Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J38a84n 23H21a31v88r77d46a

24. 6. 2015 8:09

Dobrá práce, pane Polický. Myslíte, že ten váš elaborát někdo soudný vůbec přečte? Dost o tom pochybuji. Je dlouhý a značně nepřesný. Na věcnou argumentaci vy neslyšíte a mastíte si pořád to svoje.

8 2
možnosti
Foto

Tak četl jste to-pak nejste soudný.

Nebo jste to nečetl a pak jen plácáte a nevíte o čemRv

0 1
možnosti
MK

Polický s tebou to je marný. Když si chceš přiložit revolver k hlavě a zmáčknout spoušť, tak to udělej, ale sám. Nechtěj, aby to udělali i ostatní. 

Btw: Když sem příjde jeden Somálec, bude zde jeden Somálec. Když sem nastěhuješ somálskou vesnici, budeš zde mít somálskou vesnici se vším všudy.  

Viz Británie, Švédsko, Francie, Španělsko, Itálie, Řecko apod.

8 2
možnosti
Foto

Děkuji za další příspěvek plný křes´tanské lásky a pokory.;-D

Kdybych se modlil nezapoměl bych na vás ať vás bůh za  tu vaši pýchu a aroganci nezatratí;-)

0 1
možnosti

Budu vám věřit, že zde chtějí a budou pracovat, i když nechápu kde, když není dost práce pro starousedlíky.

Vidím velký problém v kulturní propasti mezi námi a jimi: žena je méněcenné stvoření, lidský život není hoden ochrany a pokud někdo nesdílí jejich víru je nutné ho zabít, jako otec jsem povinen zabít dceru pokud je neposlušná, nebo pokud ji někdo znásilní atd. Jak se tohle bude řešit?

11 1
možnosti
Foto

1/ přestože je nezaměstnanost na spoustu pozic nemáme "lidi". už dnes u nás pracuje 300 000 cizinců. Máme jednu z nejnižších nezaměstnaností, region kolem prahy dokonce snad nejnižší v EU

2/ Naprostá většina přistěhovalců tyto názory nemají. Ale řešení je naprosto jednoduché-pokud někdo poruší zákon bude potrestán dle zákona.

2 5
možnosti
TH

Vážně si někdo myslí, že lidi bez papírů,bez víza, bez povolení tu vůbc bejt....jsou zahrnuti do statistik nezaměstnanosti?

A přece tu jsou...

4 0
možnosti
Foto

Ti kdo se zde nahlásili a požádali o azyl a mají povolení k pobytu ve statistikách jsou. Ti kdo povolení nemají v nich nejsou, ale ani nepobírají dávky.

3 2
možnosti
Foto

P62e24t11r 85M68a96z59á98k

24. 6. 2015 0:31

Samotné zacházení s imigranty jako s homogenní skupinou je "red flag" cílené demagogie. Imigranté z různých zemí mají různou kulturu a různé motivace k imigraci.

Pokud by byl průměr nezaměstnanosti v ČR např. 10%, skupina imigrantů A (např. Vietnamci, Číňané...) by měla nezaměstnanost 0.5% a skupina B (např. Afghánci, Srbové... cucám si z prstu podle stereotypů, nevím jestli to sedí) by měla nezaměstnanost třeba 20% (a skupiny A a B by byly stejně velké), tak sice lze říct, že "imigranti" mají stejnou nezaměstnanost jak Češi (10.25% proti 10%), ale je to doočíbijící BULLSHIT, protože je zjevné, že tu máme zásadní problém se skupinou B, kterou ale zakrýváte naopak excelující skupinou A.

A to je právě to, co jste s největší pravděpodobností - nejspíš úmyslně, protože Vás nechci obvinit z naprosté hlouposti - provedl ve svém blogu.

Požádal bych, abyste tuto skutečnost doeditoval a zvýraznil - ideálně předeslaným tučným odstavcem - v rámci objektivity, nebo blog zcela smazal jako metodologicky zavádějící, ale předpokládám, že budu rád, když za toto upozornění na zneužití statistiky k prezentaci metodologicky chybných závěrů neskončím jako smazaný pisatel nevhodných příspěvků...

6 3
možnosti
Foto

Pane Mazáku hlouposti píšete vy, pokud jste blog četl možná jste si povšiml

"Nikde jsem nenašel  oficiální statistiky o zaměstnanosti těchto imigrantů a jejich potomků  (dále jen přistěhovalců). Přímé jednoznačné důkazy o tom jak to doopravdy je nejsou.  Hodně se toho, ale dá odhadnout na základě celkových čísel."

Pro ekonomiku je zcela jedno kolik mají nezaměstnanost přistěhovalci toho či onoho státu, ale podstatný je celkový průměr.

Důležitý je ještě jeden fakt i kdyby měli lidé ze země A zaměstnanost 1%  nic to nevypovídá o tom jestli budou chtít pracovat další kdo z té země příjdou a ani to nelze řešit protože dle LZPS platí rovnost bez ohledu na národnost.

Pro celkový počet má čísla platí a vyvrací doměnku, že většina přistěhovalců chce socialní dávky. A bát se nemusíte nemažu ani takové jako vy.

2 4
možnosti
MK

Podle mne není imigrant jako imigrant. Třeba Ukrajinci jsou velmi pracovití. Vietnamci také, ale těm trošku kazí pověst jejich obliba v prodeji značkového zboží. Obě menšiny se učí česky, jejich děti na školách vyhrávají olympiády v českém jazyce a jsou úspěšní i v jiných soutěžích. Slováky za imigranty pochopitelně nepočítám vůbec. Takže zcela nenápadně tady máme statisíce cizinců, kteří nevadí, protože o nich skoro nevíme. Jste si jist, že to tak bude i s uprchlíky z Afriky?

4 0
možnosti
KK

Samozřejmě. Bude zákaz o nich informovat v médiích.

1 1
možnosti
JP

J40o41s84e62f 84P46i59b33i46l

23. 6. 2015 23:04

Kdybyste si alespoň prostudoval, jak se zpracovává statistika Eurostatu, nenapsal byste takovou slátaninu. Ony totiž statisíce nepracujících imigrantů nejsou dle metodiky Eurostatu do počtu nezaměstnaných zahrnuty.

11 2
možnosti
JM

Přesně tak. Totéž jsem se tomu lháři prolhanému pokoušel vysvětlit níže.

4 2
možnosti
PT

P97e84t35r 69T86o84m58e46k

23. 6. 2015 23:01

Máte pravdu ve všem pane Polický. A prosím jedno PLUS.

2 3
možnosti
JM

Lidi kašlete na to, diskutujete tady s prolhaným demagogem Polickým. Je to ztráta času. Obyčejnej levičáckej neomarxista. Argumentuje nekorektně a hlavně za použití mraků bezobsažných floskulí.

11 2
možnosti
KK

No dyť pro to jsme tady! Sem se nechodí argumentovat, ale jenom se bavit. To si vždycky člověk říká, že to není možný, a on vždy hranici nemožného ještě posune. Tady je to totiž ještě sranda, na rozdíl od reality...

7 1
možnosti
PT

P55e79t79r 45T30o11m44e44k

23. 6. 2015 22:51

Já chci ještě jedno minus.

4 1
možnosti
KK

Minus od pana Polickýho, to není žádná výzva. Napište něco, ať Vám dá PLUS ;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.