Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Tak se dívám,kdo rozdává ty mínusy u těch příspěvků,které zde muslimy resp. černoušky tak nějak nechtějí.Zdá se,že pan Polický je veskrze velmi úporný klikač. Mimo to bych řekl ,že je zdatný demagog,seběstředný grafoman a velmi zavilý čekatel na nějaké teplé místečko u Šabatové nebo Dienstbiera.

31 2
možnosti
GV

To je zase blbost.Oni,že neví o sociálních dávkách? Oni ví všechno moc dobře.Pašeráci jim slibují hory doly.Domy,auta,atd.proč myslíte, že se sem tak ženou?

5 2
možnosti
Foto

Zejména proto, že se u nich válčí. Dále proto, že u nich mají režimy, které je pronásledují....někde na konci je i pár těch, kteří sní o pečených holubech, ale statistiky ukazují, že jich moc není.

0 4
možnosti
Foto

pane Polický, pod jedním vašich blogů mně udivila vaše poznámka, že hovoříte za většinu.

Váš dnešní blog do této chvíle přečetlo 1642 čtenářů a karmu zatím dalo pouhých 12 čtenářů (0,7%).

Nejsem z těch, kteří se domnívají, že karma článku vypovídá o kvalitě, ale přece jenom o něčem ano. Hlavně o tom, že vaše úvahy a přesvědčování jsou, mírně řečeno, scestné.

28 1
možnosti
Foto

Nevím kolik čtenářů dalo karmu a nesleduji to.

Nikdy jsem nepsal, že hovořím za většinu-nýbrž, že názory podobné mým jsou většinové v EU-o čemž svědčí to jak rozhodují většinou zvolení zástupci

0 5
možnosti
DK

To mě má jako přesvědčit, že ti přičmoudlíci chtějí pracovat? A řeknete mi autore kde a včem? Máme 600 tisíc zaevidovaných nezaměstnaných a odhaduji cca 200 tisíc, kteří nejsou evidovaní...tak co chcete?

18 1
možnosti
MK

Co chce? Zlikvidovat soví rodinu a vlast.

5 1
možnosti
Foto

Už jsem to napsal k jednomu příspěvku. Problém nejsou ti co přicházejí, ale ti co nám vládnou, kteří nám budou brát víc a víc našich prostředků, aby zrealizovali své představy o tom jak začlenit tyto přicházející lidi mezi nás.  Budou nás kárat, když je nebudeme chtít vpustit do svých provozoven, které nás živí, budou nás kárat, když si zjednáme pořádek kolem svých domovů a stále nám budou brát naše prostředky se kterými bychom se mohli jednak bránit a jednak je použít  na zlepšení našeho prostředí, které by se pak klidně mohlo stát i domovem nově příchozích, kteří by si to soužití s námi zasloužili.  

Imigranti nepředstavují problém sami o sobě, svým vyznáním či národností; problémy způsobují v kombinaci s následujícími faktory:

- Sociální politikou, přerozdělováním, dávkami, prostě penězi od státu za nic.

- Minimální mzdou a vlastně celým zákoníkem práce.

- Zákony o diskriminaci, ochraně menšin a podobně.

- Předpojatými soudy a médii, které jim straní.

- Systematickým odzbrojováním původních obyvatel.

- Zákony o "přiměřenosti sebeobrany“ (např. když někdo někomu ničí auto a je za to po zásluze zastřelen, střelci není poděkováno, ale má místo toho problém).

- Nutkáním politiků upravovat zákony každý nesmysl (např. šátky ve školách či v zaměstnání).

6 0
možnosti
RJ

R20a57d27e63k 50J19a36r82o45š

23. 6. 2015 15:41

Tak, pokud jde o černoušky (již imigrované), tak ty v Praze vídávám buď prodávat drogy, anebo se poflakovat před vchody barů a restaurací za účelem lákání hostů dovnitř.

Ani jediného jsem nikdy neviděl zametat ulice, řídit tramvaj (autobus), sedět za přepážkou či vykonávat jinou normální smysluplnou práci...

16 1
možnosti
Foto

Tak konkrétně lákání hostů je běžná činnost-je to práce jako každá jiná.

Vy chodíte jako inspektor po podnicích a kontrolujete provozy, že máte přehled o tom kdo kde pracuje?

Já jednoho například vídal pravidelně v TV jako moderátora, jiný vím, že hraje fotbal za reprezentaci ČR....

Ono jich zas tak moc u nás není aby jste je viděl jako řidiče tramvají či zametat ulice...

