Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J41e38r56r43y 82D83a73n65ě67k

23. 6. 2015 14:20

Tak jak je to z tou švédskou nezaměstnaností? 

A všiměte si, že pokládám pouze otázku. Vy tvrdíte, že je 1,5%, já tvrdím, že je 6-8%.

7 1
možnosti
Foto

Doporučuji se naučit číst-já psal o dlouhodobé nezaměstnanosti-to jsou lidé více než 12 měsíců bez práce.

Tak je to s vámi vždy-něco si zběžně přečtete, vůbec nepochopíte text, ale vyvozujete z toho závěry.Rv

0 6
možnosti
Foto

jejku, člověk by nabyl dojmu, že imigranti mají jediný cíl, pracovat v Evropě. Měl byste to zkusit taky...tak nějak rukama, ale ne na klávesnici.;-)

15 1
možnosti
JD

J24e37r91r28y 69D30a86n42ě76k

23. 6. 2015 14:15

Je problém, že na to aby si Polický taky něco vydělal vlastní "činností" musí pár dnů v kuse svítit slunce a být horko. 

I když bychom si to mohli všichni přát, aspoň chvíli by tady byl klid o bludů. ;-D

3 1
možnosti
Foto

Tabulky jsou silně závadějící protože v Evropě podle EU žije již třetí generace muslimů, kde většina nepracuje, žije ze sociálních dávek, odmítá se vzdělávat. I oni se započítávají do tabulek jak nezaměstní, protože už mají občanství té země do které utekli. Pokud do západní Evropy emigrovali češi, tak šli do stejné kultury, měli vzdělání, manuální zručnost a jejich snahou bylo se prosadit, něco dokázat a ne žít z podpory. To je podstatný rozdíl mezí těmi, kteří přicházejí z Evropy z Afriky a ze Syrie.

12 1
možnosti
Foto

Tak mi vysvětlete jak je to možné, že když nepracují je dlouhodobá nezaměstnanost Švédska 1,5%8-o

To jsou jen dokola opakované nesmysly, kterým lidi jako vy slepě věří a vůbec nad tím nepřemýšlí.

0 3
možnosti
Foto

Pane Polický, vy mně připomíná jednoho ministra propagandy. Může psát a obhajovat islám do zblbnutí, ale pravda je jenom jedna a to ta, že v Evropě jsou současné době muslimské čtvrti, kam domorodec nezabloudí a pokud ano bude tohot litovat. Nezabloudí tam ani policisté. je to svět ošátkovaných žen, kde vládne právo šária.  Nápisy jsou tam pouze v arabštině. Jsou to gehtta kontrolována náboženskými fanatiky. Evropě stojí již tisíc mešit, které jsou větší a krásnější než kostely křesťanů a říkají všem " Podívejte se, kdo je zde pánem. Mnohá velká města jsou už teď ze čtvrtiny muslimská: například Amsterdam, Marseille nebo švédské Malmö. V jiných tvoří muslimové většinu obyvatel mladších osmnácti let. Paříž je obklíčena prstencem muslimských předměstí. Mohammed je v mnoha městech nejpopulárnějším chlapeckým jménem. V mnoha základních školách se děti nemohou učit o životě na venkově, protože to není možné bez zmínky o prasátcích, což by muslimy údajně urazilo. Mnohé státní školy v Belgii a Dánsku dnes v jídelnách vaří pouze halal pokrmy. V kdysi tak tolerantním Amsterodamu dnes muslimové veřejně napadají homosexuály. Na nemuslimské ženy pokřikují “děvka, děvka”. Satelitní přijímače nemíří na holandské stanice, ale na stanice v muslimském světě. Ve Francii se doporučuje učitelům, aby osnovy vynechaly autory urážející muslimskou víru, včetně Voltaira a Diderota, a podobný osud čeká Darwina. V mnoha třídách se raději neučí o holocaustu, neboť i ten uráží muslimské city. Takové Čechy nechci. Budu dělat vše proto, aby k tomu nedošlo.

29 2
možnosti
MS

Já vám přidám zkušenost kamaráda elektrikáře,který byl v Africe.Po hurikánu tam opravoval venkovní vedení a rozvodnu a dvě věci mu utkvěly v paměti dokonale.

1. Všude na ulicích se válely tuny mědi,do které lidé kopali.Pokud je to pravda,dokazuje to fakt,že místo západního "vojenského vyvážení demokracie" jsme měli afričany raději naučit zpracovávat tuto surovinu.

