Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

tak o těch mindrácích bych ve Vašem případě raději pomlčel ...

9 2
možnosti
BL

Ba ne, s tím bych si dovolil nesouhlasit. Polický je přesně ten typ ( záhadně jsem se původně překlepl na "cyp" ;-)), co žádné komplexy nemá. Kdepak Polický a mindráky, ten si, pánové věří a to na 100 %!. A o to jsou jeho výlevy směšnější a trapnější..Rv

9 0
možnosti
Foto

nejvíc se bojím těch, kteří pro dobro páchají nesmyslné skutky.

A vy k nim patříte nepochybně.

20 0
možnosti
MK

Polický patří k těm samozvaným mesiášům, jinak zvaných pachatelé dobra. Je docela zajímavé, že za takovými, když se dostali k moci, zůstaly potoky krve těch co byly jimi zavražděni, protože to jejich dobro odmítali.

18 1
možnosti
PV

P66a11v82e32l 62V27é46b15r

21. 6. 2015 12:56

Děkuji vám, pane Polický, za vaše slova: Koho vy odsoudíte, to musí být dobrý člověk se správnými názory. Proto ještě jednou děkuji.

P.S. Kdybyste mě pochválil vy, začal bych přemýšlet o posledních věcech člověka...

17 2
možnosti

Na tom je vidět, že to není žádný blbec. Když budete klást úplnému blbci otázky typu ano/ne, tak vám odpoví v 50% správně, tak jako kdybyste si házeli korunou. Naopak pana Polického můžete naprosto spolehlivě predikovat, zda se postaví na stranu dobra nebo zla.

1 0
možnosti
Foto

Může být něco ještě ubožejšího?

U vás mne zaujaly fotky zastánců uprchlíků, kteří nepochybně "oplývají" životní moudrostí a nepochybně bohatě "přispívají" do státní kasy a proto mají "právo" vyvíjet tlak na to, aby z "jejich" daní byli tito živeni a řešeny jejich problémy.

Je dobře, když se o zájmy státu nejvíce zasazují ti, kteří se nejvíce podílejí na jeho chodu a údržbě.

12 2
možnosti
Foto

Nevím kdo jak přispívá či nepřispívá. Nevím jak přispíváte vy, Konvička jako zaměstnanec univerzity ze státního naopak žije. To je ale nepodstatné. Podstata spočívá v úbohosti pokud někdo poukazuje na vlastnosti člověka podle jedné fotky a dehonestuje ho pro jiný názor.

0 14
možnosti
XB

Pane P. silne mi pripominate jisteho Jirku Hrebenare.Apropo zazadal jste si jiz o nejakeho muslim.upchlika?

17 3
možnosti
PV

Me by, pane Policky, opravdu zajimalo co jste zac, co jste v zivote dokazal... Vas internetovy zivot napovida mnohe, ne moc pozitivniho... Ta vecna snaha komentovat vsechny a vsechno, ta snaha se za kazdou cenu zviditelnovat, ten Vas boj za Pravdu (ovsem jen tu Vasi, nikdo jiny ji nema, jen Vy)... asi pozadam pana doktora Hosla v jeho rubrice v Reflexu o nazor na jedince jako jste Vy... Asi to mnohe poodhali...

11 2
možnosti
Foto

Požádejte si koho chcete o co chcete. o čempak vypovídá můj "internetový život"- to mi opravdu povídejte;-D ten váš o neschopnosti vyjádření vlastního názoruRv

Co jsem nedokázal nebo dokázal je zcela nepodstatné-podstatné je co jsem zde napsal, k tomu máte co?

0 12
možnosti
JR

J26a45n 31R47á17ž

21. 6. 2015 12:52

Měl to být plus!

2 0
možnosti
Foto

No, "sluníčkoví lidé" jsou často hned k poznání. Kdy otevřou pusu, tak to jen potvrdí. Nedávno jsem byl přítomen akce, kdy jedna slečna vysokoškolačka ukazovala, že umí správně vařit kávu, že se to naučila na internetu a poznamenala, že je to sice "fašistický" server, ale toto tam bylo správně. Nebyl jsem na pochybách kdo je kdo.

14 2
možnosti
Foto

No nevím jak jsou hned k poznání a hlavně co je na "sluníčkových lidech špatné", ale vím zcela jistě, že hodnotit někoho podle fotky je zcela ubohé

0 10
možnosti
MK

Smutné a příznačné je, voni Polickej, že jste si k ilustraci těch "úspěšných v životě" vybral mj. "anarchistu" Slačálka - dobře živeného ze státních grantů, což je přímo proti podstatě anarchismu - no a pak pár typů, jež jako by z mých nejdivočejších teorií vypadly. 

O tempora, o mores...

12 3
možnosti
Foto

Pane Konvičko já nevím kdo je na těch fotkách a je mi to jedno. Fakt je ten, že je tam plno běžných lidí a že je ubohost hodnotit někoho podle vzhledu.

0 8
možnosti
MK

Nevím kam může klesnout docentůrek, ale ty jsi Polický klesl hodně hluboko do hnoje a ještě se v tom rochníš.

24 3
možnosti
Foto

Pořád vám stojím minimálně na ramenou;-);-D

0 10
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.