Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P31a10v38e62l 22K15u37l76a

21. 6. 2015 14:33

Tím "docentůrkem" jste toho řekl víc o sobě, než o panu Konvičkovi :-):-/

23 2
možnosti
Foto

pokud mě čtete opakovaně a vím, že ano tak víte, že podobné obraty nepoužívám, dnes to bylo úmyslně a vyjimečně díky tématu a pojetí článku. Záměrně jsem dnes trošku použil Konvičkovic způsoby

0 12
možnosti
BK

Článek pana docenta mi také připadal velmi zavádějící a manipulující. Karma.

2 12
možnosti
Foto

kdežto článek pana Polického není zavádějící a manipulativní.

Dokonce není ani osobní vůči panu Konvičkovi.

18 1
možnosti
JU

J91o62s92e50f 43U50l33m75a95n

21. 6. 2015 14:14

...for the watch!

0 0
možnosti
DS

Skvělé, kdyby to šlo, tak trojitá karma. Dovolím si sdílet na fb.

3 8
možnosti
ZD

pište dál pane Polický...píšete sice takové nesmyslné kraviny a lži...které jsou proti logice a lidem této země...ale jedině Vy a pan Buriánek a spol. dokážete sjednotit dvě rozdílové názorvé strany ohledně UA a RF...pro Vás je jedině smolné ...že obě proti Vám a Vašim podobným kumpánům...jinak věřím...že si svých domů pár imigrantů vyberete a budete je živit ze svého...Vy a Vám podobní...a že přidáte něco navíc na daních...vždyť jste solidární...hezký den Vám a ostatním z Vaším názorem přeje ZD...;-);-);-)

17 2
možnosti
MK

Polický a jemu podobní dělali dozorce v koncetračních táborech a posílali Židy do plynu, protože konali dobro.....teď Polický a jemu podobní by posílali do plynu lidi vlastního národa....prostě to je pořád dokola

11 3
možnosti
Foto

Nedocente Polický, jak hluboko lze být zamindrákovaný lze zjistit z vašeho textu.

24 2
možnosti
Foto

Je docela možné, že pan Konvička si z problémů s muslimskými uprchlíky buduje svoji politickou kariéru, ale osobní urážky bych vynechal.

Téměř nikdy nesouhlasím s panem Matuškou, ale docela sedí jeho vyjádření "nejvíc se bojím těch, kteří pro dobro páchají nesmyslné skutky."

A pokud bychom nezastavili příliv muslimských uprchlíků, tak nám jednoho dne násilím vnutí Islám a připojí Evropu k IS. Toto nehrozí v horizontu let, ale několika desítek let, pokud se bude příliv uprchlíků stupňovat.

Vezměte například Velkou Británii, kde si Britové již nedovolí proti muslimům protestovat, protože muslimové jejich demostrace rozeženou za přihlížení britské policie.

16 1
možnosti
Foto

Ano měl by osobní invektivy vynechat.

A ano konvička páchá nesmyslné skutky.

Migraci zastavit nelze a ani výrazné omezení není realné-to bysme s nimi museli zacházet jako ISIL jinak vždy strach z ISILU, Boko Haram....převáží nad strachem ze sankcí EU.

2 16
možnosti
JK

Ač sám nejsem příznivcem islámu, s vaším hodnocením pana Konvičky plně souhlasím.R^ Přihoďte si k němu ještě pana Kavku, ten taky nejde pro urážku daleko...

4 2
možnosti
Foto

Ano Kavka je plný křesťanské lásky a pokory;-D

ostatně já taky nejsem příznivcem islámu, jen hájím právo muslimů vyznávat jej. Stejně jako mají právo vyznávat svou víru všichni ostatní dokud nejsou v rozporu s našimi zákony.

3 7
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.