Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Touto větou pana Polického jsem naprosto fascinován, cituji: "napsal jsem co by si někdo mohl myslet. Nic mu nepodsouvám" 

Opravdu přemýšlíte, než něco napíšete?

8 0
možnosti
Foto

Vítejte v kurzu argumentační logiky. Přednáší Radek Polický, fanatický demagog a chorobný lhář par excellence.

5 1
možnosti
Foto

Tak si to shrneme: 

Mnohoženství.

Znásilňování dětí a mladistvých, viz devítileté nevěsty.

Mučení a vraždění příslušníků jiných náboženství, nevěřících, gayů.

Nerovnoprávnost žen.

Pokud se pan Polický stále domnívá, že islám není v rozporu se zákony ČR, pak patrně žiji v jiné ČR než demagogický fanatik a chorobný lhář Polický. A jsem za to rád.

7 0
možnosti
MD

Vasemu pocinani, vytvareni a destilovani v jinak rozumnych a tolerantnich lidech 'extremisticke' nalady, uvozovkove (ANO). Delate to dobre, tak jen tak dal.

1 0
možnosti
AG

Pane autore, vy jste ubožák. Dříve jste mě svou blbostí štval pak jsem vámi pohrdal ale teď už vás jen lituji.......

10 1
možnosti
Foto

Velmi zjednodušeně. Islám, ať se Vám to líbí nebo ne, je úzce spojen s IS, či terorismem. IVČRN na tuto skutečnost upozorňuje, a to je dobře. Čím méně bude lidí, kteří uvažují jako Vy, tím bude ve světě bezpečněji.

11 0
možnosti
RB

Tohle nepsal člověk z masa, kostí a s nezbytným kouskem mozku. Tohle je evidentně blbě naprogramovaný textárenský bot.

5 1
možnosti
Foto

Naprogramujte se tedy lépe;-D

0 7
možnosti
ZS

Ve smyslu vaší první definice buď iniciativa IvČRN porušuje zákony ČR, pak je Vaší povinností učinit oznámení na policii, nebo neporušuje, pak se ovšem nemůže podle definice jednat o extrémisty.

Možná by bylo docela zajímavé srovnání, nakolik naše zákony, ústavu i LZPS porušují vlastní Korán a hadísy. Jsem přesvědčen, že na otrokářství, mnohoženství, vraždění zajatců, loupežích, manželství s nezletilou atd. by se pár rozporů s naším právním řádem našlo (stejně jako v Bibli, u které jsem ovšem nikdy neslyšel, že by se v ní popsané události a činy proroků musely bezvýhradně následovat)

10 1
možnosti
Foto

Není mou povinností nic hlásit-jednak jsem pro absolutní svobodu slova, ale hlavně státní orgány už je mezi extremisty evidují tedy o jejich činosti ví a sledují je.

0 2
možnosti
PZ

stačí jen upravit poslední větu z vašeho profilu (respektive doplnit tam to co se vám z LSPS nehodilo):

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli tomu, že je bez vyznání nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.

a podobně je to s většinou vašich argumentů, stačí projít první odstavce:

Pojmem extremismus jsou označovány vyhraněné ideologické postoje, které vybočují z ústavních, zákonných norem, vyznačují se prvky netolerance, a útočí proti základním demokratickým ústavním principům jak jsou definovány v českém ústavním pořádku.  (ANO, Islám, zejména šaría to splňuje)

další váš bod:

svoboda a rovnost lidí v důstojnosti a právech, nezadatelnost, nezcizitelnost, nepromlčitelnost a nezrušitelnost základních práv a svobod bez rozdílu pohlaví,....(čl. 1, čl. 3 Listiny základních práv a svobod). (ANO, Islám, zejména šaría to NEsplňuje)

další váš bod:

Článek 15(1) Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena. Každý má právo změnit své náboženství nebo víru anebo být bez náboženského vyznání...... (ANO, Islám, zejména šaría to NEsplňuje)

a tak bych mohl systémem, CTRL+C , CTRL+V, plus poznámka/vysvětlení pokračovat do konce vašeho článku ;-)

14 1
možnosti
PZ

samozřejmě jsem myslel LZPS (Listinu Základních Práv a Svobod)

0 0
možnosti
JD

Pane Polický,

jako obvykle je to kompilát argumentačních faulů (straw man apod.), demagogie, záměny dojmů za pojmy a lží.

Pár příkladů: (zákaz islámských náboženských symbolů, včetně kontroverzního zahalování žen, ve veřejných prostorách, školách a úřadech.

Požadavek na zákaz ISLÁMSKÝCH náboženských symbolů jednoznačně odporuje rovnosti lidí v právech bez ohledu na náboženství.) Všiml jste si, že je tam napsáno: VEŘEJNÉ PROSTORY, ŠKOLY A ÚŘADY? Nebo snad máte pocit, že ve školách učí např. Hare Krisna ve svých hábitech? Nebo vás na úřadě obsluhuje Pastafarián s cedníkem na hlavě? Nebo má rektor VŠ ve své kanceláři budhistickou modlitebnu? 

Za další: "Nemohu doložit, že jde o zprávu příznivce IvČRN, ale je to vysoce pravděpodobné" Takže opět záměna dojmu za pojem. 

Za další: Zdeněk Gamil PospíšilCetl jsem Vase pripevky v diskusi na idnes.cz ohledne ivcrn a mism konstatovat ze Vas kozli vzhled plne koresponduje s Vasi inteligenci

Tady je spojitost s IvČRN už zcela evidentní.    

Mohl byste mi objasnit, jak usuzujete z toho, že někdo četl vaši diskuzi, na to, že pisatel má spojitost s ivčrn? Pouze z toho, že diskuze o tom je??? Takže když se vyjádřím, že někdo přispívá do diskuze o Spartě, je ze mě Slávista? 

O dalším ani nemá smysl polemizovat.

13 1
možnosti
Foto

Nepřikyvujete fanatickému demagogovi a chorobnému lháři Polickému - jste jistě minimálně hlava IVČRN

8 1
možnosti
Foto

Pane Polický, než bude psát rádoby učené teze o islámu, tak prosím přečtěte si knihu Americký  derviš. Napsal ji pravoměrný muslim z muslimské rodiny, který touži se stát Hafízem  a to Ayad Akhtar. Možná se v tí hlavě trochu rozsvítí.RvRv

2 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.