že málokdo chápe váš smysl pro ironii (i když to často dovedete ad absurdum), a považují vaše články jen za hloupost, ale i na ně vaše články zapůsobí pozitivně. Uvědomí si, jaká je realita a jak nesmyslné je její odmítání kvůli utkvělé představě o mírumilovných a tolerantních muslimech. 

Mohu vás ujistit, že činíte dobrou věc. Někteří pochopí, jak to skutečně myslíte a zbytek se snad začně více zajímat. 

Hodně úspěchů v další tvorbě.

19 1
možnosti
VP

konečně další díl "Ordinace o růžovém islámu" ...

9 1
možnosti
Foto

tuším, že to byl Churchill, kdo prohlásil, že věří pouze té statistice, kterou sám zfalšoval.

6 0
možnosti
MK

R^R^R^ Jenže při té švédské náhubkové tendenci je nutno brát celostátní statistiky s rezervou; tím, ač nerad, se zastávám našeho milého demagoga.

Lepší zdroje jsou v západním tisku čerpající z oblastí se zvýšeným počtem migrantů. Migranti nejsou rovnoměrně plošně rozprostřeni, takže celostátní průměrová statistika nevypadá tak hrozivě. Cílené statistice na migranty, natož na muslimy brání samozřejmě obvinění z rasismu; stejně jako u nás by některé statistiky o cikánech čněly příliš do prostoru nad celostátní průměr kriminality nebo čerpání soc. dávek.

2 1
možnosti
TP

T21o26m64á65š 70P82í49c30l

24. 4. 2015 11:32

Rozumim tomu dobre, ze Svedove, kteri meli jeste pred nejakou dobou nulovou kriminalitu, se zacali posledni dobou nebyvale mnozit a pri te prilezitosti nam najednou nejak zvlceli?

9 1
možnosti
Foto

A házejí to na nebohé nevinné muslimy.

13 1
možnosti
TB

Co na to říká oficiální povolená Islámská WIKIPEDIE ?

http://wikiislam.net/wiki/Islam_and_Violence#Wife_Beating

2 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.