0 8
možnosti
MK

Moje zkušenost z Winnipegu. Pakistánci pracovali jako taxikáři, jejich ženy vůbec. Takže z půlky na sociálních dávkách. Indové pracovali na celních kontrolách a jako programátoři, ale také podle toho odkud pocházeli. Asiaté, jako Korejci, Vietnamci, Číňané makali všichni, včetně dětí v jejich podnicích. Arabové a černoši (bez paušalizace) nepracovali vůbec a byli na welfare. A vzhledem k tomu, že jsme žil v Dowtownu na Edmonton street, tak jsem měl tuto povedenou komunitu skoro za sousedy....opravdu to tady nechci. Rv

49 1
možnosti
MD
JS

Problém je v tom, že Vy neuvádíte správná fakta. Vámi uváděné země (Německo, Rakousko, Velká Británie a Nizozemí) se nebály, že by se imigranti z východu Evropy (včetně Čechů), stali "vyžírky" sociálních systémů. Jak jste na to přišel? Hlavním argumentem těchto zemí přece byla "ochrana pracovního trhu". Bály se přílivu levné pracovní síly, která by degradovala jejich trh práce. Ty země neměly obavy, že by imigranti z východní Evropy nechtěli pracovat, báli se, že jich tam půjde pracovat příliš mnoho. Výhrady týkající se zátěže sociálního systému měla pouze Velká Británie a mimo kontinent pak Kanada. Tyto země se však nebály přílivu imigrantů hodlajících budovat svou kariéru prací, ale imigrantů, kteří s celými rodinami putovali za chimérou bezpracného blahobytného života založeného na vstřícném sociálním systému, který s takovou "kobylkovskou" filozofií nepočítal. Kanada například kvůli přílivu Romů (oklamaných různými podvodníky) z České republiky v roce 2009 jednostranně zavedla víza (a nejen pro ČR). Právě tohle lze nazvat analogickou situací k přílivu uprchlíků převážně z muslimských zemí.

Uvádíte různé grafy týkající se zaměstnanosti (resp. nezaměstnanosti). Jenže nezaměstnanost není evidována u imigrantů. Imigranti logicky nemohou být zahrnuti do statistik zaměstnanosti, protože mají jiný status, než občané zemí Evropské unie. Statistiky jsou navíc zkresleny další skutečností – imigranti, kteří získají občanství některého státu EU (včetně dětí imigrantů), nejsou již jakkoli speciálně evidováni. Je veřejným tajemstvím, že právě tito lidé se podstatnou měrou podílejí na počtu nezaměstnaných. Viz někdejší bouře ve Francii (2005), kdy nezaměstnaní potomci imigrantů ničili celé městské čtvrti a v několika částech Paříže musel být až na tři týdny vyhlášen výjimečný stav. Právě takové události naprosto jasně ukazují skutečný stav věcí.

Proč se asi Evropa tak brání přílivu uprchlíků? Protože se v Evropě rychle a skvěle uplatní?

48 1
možnosti
Foto

V článku je odkaz-báli se zneužívání soc. systému.

Čeští občané neoprávněně v kanadě žádali o AZYL-proto byly víza.

To jsou právě ty vaše "faktyů-každý to ví.

Azylanti a ti kdo jsou legálně v EU ve statistikách jsou-ostatní dávky nedostávají vůbec.

A právě to "veřejné tajemství", že potomci imigrantů nepracují vyvracejí statistiky (dlouhodobé nezaměstnanosti i další.)

Evropa se zas tak moc přílivu uprchlíků nebrání, nevšiml jste si, že je ve velkém přijímá?

0 13
možnosti
AS

A41l43e22š 30S82z45a52b32ó

23. 6. 2015 14:43

špatně jste zvolil opěrný bod - švédsko

kde z počtu imigrantů nepracuje cca 50% no budiž, svedeme to na ženy, děti a nemocné 

ale k tomu všemu je tu něco horšího: 

V roce 1975, švédský parlament jednomyslně rozhodl změnit v té době homogenní Švédsko na multikulturní zemi. O čtyřicet let později se dramatické důsledky tohoto experimentu objevují: násilná kriminalita se zvýšila o 300 %. Pokud se ale podíváme na počet znásilnění, je jejich nárůst ještě horší. V roce 1975 bylo hlášeno policii 421 znásilnění a v roce 2014 to bylo 6620. To je nárůst o 1472 %. Švédsko je tak nyní na druhém místě na světovém seznamu zemí v počtu znásilnění. 

jediné co vás na tom může těšit, že nikde nesmí být vedeno, že to byl imigrant ze somálska ale prostě už švéd 

taková statistika pokud ji přiložíme k té vaší a začneme čísla kombinovat, tak nám vyjde něco čemu já osobně říkám STOP

31 1
možnosti
Foto

Pane Szabó-to o Švédské kriminalitě zejména o znásilnění je další dokola opakovaný nesmysl-i o něm jsem jim psal.

Já nezvolil jako opěrný bod Švédsko-je to jen jedna ze jmenovaných zemí a do mého výběru ho zařadily statistiky.

0 14
možnosti
ZJ

... pane Polický ... už dlouho se snažím najít odpověď na otázku ... PROČ?? Proč se nám sem mermomocí snažíte - přes zřejmý odpor drtivé většiny diskutérů - vnutit nechtěné davy s naší kulturou neslučitelných imigrantů:-/?

21 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.