Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vrchní demagog a fanatik pan Polický opět ukázal, v čem je jeho slabina. Neschopnost analyzovat získané informace v kombinaci s nutkavou potřebou přisuzovat jiným lidem něco, co sami neřekli (ale demagog a fanatik pan Polický by jásal blahem, kdyby řekli). Škoda, že už nevychází Dikobraz, tam by se jeho články skvěly jako dokonalé úvodníky.

11 1
možnosti
AV

Jestlize je kolaborant Policky z IvCRN na prasky tak v tom pripade je IvCRN v cele s M.Konvickou spravna volba.[>-]R^

14 1
možnosti
JM

Pokud není Islám nebezpečnější, než jiné víry, tak pro vás určitě bude snadné najít podobný seznam křesťanských teroristických činů. Něco jako tohle: http://www.thereligionofpeace.com/index.html#attacks

5 1
možnosti
PK

P36a40v51e62l 55K97u97r53a32l

25. 5. 2015 14:34

Není problém... jenom stačí zapátrat tisíc let zpátky kdy se řezali katolicí s protestanty a sem sam si střihli nějakou křížovou výpravu či conquistu.

Sem tam byl někdo upálen, někdo sťat, a někdo pověšen.

Takže ne - v tomhle skutečně není islám nebezpečnější než jiné víry.

Problém je v konceptu víry jako takovém -  Víra je iracionální předsvědčení že existuje nějaká správný způsob života a správné hodnoty a nějaký ideologicky definovaný smysl (náboženství jsou speciální podmnožinou ideologií - svou nosnou ideu si definují jako "Boha" resp. bohy)

Všechy formy víry a ideologie jsou nebezepečné. dokonce i ideologie "lidských práv a demokracie" v posledních desetiletích zařídila pár solidních masakrů a novodobých křížových výprav v zájmu jejího šíření (které ale moc nedopadlo)

Co je ovšem nesmysl z huby Polického je to že "víra nemůže být špatně, pouze její následovníci to ničí"... to je asi jako tvrdit že nacismus je sám o sobě v pořádku, jen je třeba stíhat nacisty co ho manipulovali.

Je to kravina - samotná ideologie/víra je ten hlavní problém.

1 0
možnosti
MK

Vy, pane Polický, nejste ani ten správný demagog; ztrácíte nervy a ještě to na sebe veřejně oznámíte. Jako berličku k osočování jste si vzal cenové skupiny; na Vás se však ani cenová skupina najít nedá, když někoho posíláte do kopru. 

No, zase jste celkem slušně pobavil, už jen proto, že koprovku mám rád.:-);-D;-D

15 1
možnosti
Foto

O vulgaritě Konvičky psal mimo jiné jeho nadřízený. Stačí si přečíst jakýkoliv jeho text a zejména diskuzní příspěvky na FB.

Nejsem ani veřejně činný člověk, ani učitel, ani nehodlám jít do politiky-proto si mohu mluvit jak chci-a to, že půjde do IvČRN do "kopru" je realita. Napsal bych to jadrněji, ale narazilo by to na cenzory-každopádně to, že něco jde "do kopruů není nic vulgárního

0 1
možnosti
MD

Vlastne uplne zbytecny clanek. Za 'islam' hovori spousta zmarenych zivotu a rozbitych antickych pamatek. Vasemu pocinani patri uz jen utrpny usmev.

17 1
možnosti
Foto

Stejně jako za kteroukoliv jinou ideologií či náboženstvím.

0 1
možnosti
Foto

upocená a fanatická demagogie čiší především z vašich blogů, je to užvaněné a umanuté mlácení prázdné slámy

20 1
možnosti
Foto

Děkuji že to užvněné a umanuté mlácení prázdné slámy pravidelně čtete. ;-D

Něco k článku nemáte?

1 10
možnosti
MN

Já to nechápu. Proč vlastně za ty muslimy tak strašně bojujete? Vám nějak imponuje, že je pro ně smyslem bytí příprava na smrt a samotná smrt a ne život?

16 1
možnosti
Foto

Já nebojuji za muslimy, bojuji za svobodu u nás-tu chce IvČRN a Konvička zničit.

0 18
možnosti
KM

K67a21r66e12l 22M16a95s47e15k

25. 5. 2015 10:02

Na Konvičku si za rok nebo dva roky nikdo nevzpomene. Kde jsou teď a co  dokázali křiklouni, jako je Nick Griffin (British National Party), Tommy Robinson (English Defence League), Vandas, Wilders, Farage...

Ach, kdeže loňské sněhy jsou.

1 12
možnosti
Foto

To máte pravdu, ale zatím může on a to jeho hnutí napáchat škody na tom jak nás vnímají nejen celý svět, ale především naši spojenci z EU a NATO.

0 15
možnosti
Foto

Díky vám za záchranu a obrození mysli celého národa.

Nebýt tohoto vašeho odhalení zákeřného hnutí, národ by se nesmyslně bránil přílivu muslimů, kteří jsou, podle vás, naší nejpřirozenější spojenci.

Ještě jednou díky.

17 1
možnosti
Foto

To jste vyčetl kde, že muslimy považuji za nějaké naše spojence?8-o

Jen jsou pro nás mnohem nebezpečnější naši vlastní extremisté než muslimové a hlavně nelze někoho odsuzovat nebo posuzovat na základě víry. Člověka lze hodnotit jen na základě skutků konkrétního jednotlivce.

Nebezpeční jsou fanatici bez ohledu na národnost či víru. většina muslimů se v podstatě nijak neliší od Čechů ( až na to vyznání) jen pochází z chudšího prostředí.

0 14
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.