Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mohli by třeba halekat z minaretů.....jen nevím, jestli je to přínos. Ticho léčí;-)

6 0
možnosti
KS

Diskutujících bych se ještě zeptal, kolik nezaměstnaných cizinců znají? Nebo dokonce kolik cizinců znají? Odpovědí na druhou otázku bude většinou nula.

2 2
možnosti
Foto

A jakou to má relevanci? Já znám dost zaměstnaných cizinců a co to dokazuje? Že když tu máme přes 300 000 cizinců, kteří přišli legálně na povolení k dlouhodobému pobytu, protože prokázali, že tu mají domluvené zaměstnání, tak to automaticky znamená, že můžeme přijmout neomezený počet nelegálních, nekvalifikovaných, řeč neznajících a neintegrovatelných individuí z Afriky? Marně hledám souvislost.

12 1
možnosti
Foto

Uchazeč o azyl, který bývá v azylovém řízení v některých případech i roky, není evidován jako uchazeč o zaměstnání. Imigrant, kterému nebyl přiznán azyl, a nachází se ve vydávacím řizení, které též může trvat léta, když nezjistí zemi původu, ani předchozí pobyt v zemi EU, tak nikdy neskončí, také nejsou evidováni co by uchazeči o zaměstnání. Těch blbostí a nedomyšlení tam máte většinu textu. Nemáte přehled o základních věcech práva a výkonu státní moci a drze tu fabulujete z neúplných, nebo úplně o jiných věcech vytvořených statistik. I kdyby jste měl relevantní data, s Vaší úrovní logiky, znalosti práce se statistikami a schopnosti sečíst pár dvoumístných čísel, by Vám stejně vyšla zcela chybná analýza. Analýza je ve Vašem podání dost troufalé označení. Proč se nesmíříte s tím, že některé věci jsou pro Vás nedosažitelné. Analýza statistik je jedna z těch pro Vás zcela nedosažitelná.

9 1
možnosti
Foto

Plkáte hlouposti-takových je minimum a i bez udělení azylu může být povolen dlouhodobý pobyt a s ním zařazení do systému. Ti co jak píšete jsou mimo systém ve statistikách nejsou, ale je jich jen minimum a hlavně to nic nevypovídá o jejich chuti pracovat, jen o tom, že pracovat nemohou.

Stejně tak u většinové populace se v nezaměstnanosti neprojeví např. ti co pobírají invalidní důchod, ale invalidní přistěhovalci ano protože na důchod nemají nárok-maximálně na soc. dávky.

Pořád se stavíte na pro statistiku nevyznamných prkotinách, které nic nemění na závěru článku, že většina cizinců pracuje a chce pracovat.

0 11
možnosti
PK

Statistika je úžasná, řekne vám co chcete když si správně vyberete data... ohledně nezaměstnanosti si západní evropa lze do vlastní kapsy už půl století... my asi jen 20 let. Jde totiž o to ze jako nezaměstnaní se počítají jen lidi hlášení na úřadu práce hledající práci... lidi kteří jen berou sociální dávky a práci neklesají se do. Statistik nedostanou. Použít komunistickou metodiku z roku 89 bude mít čr 11 procent nezamestnanych. Tam se počítali všichni mimo práv proces či důchody.

Je málo nezaměstnaných romů, protože se nezaregistruje kvůli práci ale jen na sociální dávky a ty na zaměstnání či jeho hledání nezávisí.

Naši politici (a vy) nám jen predkladate moderní newspeak v kterém se nám stát snaží namluvit jak je úspěšný a jak se mu daří i kdyz opak je pravdou.

4 1
možnosti
PK

Situace je katastrofální a státy vůbec jakoukoliv integraci kohokoli nezvládají. Cr rozhodně ne.

2 1
možnosti
VC

p. Polický, když jsou Češi tak líní a Afričani tak pracovití, proč nepatří africké státy v okolí Sahelu mezi nejrozvinutější státy světa?

11 1
možnosti
JC

J13i76r24i 63C81e82e

24. 6. 2015 22:20

Takový otázky nesmíte pokládat. Polickýmu se přehřejou obvody.

12 1
možnosti
VC

Věřím jen té statistice, kterou jsem sám zfalšoval.

1 1
možnosti
Foto

Tak je nefalšujte, používejte ty oficialní a nebudete totálně mimo.

0 4
možnosti
VS

Znám pár vzdělaných Turků, žádného muslimského sedláka, neviděl jsem muslimsky vypadajícího instalatéra ani ošetřovatele. Zato kolem nádraží se to jenom hemží na první pohled oduševnělými týpky.

6 1
možnosti
PT

P32e11t39r 62T39o42m87e12k

24. 6. 2015 13:27

Pane Polický, jste důchodce ? Soudím podle toho, že máte tolik času okamžitě reagovat. Jestli důchodce nejste, pak možná nemáte vůbec představu co to práce je. A proto si možná představujete, že tady statisíce imigrantů mohou pracovat.

7 1
možnosti
Foto

Články vydávám tehdy kdy mohu reagovat-nic víc za tím není

0 1
možnosti
MK

Tak dobře. Dal jste si velkou práci se statistikou, ale ptám se: Chteji v Evropě imigranti pracovat?

2 0
možnosti
Foto

Ano chtějí a pracují.

1 6
možnosti
MK

Pane Polický,  jste o tom, co tvrdíte, sám přesvědčen nebo jste za to placen? Ale popravdě, prosim.

8 1
možnosti
Foto

Já ne a vy?

Co máte k článku?

0 3
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.