2.S opravou vedení a rozvodny-kam je omezený přístup lidem bez el.technické kvalifikace- pomáhaly děti a jejich otcové stáli a kouřili marlborka...Děti nosily materiál a pomáhaly stavět stožáry. S tohoto pohledu jsem ochoten poskytnout azyl dětem a jejich otce ať si nechají-tolik k té zaměstnanosti.Můžete a nemusíte mi věřit,ale co bych z toho měl kdyby to byla lež?

12 0
možnosti
Foto

nevím co byste měl ze lži, jestli říkal pravdu váš známý a hlavně jak to přesně bylo pokud něco bylo. Co to má společného s milony přistěhovalců v Evropě.

0 7
možnosti
MK

Radku P. než jste začal opisovat či kopírovat statistické  tabulky, zjistil jste si jak je definován "Nezaměstnaný"?;-D

4 1
možnosti
Foto

A jakpak?

Máte pocit, že u přistěhovalců je definice nezaměstnaného jiná než u původních obyvatel.8-o

1 2
možnosti
PP

Pripomnelo mi to predvolebniho a povolebniho Okamuru. Predvolebni verze se bila v prsa kterak nam imigranti (en bloc) budou brat praci, povolebni verze zase tvrdi, ze imigranti maji obe ruce od prace. Mimochodem se navic vcera zucastnil taskarice Hovory na Pravici, spolu s Konvickou, Vojtekovou a pravou rukou ABB Zemankem. Nova meta absurdity dosazena.

1 2
možnosti
AS

A55l22e14š 86S33z89a27b31ó

23. 6. 2015 13:02

nebudu jako vy a mínusovat vás ani vaše reakce, vidím, že minusujete každého, kdo s vámi nesouhlasí,  to svědčí trochu o charakteru osobnosti

14 2
možnosti
Foto

Minusuju toho kdo jako vy píše nesmysly a zejména když jsou to nesmysly mimo téma.

0 6
možnosti
Foto

Místy tam máte zaměstnanost imigrantů mezi 45 - 50%. 

Pokud by to byla procenta z většího množství, tak potěš pánbu. 

Je rozdíl polovina z deseti nebo polovina ze deseti tisíc. 

Ty nezaměstnané někdo krmí. Nejspíš dlouhodobě.

7 0
možnosti
Foto

Kde mám zaměstnanost 45-50%. Myslíte země jako Chorvatsko, makedonie..kde imigranti takřka nejsou?

0 2
možnosti
AS

A65l15e69š 42S77z82a91b38ó

23. 6. 2015 12:51

statistika je skvělá a přesná ale dokáže být i zcela zavádějící, zvláště pokud je ve hře několik neznámých aspektů

nikdo z nás neví kolik z těch mnoha emigrantů je politických, ekonomických, křesťanských, muslimských či možná sympatizantů s různými pro nás teroristickými hnutími nebo přímo s islámským státem

tudíž statistiky o pracovitosti těchto lidí jsou nyní zcela zavádějící 

i proto je tu nyní proti emigrační nálada, neboť i kdyby z přijatých 1000 emigrantů byl jediný terorista a nemusí to být ani muslim a ten by tu odpálil bombu kdekoli u nás a připravil o životy naše spoluobčany nebo někoho z našich rodin, tak co vy sluníčkoví lidé by jste potom mudrovali? 

(nedělejme si iluze o skvělé práci našich bezpečnostních složek, že by zaručili, že k nám půjdou jen ti hodní)

většinou jsou to mladí uprchlíci a většinou mužského pohlaví

v bojích tedy zanechali doma starce, ženy, děti a ty co na útěk neměli 

kdo si tedy zaslouží více naši pomoc?

ti co se tam bijí za svá práva, svobodu, náboženství či o lepší zítřky nebo ti co jak vy píšete přišli pracovat aby se oni měli lépe?

osobně bych klidně finanční pomoc směřoval do afriky  než do emigračních ekoturistů

12 1
možnosti
Foto

O tom co jsou zač článek nebyl-pouze o tom jestli chtějí pracovat.

A to si představte, že jsou u nás češi, kteří vystřílí hospodu nebo třeba vyhodí panelák do vzduchu plynem. nikdy se nedá zaručit sni kdo příjde ani kdo už tu je. Zatím mnohem víc radikálů odešlo z Evropy než do ní přišlo.

Mladí muži jsou to proto, že mají větší šanci přežít cestu a vydělat peníze na cestu pro ostatní nebo je podporovat v zenmi původu.

0 3
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.